Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah gonlune gore versin hizuran
Allah razı olsun canım. Ağlayacak bir şey yok şükür. Sadece sevklenmistik olmadıysa ne yapalım başkasının kismetiymis. Gidene üzülmemeyi öğrendim ben değişik tecrübelerle hep hayırlısı demek lazım

Noldu la dünkü havaların iki adet dönemini devirmeceler falan pehhhh

Hava hava hava

mikrop gibi yapıştı bonus

gıcık şey bütün hava mi aldı elimden
zaten bizim memlekete gitme işi de yatacak galiba planlar zaten tutmicakmis bonus

Günaydın yavru kertenkelelerim
Gününüz kendiniz gibi mıkteşem olsun
Bu arada benim seksü geyşa iyileşti lakin yakuza anası yarın kalmaya gelecek sanırım. Kesin mi değil mi akşama haber veririm. Biliyorsunuz o geldiği zaman topiğe hasret kalıyorum
O kadar sayfayı okurken herkese söyleyecek ya da soracak şeyi aklımda tutuyorum sonra sayfalar bitince unutuyorum ya kime ne dicektim diye, iyice yaşlandım
Monny hoşgeldin kuzum topiğimize.
-------------------
kk birinci noteri kuzum polis diye ev vermemek nedir ya bizde aksine polis diye ev sahipleri ev vermek istiyor ama bazı namıssız vicdansızlar polis görünce kirayı çıkardıkça çıkarıyor Sana birşey daha diyecektim ama neydi acaba aklıma gelince söylerim
Limonsuzzcay limonsuzum çok ayıp etmişler ama insan dostunu düşmanını bu tip günlerde tanıyor. Cenaze evlerinin insanlara yemek yetiştime telaşını anlayamıyorum zaten. Acını unutup pilavlara karabiber derdine düşüyorsun, saçmalık. Ki haketmeyene hiçbirşey yapma. Koy kuru çayı. Hayır gözetiyorsan da git sokakta lokma döktür aç olan doysun bari.
Youlost16 kutsişim o bebek öyle ya da böyle olacak. Üzme kendini. Üzdükçe Psikolojikman olmasını engellersin. Tevekkül et. Allah zamanını yazmıştır zaten kuzum ♥
C Cay6 senin de başın sağolsun yavrum
Bonus o görmezden geldiğim msjında neyden bahsediyordun yav anlamadım
------------
Başka kime ne dicektim hatırlamıyorum şindi, topunuza günaydın

Son düzenleme:
günaydın canım :)

benim planlar düştü suya

pusu kurdu bana meydey meydey avlandim cevap ver duyuyor musunuz meydey
Hey yavrum hey, bizde şamdan pusu kurup adamı avlayıp çatır çutur sevişecek diye bekliyorduk,adam pusu kurup tuzağa düşürdü seni iyi mi neyse ikisi de aynı yere varıyor sonuçtaeylem gerçekleşip kutlama Faslı da olduğuna göre bı relaks olabiliriz artık
Senden umudum yokta kocanın başarılarının devamını dilerim senin üstünde

sorma cici valla bu evi de vermiceklerdi hatta. emlakçı teyze eşimi çok övdü ev sahibine
sonra baktim baktim.... dedim bu anlattığı benim kocamsa ben kimle evliyim. eğer kocam benim bildiğim gibiyse bu kadın nasıl böyle gitfu

sorma yaaa o beni kıstırıp avladi

burda ne güzel atıp tuttuydum namima leke sürdü namissiz

Günaydın balımonce msji eksik gönderip sonra durun durun devamı var diye ekleyip kaydetmen ve sonra tamamlayıp yeniden kaydetmen sabah sabah formundasin maşallah,geyşa gönlünü aldıysa zaar sevindim bu arada iyileşmesine canım,daha da iyi olur zamanla inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…