- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #11.601
Emlakçı teyze ayağını denk alsın teyze meyze anlamam ben ne övüyor kocanı ulasorma cici valla bu evi de vermiceklerdi hatta. emlakçı teyze eşimi çok övdü ev sahibine
sonra baktim baktim.... dedim bu anlattığı benim kocamsa ben kimle evliyim. eğer kocam benim bildiğim gibiyse bu kadın nasıl böyle gitfu
sorma yaaa o beni kıstırıp avladi
burda ne güzel atıp tuttuydumnamima leke sürdü namissiz
Hey yavrum hey, bizde şamdan pusu kurup adamı avlayıp çatır çutur sevişecek diye bekliyorduk,adam pusu kurup tuzağa düşürdü seni iyi mineyse ikisi de aynı yere varıyor sonuçta eylem gerçekleşip kutlama Faslı da olduğuna göre bı relaks olabiliriz artık
Senden umudum yokta kocanın başarılarının devamını dilerim senin üstünde
Ya lanet telefonum kasmaya başladı sayfayı yukarı ittireyim derken yanlışlıkla cevaplaya bastırdı bana eşeoğlusu, allahtan çok gören olmadıGünaydın balımonce msji eksik gönderip sonra durun durun devamı var diye ekleyip kaydetmen ve sonra tamamlayıp yeniden kaydetmen sabah sabah formundasin maşallah,geyşa gönlünü aldıysa zaar sevindim bu arada iyileşmesine canım,daha da iyi olur zamanla inşallah
Nasılsın anacıkEnannmmm alemsiniz hatunlar yawwwsbh sabah çok guldum
Emlakçı teyze ayağını denk alsın teyze meyze anlamam ben ne övüyor kocanı ulaOlsun yavrum avlaşmak iyidir sevindim
Benimki de dün onu pis pis süzdüğümü farketmiş olacak ki aklından bile geçirme ben sakatım dedi döndü uyudu
Ümüğünü sıkıcam sonunda adamın
Hadi hadi bırak bu ayakları şamdan,yeme biziiyani bi an dedim uyelik acti da buralari mi okudu
Allah kocama da bana da istikrar versindua edin eyyyy cemaati muslimin
hala uyuyo ama gidip kavga etmemek için kendimi sakin ol Rocky diye teselli ediyorumkalkiyo kahvaltı yapıyo uyuyo sonra uyaniyo yarim saat bi saat oturuyo sonra gene uyuyo
Anacigin 3 sehzadeside ishalNasılsın anacık
Enannmmm alemsiniz hatunlar yawwwsbh sabah çok guldum
3 yavrim 3 trabzonluyum ya 61 plakanikini okudukça bu kadın 6 çocuğa nasil bakiyo diye düşünüyorumkaç çocuk vardi bacim senin
bana neden nikinle akıl oyunları oynuyorsun
Kız kolu sakat hepi topu, sesini tövbe Allah son nefes döşeğinde gibi kısık yaparak konuşuyor. Kolunun da sakat olduğu yok be ne kırık ne çatlak. İncinmiş hepi topu. Yatıyor şizofren gibi gözlerini tek bir noktaya dikip bitkisel hayatta gibi tavırlar sergiliyor ya öldürecek benikız bi emlakçı teyze olsa gene iyi. benden başka herkes hayran ne var bu adamda bu kadar anlamıyorum. kesin şeytan tüyü var
ayyyyy nazlara geeelll
iyilessin tamamen de öyle sık ümüğünü cicim. sonra acitasyon yapmasin
halbuki aciyan yeri kolu yani. sakat derken de
yakuza ne kadar kalacakmis kuzu. normalde onlar da mi bursali bursada falan. yoksa böyle sık sık gelmeyi mi seviyo kaynanan
Günaydın yavru kertenkelelerim
Gününüz kendiniz gibi mıkteşem olsun
Bu arada benim seksü geyşa iyileşti lakin yakuza anası yarın kalmaya gelecek sanırım. Kesin mi değil mi akşama haber veririm. Biliyorsunuz o geldiği zaman topiğe hasret kalıyorum
O kadar sayfayı okurken herkese söyleyecek ya da soracak şeyi aklımda tutuyorum sonra sayfalar bitince unutuyorum ya kime ne dicektim diye, iyice yaşlandım
@Monny hoşgeldin kuzum topiğimize.
-------------------
kk birinci noteri kuzum polis diye ev vermemek nedir ya bizde aksine polis diye ev sahipleri ev vermek istiyor ama bazı namıssız vicdansızlar polis görünce kirayı çıkardıkça çıkarıyor Sana birşey daha diyecektim ama neydi acaba aklıma gelince söylerim
Limonsuzzcay limonsuzum çok ayıp etmişler ama insan dostunu düşmanını bu tip günlerde tanıyor. Cenaze evlerinin insanlara yemek yetiştime telaşını anlayamıyorum zaten. Acını unutup pilavlara karabiber derdine düşüyorsun, saçmalık. Ki haketmeyene hiçbirşey yapma. Koy kuru çayı. Hayır gözetiyorsan da git sokakta lokma döktür aç olan doysun bari.
@Kutsal zebra kutsişim o bebek öyle ya da böyle olacak. Üzme kendini. Üzdükçe Psikolojikman olmasını engellersin. Tevekkül et. Allah zamanını yazmıştır zaten kuzum ♥
C Cay6 senin de başın sağolsun yavrum
@Bonus o görmezden geldiğim msjında neyden bahsediyordun yav anlamadım
------------
Başka kime ne dicektim hatırlamıyorum şindi, topunuza günaydın
Ya bazen bende sayfayı kaydiriyim derken bı anda cevaplaya basıyor elim hemen, düzeltmeye çalışırken ki halimi görmek istemezsin ciciiYa lanet telefonum kasmaya başladı sayfayı yukarı ittireyim derken yanlışlıkla cevaplaya bastırdı bana eşeoğlusu, allahtan çok gören olmadı
Aslında hiç formumda değilim yarın yakuza gelecek ve bir ton iş yapmam lazım bugün, moralim çok bozuk.
Hadi hadi bırak bu ayakları şamdan,yeme biziiadam uyurken bile arada seni avlayıp götürüyo anasını satiyim bide gidip kavga etmek yerine ikinci defa tepesine mi çöksen ki samdanim simdi de sen avlamis olursun sabah sabah intikam intikam
Günaydın iki gözümün çiçeği nasılsın. Eşin nasıl oldu bitti mi sana eziyetleriHeeee bidekk birinci noteri adamı gece kıstırdın mı diye soracaktım
Limonsuzzcay o hikayeye inanmadım sizi keklemişler yavrum ya adam uyurken o iş öyle olur mu yav mümkün mü. O nasıl derin uyku
Topikte bizlerle 1 hafta takıl sonra sorucam sana nasılsınız hödükle diye, ne kardeş ülkeler topla tüfekle ateşli savaşlara başladı burda beheheyAnacigin 3 sehzadeside ishaldoktra götürdüm gaita istedi dün simdide inadına edivemiyolar
Elimde kap b.k başı bekliyom
Masallh sizlerdeki gibi atiraksiyon yok hodukle iki kardeş ulkeyiz
3 yavrim 3 trabzonluyum ya 61 plaka
6 ustu 1 anne yani vaktin köfteyi bebem
Koptumnikini okudukça bu kadın 6 çocuğa nasil bakiyo diye düşünüyorumkaç çocuk vardi bacim senin
bana neden nikinle akıl oyunları oynuyorsun
Ciciyle senin kaynana zamanınız yaniYa bazen bende sayfayı kaydiriyim derken bı anda cevaplaya basıyor elim hemen, düzeltmeye çalışırken ki halimi görmek istemezsin ciciiya kuzum işi senin kv ile yapsam olmaz mı yarın benim ki de gelecek bakalım o kaç gün kalacak
Ahaha ben başka intikamdan bahsediyordum ama senin oğlan uyandiysa tabi carlama kısmı daha olağan sankioglanla tepesine çıkıp yatakta oynadik zatenoperasyon düzenledim kuzu sinirlendirdim geri uyudu. birazdan tepesinde carlamaya gidecem zorla kaldircam.
adam uyuravlarsa demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?