Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tabirin beni benden aldı cici daha ne kadar becerikli olcan ya. tamam işte

kısaca göçmen diyecek işte çocuk

Makattan su gelme iç parazit belirtisidir genelde söylemiştim zaten.
Gençlik hastalığı düşünmek istemiyorum o en kötü ihtimal zaten kanlı kakadır belirtisi.
Kendini azıcık bir toparlasın da siz bir hayvan hastahanesine gidin. Verilen serumu, ilaçları mutlaka kenara not alın gidince bunlar verildi diye bildirin.
Şu da olabilir bu da olabilir diye teşhis mi olur veterinere bak.

tabirin beni benden aldı cici daha ne kadar becerikli olcan ya. tamam işte

kısaca göçmen diyecek işte çocuk
Evde kalmadım ya daha becerikli olmama gerek yok alan aldı napayım daha fazlasını

Ya o yaşlı dr ameliyattaymıs genç olan bakmıs pek anlamamış işte 1 hafta kontrole gelecek yarın bende gider bakarım not alırız ama kanlı kakası yokmus

Ya o yaşlı dr ameliyattaymıs genç olan bakmıs pek anlamamış işte 1 hafta kontrole gelecek yarın bende gider bakarım not alırız ama kanlı kakası yokmus
Tam anlamadan tedavi uygulaması peki?
Veterinerlere gram güvenim kalmadı benim ya..
Güzel kızımı da veteriner yanlış tedavisi yüzünden kaybettim.
Allah işini doğru düzgün yapanlarla denk getirsin.

Tam anlamadan tedavi uygulaması peki?
Veterinerlere gram güvenim kalmadı benim ya..
Güzel kızımı da veteriner yanlış tedavisi yüzünden kaybettim.
Allah işini doğru düzgün yapanlarla denk getirsin.
Ya zaten aşıları yoktu hiç yaptırmadık onları doğal olarak yapmış zaten yapılacaktı onlar belki de o yüzden oldu iç parazit geçirdi bence akıntısı falan da kesilmiş geldi fosur fosur uyuyodu

aynen öyle ben anamin evinde yaptığım seylerin çoğunu yapmiyorum mesela bana ne ne yapacam
Boşver şamdanım alan almış satan satmış yorma kendini fazla
Kalksın kendi yapsın daha fazlasını istiyorsa. Boşver yat anasını satayım. Yatmak çok hojdır
Yine örnekliğimi konuşturdum

Ya zaten aşıları yoktu hiç yaptırmadık onları doğal olarak yapmış zaten yapılacaktı onlar belki de o yüzden oldu iç parazit geçirdi bence akıntısı falan da kesilmiş geldi fosur fosur uyuyodu
Ayyy yiyem onu
Çok sevindim ya. Allahım korusun sakınsın hepsini.
Çok masum ve çaresiz can onlar.
Hiç kıyamıyorum

Ayyy yiyem onu
Çok sevindim ya. Allahım korusun sakınsın hepsini.
Çok masum ve çaresiz can onlar.
Hiç kıyamıyorum
Dur sana özelden resmini atcam gör oğluşumuzu ben korkağım biraz ama seviyorum bende

Boşver şamdanım alan almış satan satmış yorma kendini fazla
Kalksın kendi yapsın daha fazlasını istiyorsa. Boşver yat anasını satayım. Yatmak çok hojdır
Yine örnekliğimi konuşturdum

önceki gün türk kahvesi istedi sen yap ben içerim dedim yapmadi. dün kalktı paşa paşa yapti kahveleri
ama işte o kahve boşa değilmiş
ben onu anlamamisim

versin parasını alsin yaptirsin yaaa. yakinda saatimi hesaplicam maasima göre ne yapacam demek için

Benim god kafali hodukte börek istiyormuş
Dedim pastanade coh gozel ediveriyolar git iki kilo al bnimde canım istiyi Didimdiyo ki kıymalı istiyrdum ama diyi sırf ben yapem diye
Bnde dedim ohooo kiymalida ediveriyolar cicak cicak get al gel yiyek Didim

Yaşasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…