- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.532
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #11.581
Allah razı olsun canım. Ağlayacak bir şey yok şükür. Sadece sevklenmistik olmadıysa ne yapalım başkasının kismetiymis. Gidene üzülmemeyi öğrendim ben değişik tecrübelerle hep hayırlısı demek lazımAllah gonlune gore versinhizuran
İyi o zaman artık burdan ayrılmagenel olarak süründugum için sürüngen familyasina iyi ayak uydururum
Günaydınnnn bonusların en güzel bonusu
Gunaydin efem
günaydın canım :)
benim planlar düştü suya
pusu kurdu banameydey meydey avlandim cevap ver duyuyor musunuz meydey
Noldu la dünkü havaların iki adet dönemini devirmeceler falan pehhhh
Hava hava hava
Hey yavrum hey, bizde şamdan pusu kurup adamı avlayıp çatır çutur sevişecek diye bekliyorduk,adam pusu kurup tuzağa düşürdü seni iyi migünaydın canım :)
benim planlar düştü suya
pusu kurdu banameydey meydey avlandim cevap ver duyuyor musunuz meydey
Günaydın yavru kertenkelelerim
Gününüz kendiniz gibi mıkteşem olsun
Bu arada benim seksü geyşa iyileşti lakin yakuza anası yarın kalmaya gelecek sanırım. Kesin mi değil mi akşama haber veririm. Biliyorsunuz o geldiği zaman topiğe hasret kalıyorum
O kadar sayfayı okurken herkese söyleyecek ya da soracak şeyi aklımda tutuyorum sonra sayfalar bitince unutuyorum ya kime ne dicektim diye, iyice yaşlandım
Monny hoşgeldin kuzum topiğimize.
-------------------
kk birinci noteri kuzum polis diye ev vermemek nedir ya bizde aksine polis diye ev sahipleri ev vermek istiyor ama bazı namıssız vicdansızlar polis görünce kirayı çıkardıkça çıkarıyor Sana birşey daha diyecektim ama neydi acaba aklıma gelince söylerim
Limonsuzzcay limonsuzum çok ayıp etmişler ama insan dostunu düşmanını bu tip günlerde tanıyor. Cenaze evlerinin insanlara yemek yetiştime telaşını anlayamıyorum zaten. Acını unutup pilavlara karabiber derdine düşüyorsun, saçmalık. Ki haketmeyene hiçbirşey yapma. Koy kuru çayı. Hayır gözetiyorsan da git sokakta lokma döktür aç olan doysun bari.
Youlost16 kutsişim o bebek öyle ya da böyle olacak. Üzme kendini. Üzdükçe Psikolojikman olmasını engellersin. Tevekkül et. Allah zamanını yazmıştır zaten kuzum ♥
C Cay6 senin de başın sağolsun yavrum
Bonus o görmezden geldiğim msjında neyden bahsediyordun yav anlamadım
------------
Başka kime ne dicektim hatırlamıyorum şindi, topunuza günaydın
Heeee bidekk birinci noteri adamı gece kıstırdın mı diye soracaktım
Limonsuzzcay o hikayeye inanmadım sizi keklemişler yavrum ya adam uyurken o iş öyle olur mu yav mümkün mü. O nasıl derin uyku
Günaydın balımGünaydın yavru kertenkelelerim
Gününüz kendiniz gibi mıkteşem olsun
Bu arada benim seksü geyşa iyileşti lakin yakuza anası yarın kalmaya gelecek sanırım. Kesin mi değil mi akşama haber veririm. Biliyorsunuz o geldiği zaman topiğe hasret kalıyorum
O kadar sayfayı okurken herkese söyleyecek ya da soracak şeyi aklımda tutuyorum sonra sayfalar bitince unutuyorum ya kime ne dicektim diye, iyice yaşlandım
Monny hoşgeldin kuzum topiğimize.
-------------------
kk birinci noteri kuzum polis diye ev vermemek nedir ya bizde aksine polis diye ev sahipleri ev vermek istiyor ama bazı namıssız vicdansızlar polis görünce kirayı çıkardıkça çıkarıyor Sana birşey daha diyecektim ama neydi acaba aklıma gelince söylerim
Limonsuzzcay limonsuzum çok ayıp etmişler ama insan dostunu düşmanını bu tip günlerde tanıyor. Cenaze evlerinin insanlara yemek yetiştime telaşını anlayamıyorum zaten. Acını unutup pilavlara karabiber derdine düşüyorsun, saçmalık. Ki haketmeyene hiçbirşey yapma. Koy kuru çayı. Hayır gözetiyorsan da git sokakta lokma döktür aç olan doysun bari.
Youlost16 kutsişim o bebek öyle ya da böyle olacak. Üzme kendini. Üzdükçe Psikolojikman olmasını engellersin. Tevekkül et. Allah zamanını yazmıştır zaten kuzum ♥
C Cay6 senin de başın sağolsun yavrum
Bonus o görmezden geldiğim msjında neyden bahsediyordun yav anlamadım
------------
Başka kime ne dicektim hatırlamıyorum şindi, topunuza günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?