- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #11.561
Bizde bakılmasını istediğimiz için gittik ama cok pahalı bi işlem 6 7 bin falan.. dr gerek yok deyip rahim filmi çektirdi oda temiz çıktı şükür
İnsallah kuzummm❤❤
Yok sorun değil bu konu hayatımın her alanında konuşuluyor
Evet beklemek cok sor sancılı bi süreç ama nasipten öte nefes bile yok sabırla bekleyeceğiz eşim yemin etti bugun hamile kal sigarayı bırakcam diye eşimde cok üzülüyo içi gidiyo onu hissediyorum ve bu daha üzücü oluyo
Pms nedir
Bırakmazsa pıçaklarımistemsiz güldüm. esimde öyle demisti hala iciyo zepraminşallah senin eşin bırakır.
benim arkadaşım tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştı. sanırım sigorta karşıladığı için rahatça yaptirdi :)
sizin de aklınızda bulunsun bebek olunca ona yaptirsaniz bile baya rahatlatir sizi.
Neden aös değil de pmsadet öncesi sendromu
adetten dedigimiz herşeyin tek başlık altında toplandığı şey
premenstrüel sendrom diye geciyorda onun kısaltılması o yüzden bende başlık komik geldi girdim ne yazacagimi bilemeyince cevaplim dedimNeden aös değil de pms
Cahallıktan ölecempremenstrüel sendrom diye geciyorda onun kısaltılması o yüzden bende başlık komik geldi girdim ne yazacagimi bilemeyince cevaplim dedim
hosbuldumCahallıktan ölecem
Hosgeldin canım ❤
Nasılsın neler yaparsın necisin B Brunello Cicinelli de ana kertenkelemiz ben burda tek çakalım ona göre Ahahahhahosbuldum
oh oh bende küçük bi kertenkele olayım kenarda köşede sürüneyimNasılsın neler yaparsın necisin B Brunello Cicinelli de ana kertenkelemiz ben burda tek çakalım ona göre Ahahahha
Senin acin kadar asla degil ama bayramda benimde dedem.vefat etti benzer durumda kaldim bi bassagligina kapidAn bile ugramadilarSormak istediğim bir şey var canlarım.
Komşularım hala başsağlığına gelmediler. Şimdi biri msj atmış ben müsait olunca olunca hepbirlikte geleceklermiş.
Ben çok kırgınım. Hadi 5 dakika uğrayamadınız kapıdan başın sağolsun da mı diyemediniz. Hep beraber gelmek istemişler. Bahçede birlikte oturup çay kahve içtiklerini bilmiyorum ben tabi
Yakın olduğumuzu zannettiğim komşumunda boğazı ağrıyormuş da gelememiş. Zaten ne zaman bişey olsa boğazı ağırır.
Dediğim gibi hem kırgın hem de kızgınım. Geldiklerinde ne yapsam. Sadece çay yapasım var
Ahahhaha ay niye oyle dedinoh oh bende küçük bi kertenkele olayım kenarda köşede sürüneyimzaten sürünmeye alışığım
genel olarak süründugum için sürüngen familyasina iyi ayak uydururumAhahhaha ay niye oyle dedin
Teşekkür ederim canim ❤Korkma ... korkulacak bir yani yok bana gore
hoşbuldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?