Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuan ilk defa duyuyorum böyle birşeyi
Bizde abartılı sevgi gösterme kelimesi olarak kullanılır. Hatta buldumcuk anneler oğullarını paşam vs diye sever.

biz de kinaye mecaz çok kullanırız. yöreden yöreye değişiyo iste :)
m
bi arkadasim da mesela "-gil" ekini sadece Türkçede ders olarak görmüş. Ankara'ya gelince kullanılan bisey olduğunu öğrenmiş baya bı şaşırmıştı

Anangil bacıngil noruyooo bizde de derler

Güzel anacıkım, bu işler tipe bakmaz. Angelina Jolie'nin, Hülya Avşar'ın, Adriana Lima'nın aldatıldığı bu hayat bize acır mı?
Sen o adama dikkat et benden demesi.. İyi göz değil onun gözü ben anladım.
Bir de mümkünse işe gir çalışma hayatına atıl. Yarının ne getireceği belli olmaz..
Kendi ayakların üzerinde dur. Çocuğun çok küçük mü?

1,5 yaşında işte beni bağlayan da o iki sene sonra fln krese verip hademelik tarzı bir iş düşünüyom
Çünkü hem çocuklara göz kulak o lup hemde calismak için hademelik iyi bir tercih kinsen YK bu devirde de kimseye emanet de edilmez

işe girince de birikim yap ama. maaşı lüp diye ortaya koyma direk

Çok iyi olur balım benim..
Benim kaç velim var öyle okulda görevli. Yalnız çocuğun ile mesafeyi koruman gerek. Ben öyle çok veli haşladım

sen göçmen degil miydin beybi hani becerikli güzel marifetli çalışkan boylu Poslu kadınlar olur genelde onlar
İvet göçmeniz. Anne tarafı Rum kökenli, baba tarafı Makedonya. Eşim de Kafkaslardan göçme. Bizim çocuk karmakarışık soylu olacak
Boyum fena değil de becerikli kısmı malesef beni tutmadı be şamdanım kaba götüm ben

Çok iyi olur balım benim..
Benim kaç velim var öyle okulda görevli. Yalnız çocuğun ile mesafeyi koruman gerek. Ben öyle çok veli haşladım
Ben i mesafeyi bol bol korum
Hocalarla da aram süperdir
Yiyek biraz daha god kafalinin paracuklerini
Bakalım akillancak mi yoksa yine god yine god

Ben i mesafeyi bol bol korum
Hocalarla da aram süperdir
Yiyek biraz daha god kafalinin paracuklerini
Bakalım akillancak mi yoksa yine god yine god
İnşallah akıllanır balım. Amin
Sonra işe gir şamdanın da dediği gibi birikim yap.
Yarının ne getireceği belli olmaz. Sen eşeğini sağlam kazığa bağla.

İnşallah akıllanır balım. Amin
Sonra işe gir şamdanın da dediği gibi birikim yap.
Yarının ne getireceği belli olmaz. Sen eşeğini sağlam kazığa bağla.
Minnak sehzadem accik büyüsünde hepcigi olacak insallh
Buda böle bı sınav iste

O zaman bu işlerin nasıl ilerlediğini iyi biliyor olmalısın

Teşhis koydu mu veteriner, neyi varmış?
Evet evet biliyorum

Teşhis koymamış iç parazit yada gençlik hastalığı olabilir demiş 4 5 tane iğne yapmış serum bağlamış ama bi gör oyle nefes alıp veriyo ki aynı bebek gibi cok üzüldüm ama suan iyi şükür ki 1 hafta da kontrole gelip gidecek

Ulan buraya bele noldi? Yanlış topiğimi okuyorum arizona değil sanki güzin ablanın yeri

İçlerinden sevgi ve dayanışma fışkırmış hatunların ❤
Bonusum burada herşey var öğrenemedin mi hala. Erotizm de burada, acı da burada, dayanışma da burada. Bizde her yol var, hangi tel gerekirse o telden çalıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…