Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

istemsiz güldüm. esimde öyle demisti hala iciyo zepram inşallah senin eşin bırakır.

benim arkadaşım tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştı. sanırım sigorta karşıladığı için rahatça yaptirdi :)
sizin de aklınızda bulunsun bebek olunca ona yaptirsaniz bile baya rahatlatir sizi.

Bırakmazsa pıçaklarım o o yüzden yaptırabilmiş canım biz yaptırmadık zaten dr önermedi kan uyuşmazlığınız da yok dedi gerek yok dedi

Senin acin kadar asla degil ama bayramda benimde dedem.vefat etti benzer durumda kaldim bi bassagligina kapidAn bile ugramadilar

hizuran 1.5 yil ev aradim kiradan kurtulayim ufak olsun yeter dedim . Vakit ve nakit skisikken hersey zor oluyor is cikisi karanlklarda ne evler baktim nereleri gezdim . En son bi yer cook icime sjndi esimide goturdum o da begendi en son kapora vermek icin gittikki birisi kapora vermis oyle uzuldum agladim ki anlatamam.ya sonra o evde 2 husus cok icime sinmemsti oyle bi ev bldmki tam aradgm kriterlerde diyebilirim sana nasip kismet oldu aldik he henuz bizim degil 4 yil sonra bizim olacak insallah. Diyecegim o ki uzulmemek elde olmuyor anliyorm bazen ama emin ol hayirlisi buymus diyeceksin

Napiyosunuz bakam azda biz konusalm merak etsinler yarnda okusunlar
Her zaman okumuyormda bu aksam okuyasm tuttu valla tek tek okudum ozellille cikolata nin terkedisi ile ilgli heryerdeki yazilari okudum heralde nerdeyse ilgimj cekti oyle okdr paylasm yapan sen sakrak bi insandj kotu biseymi oldu noldu cidden kafama takildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…