Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok iyi demişsin valla ağzına sağlık

bauw 28 yaşında 3 çocuk annesimisin ben 27 yaşında bir çocuğum olmasından tirsiyorum
Sonunu düşünen kahraman olamaz Didim yaptım
Şaka bı yana hepsi bir buyuyo kimsem yok benim akrabam faln yalnızlık zor ondan jardes kardeş buyuyorlae

Sonunu düşünen kahraman olamaz Didim yaptım
Şaka bı yana hepsi bir buyuyo kimsem yok benim akrabam faln yalnızlık zor ondan jardes kardeş buyuyorlae
valla tebrikler benimde bakacak bir sürü kişi var baskı yapıyorlar ama ben kendime güvenemiyorum

Konuyu dağıtıyorsam affedin
Bugüne kadar bayılarak yapıp içtiğimiz şehriyeli tavuk çorbasını, hindiyle deniycem. Kasabımız sağolsun hindi daha sağlıklı dedi aklıma girdi. Hiç yapmadım daha önce. Hindili versyonunu yapanınız varmı? Tadı,kokusu tavukla aynı mı, tşkrler

çorbaya katip yemedim ama hindi eti genel olarak tavuk etine benzetiyorum hindi birazcık daha sert tat olarak aynı bence

Hindili corba hic yapmadım
Ama hindinin tadi da guzel oluyor farki bir tik daha sert olmasi ama yaparsan da guzel olur bnce

çorbaya katip yemedim ama hindi eti genel olarak tavuk etine benzetiyorum hindi birazcık daha sert tat olarak aynı bence
Çok severim, çok düşüncelidir kendisi. Kasap değil eczacı sanki. Hindide daha bol kalsiyum,selenyum,B6 ve çinko var dedi mest etti Tek korkum, kokusunun veya tadının çocukları irrite edip etmeyeceği. Yedirmek için 40 takla atan bahstsız anne familyasından olduğumdan deney bol bende

Hindili corba hic yapmadım
Ama hindinin tadi da guzel oluyor farki bir tik daha sert olmasi ama yaparsan da guzel olur bnce
Benim de ilkim olacak, inşallah tatsız bir son olmaz Kaldırım taşının kenarında biten otlara salya akıtsınlar istemiştim hep oysaki. Sadece yaşamlarını idam ettirebilecek kadar lokma girer boğazlarından.

Ayyy cok guldum kiz

Sen bi dene bakarsin bizde deneriz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…