- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #11.901
Çok iyi demişsin valla ağzına sağlıkBenim god kafali hodukte börek istiyormuş
Dedim pastanade coh gozel ediveriyolar git iki kilo al bnimde canım istiyi Didimdiyo ki kıymalı istiyrdum ama diyi sırf ben yapem diye
Bnde dedim ohooo kiymalida ediveriyolar cicak cicak get al gel yiyek Didim
Yaşasın
Hakedeyiiii öküzÇok iyi demişsin valla ağzına sağlık
Yaş kaçtı?Hakedeyiiii öküz
Hep beraber yasayak öküz lere,analarına ,danalarına, örümceeklere inattKız sen çok yaşa emi
28 benim yaşYaş kaçtı?
bauw 28 yaşında 3 çocuk annesimisin ben 27 yaşında bir çocuğum olmasından tirsiyorum28 benim yaş
Sonunu düşünen kahraman olamaz Didim yaptımbauw 28 yaşında 3 çocuk annesimisin ben 27 yaşında bir çocuğum olmasından tirsiyorum
valla tebrikler benimde bakacak bir sürü kişi var baskı yapıyorlar ama ben kendime güvenemiyorumSonunu düşünen kahraman olamaz Didim yaptım
Şaka bı yana hepsi bir buyuyo kimsem yok benim akrabam faln yalnızlık zor ondan jardes kardeş buyuyorlae
Herkesin durumu farklı bakvalla tebrikler benimde bakacak bir sürü kişi var baskı yapıyorlar ama ben kendime güvenemiyorum
bende seviyorum uzaktanHerkesin durumu farklı bak
Ben çok seviyom çocuk ondan herall
çorbaya katip yemedim ama hindi eti genel olarak tavuk etine benzetiyorum hindi birazcık daha sert tat olarak aynı benceKonuyu dağıtıyorsam affedin
Bugüne kadar bayılarak yapıp içtiğimiz şehriyeli tavuk çorbasını, hindiyle deniycem. Kasabımız sağolsun hindi daha sağlıklı dedi aklıma girdi. Hiç yapmadım daha önce. Hindili versyonunu yapanınız varmı? Tadı,kokusu tavukla aynı mı, tşkrler
Hindili corba hic yapmadımKonuyu dağıtıyorsam affedin
Bugüne kadar bayılarak yapıp içtiğimiz şehriyeli tavuk çorbasını, hindiyle deniycem. Kasabımız sağolsun hindi daha sağlıklı dedi aklıma girdi. Hiç yapmadım daha önce. Hindili versyonunu yapanınız varmı? Tadı,kokusu tavukla aynı mı, tşkrler
Çok severim, çok düşüncelidir kendisi. Kasap değil eczacı sanki. Hindide daha bol kalsiyum,selenyum,B6 ve çinko var dedi mest ettiçorbaya katip yemedim ama hindi eti genel olarak tavuk etine benzetiyorum hindi birazcık daha sert tat olarak aynı bence
Benim de ilkim olacak, inşallah tatsız bir son olmazHindili corba hic yapmadım
Ama hindinin tadi da guzel oluyor farki bir tik daha sert olmasi ama yaparsan da guzel olur bnce
Ay yoruluyorum valla. Epeydir yürümüyordum. Yürümeye başladık yine, okulda koşturmaca falan. Pilim bitti.Ay sen nerelerde kaldın? Çok mu yoruyorlar
Neden korkuyorsun guvenemiyorsunvalla tebrikler benimde bakacak bir sürü kişi var baskı yapıyorlar ama ben kendime güvenemiyorum
Ayyy cok guldum kizBenim de ilkim olacak, inşallah tatsız bir son olmazKaldırım taşının kenarında biten otlara salya akıtsınlar istemiştim hep oysaki. Sadece yaşamlarını idam ettirebilecek kadar lokma girer boğazlarından.
En geç yarın akşama yazarım tecrübeleriAyyy cok guldum kiz
Sen bi dene bakarsin bizde deneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?