Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Emlakçı teyze ayağını denk alsın teyze meyze anlamam ben ne övüyor kocanı ula Olsun yavrum avlaşmak iyidir sevindim
Benimki de dün onu pis pis süzdüğümü farketmiş olacak ki aklından bile geçirme ben sakatım dedi döndü uyudu
Ümüğünü sıkıcam sonunda adamın

yani bi an dedim uyelik acti da buralari mi okudu

Allah kocama da bana da istikrar versin dua edin eyyyy cemaati muslimin

hala uyuyo ama gidip kavga etmemek için kendimi sakin ol Rocky diye teselli ediyorum kalkiyo kahvaltı yapıyo uyuyo sonra uyaniyo yarim saat bi saat oturuyo sonra gene uyuyo

Ya lanet telefonum kasmaya başladı sayfayı yukarı ittireyim derken yanlışlıkla cevaplaya bastırdı bana eşeoğlusu, allahtan çok gören olmadı
Aslında hiç formumda değilim yarın yakuza gelecek ve bir ton iş yapmam lazım bugün, moralim çok bozuk.

kız bi emlakçı teyze olsa gene iyi. benden başka herkes hayran ne var bu adamda bu kadar anlamıyorum. kesin şeytan tüyü var

ayyyyy nazlara geeelll
iyilessin tamamen de öyle sık ümüğünü cicim. sonra acitasyon yapmasin
halbuki aciyan yeri kolu yani. sakat derken de
yakuza ne kadar kalacakmis kuzu. normalde onlar da mi bursali bursada falan. yoksa böyle sık sık gelmeyi mi seviyo kaynanan

Hadi hadi bırak bu ayakları şamdan,yeme bizii adam uyurken bile arada seni avlayıp götürüyo anasını satiyim bide gidip kavga etmek yerine ikinci defa tepesine mi çöksen ki samdanimsimdi de sen avlamis olursun sabah sabah intikam intikam

Enannmmm alemsiniz hatunlar yawww sbh sabah çok guldum

nikini okudukça bu kadın 6 çocuğa nasil bakiyo diye düşünüyorum kaç çocuk vardi bacim senin

bana neden nikinle akıl oyunları oynuyorsun

nikini okudukça bu kadın 6 çocuğa nasil bakiyo diye düşünüyorum kaç çocuk vardi bacim senin

bana neden nikinle akıl oyunları oynuyorsun
3 yavrim 3 trabzonluyum ya 61 plaka
6 ustu 1 anne yani vaktin köfteyi bebem

Kız kolu sakat hepi topu, sesini tövbe Allah son nefes döşeğinde gibi kısık yaparak konuşuyor. Kolunun da sakat olduğu yok be ne kırık ne çatlak. İncinmiş hepi topu. Yatıyor şizofren gibi gözlerini tek bir noktaya dikip bitkisel hayatta gibi tavırlar sergiliyor ya öldürecek beni
Benim kp asker egeye tayinleri çıktı. Ondan beridir bu kalmalı muhabbetler başladı şamdanım. Yoksa sık gelirdi ama kalmazdı. Şimdi yine sık geliyor ama kalıyor
Limonsuzzcay

Sag ol dostlar sag olsun cnm

Ya bazen bende sayfayı kaydiriyim derken bı anda cevaplaya basıyor elim hemen, düzeltmeye çalışırken ki halimi görmek istemezsin cicii ya kuzum işi senin kv ile yapsam olmaz mı yarın benim ki de gelecek bakalım o kaç gün kalacak

oglanla tepesine çıkıp yatakta oynadik zaten operasyon düzenledim kuzu sinirlendirdim geri uyudu. birazdan tepesinde carlamaya gidecem zorla kaldircam.

adam uyuravlarsa demek

Günaydın iki gözümün çiçeği nasılsın. Eşin nasıl oldu bitti mi sana eziyetleri
Yok kuzum yalan söyleyemeyeceği kadar yakınım. Adamın uykusu şöyle. Bikaç yıl önce baya sarsmıştım uyansın diye ama ruhu bile duymamıştı
(kolundan omzundan tutup sarsmıştık)

Anacigin 3 sehzadeside ishal doktra götürdüm gaita istedi dün simdide inadına edivemiyolar
Elimde kap b.k başı bekliyom
Masallh sizlerdeki gibi atiraksiyon yok hodukle iki kardeş ulkeyiz
Topikte bizlerle 1 hafta takıl sonra sorucam sana nasılsınız hödükle diye, ne kardeş ülkeler topla tüfekle ateşli savaşlara başladı burda behehey
Ay çok üzüldüm anacık ya çok geçmiş olsun. Analık böyle zor birşey işte.

3 yavrim 3 trabzonluyum ya 61 plaka
6 ustu 1 anne yani vaktin köfteyi bebem

aboooo ta nerelerden ne denklemler kurmus kadina bak hay maşallah

bu arada geçmiş olsun canım. havalar sıcak ya belki yedikleri bişey dokunmuştur. çabucak iyileisirler inşallah

Ciciyle senin kaynana zamanınız yani

oglanla tepesine çıkıp yatakta oynadik zaten operasyon düzenledim kuzu sinirlendirdim geri uyudu. birazdan tepesinde carlamaya gidecem zorla kaldircam.

adam uyuravlarsa demek
Ahaha ben başka intikamdan bahsediyordum ama senin oğlan uyandiysa tabi carlama kısmı daha olağan sanki uyuravlar sahaneymis kız bende eşimi öyle avlayim arada renk gelsin ikiskimize

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…