- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #11.881
İvet göçmeniz. Anne tarafı Rum kökenli, baba tarafı Makedonya. Eşim de Kafkaslardan göçme. Bizim çocuk karmakarışık soylu olacak
Boyum fena değil de becerikli kısmı malesef beni tutmadı be şamdanım kaba götüm ben
Makattan su gelme iç parazit belirtisidir genelde söylemiştim zaten.Evet evet biliyorum
Teşhis koymamış iç parazit yada gençlik hastalığı olabilir demiş 4 5 tane iğne yapmış serum bağlamış ama bi gör oyle nefes alıp veriyo ki aynı bebek gibi cok üzüldüm ama suan iyi şükür ki 1 hafta da kontrole gelip gidecek
Evde kalmadım ya daha becerikli olmama gerek yok alan aldı napayım daha fazlasınıtabirin beni benden aldı cicidaha ne kadar becerikli olcan ya. tamam işte
kısaca göçmen diyecek işte çocuk
Ya o yaşlı dr ameliyattaymıs genç olan bakmıs pek anlamamış işte 1 hafta kontrole gelecek yarın bende gider bakarım not alırız ama kanlı kakası yokmusMakattan su gelme iç parazit belirtisidir genelde söylemiştim zaten.
Gençlik hastalığı düşünmek istemiyorum o en kötü ihtimal zaten kanlı kakadır belirtisi.
Kendini azıcık bir toparlasın da siz bir hayvan hastahanesine gidin. Verilen serumu, ilaçları mutlaka kenara not alın gidince bunlar verildi diye bildirin.
Şu da olabilir bu da olabilir diye teşhis mi olur veterinere bak.
Ulan buraya bele noldi? Yanlış topiğimi okuyorum arizona değil sanki güzin ablanın yeri
İçlerinden sevgi ve dayanışma fışkırmış hatunların ❤
Tam anlamadan tedavi uygulaması peki?Ya o yaşlı dr ameliyattaymıs genç olan bakmıs pek anlamamış işte 1 hafta kontrole gelecek yarın bende gider bakarım not alırız ama kanlı kakası yokmus
Evde kalmadım ya daha becerikli olmama gerek yok alan aldı napayım daha fazlasını
Ya zaten aşıları yoktu hiç yaptırmadık onları doğal olarak yapmış zaten yapılacaktı onlar belki de o yüzden oldu iç parazit geçirdi bence akıntısı falan da kesilmiş geldi fosur fosur uyuyoduTam anlamadan tedavi uygulaması peki?
Veterinerlere gram güvenim kalmadı benim ya..
Güzel kızımı da veteriner yanlış tedavisi yüzünden kaybettim.
Allah işini doğru düzgün yapanlarla denk getirsin.
Boşver şamdanım alan almış satan satmış yorma kendini fazlaaynen öyle ben anamin evinde yaptığım seylerin çoğunu yapmiyorum meselabana ne ne yapacam
Ayyy yiyem onuYa zaten aşıları yoktu hiç yaptırmadık onları doğal olarak yapmış zaten yapılacaktı onlar belki de o yüzden oldu iç parazit geçirdi bence akıntısı falan da kesilmiş geldi fosur fosur uyuyodu
Dur sana özelden resmini atcam gör oğluşumuzu ben korkağım biraz ama seviyorum bendeAyyy yiyem onu
Çok sevindim ya. Allahım korusun sakınsın hepsini.
Çok masum ve çaresiz can onlar.
Hiç kıyamıyorum
Boşver şamdanım alan almış satan satmış yorma kendini fazla
Kalksın kendi yapsın daha fazlasını istiyorsa. Boşver yat anasını satayım. Yatmak çok hojdır
Yine örnekliğimi konuşturdum
Kız sen beni hala takip mi ediyorsunRast gele denk geldim topigeLimonsuzzcay ablamı takip ederek ama yorum yapmadan gecemicüümmm bu nasıl bi huzurdur ya
Sen de benim canım ciğerim iki gözümün çiçeği has arkadaşımsın
Ay sen nerelerde kaldın? Çok mu yoruyorlarMaşallah sabah buralar iyi şenlenmiş. Çok yorgunum şöyle bir bakındım da beğeni atamadım. Kendime geleyim de sohbete bilahare katılırım. Selam vereyim bari dedim herkese
TabikiiiiKız sen beni hala takip mi ediyorsunhoşgeldin ☺☺
Sen de benim canım ciğerim iki gözümün çiçeği has arkadaşımsın❤
Tabikiiiidiyorum ya sana siteye girmemin yegane sebeplerindensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?