- 16 Ağustos 2019
- 2.485
- 7.646
- 158
- 34
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #11.861
Meyve picaylan yapcan acı çeksinHep kadınların ilgisizliği canım onları iten o pohaaaa hep alacan eline testereyi
Şuan ilk defa duyuyorum böyle birşeyi
Bizde abartılı sevgi gösterme kelimesi olarak kullanılır. Hatta buldumcuk anneler oğullarını paşam vs diye sever.
Anangil bacıngil noruyooo bizde de derlerbiz de kinaye mecaz çok kullanırız. yöreden yöreye değişiyo iste :)
m
bi arkadasim da mesela "-gil" ekini sadece Türkçede ders olarak görmüş. Ankara'ya gelince kullanılan bisey olduğunu öğrenmişbaya bı şaşırmıştı
Güzel anacıkım, bu işler tipe bakmaz. Angelina Jolie'nin, Hülya Avşar'ın, Adriana Lima'nın aldatıldığı bu hayat bize acır mı?Eskiden sesizdim ana artık bı bagirdimmi kaçacak delik arayiii getsin öte ne yapan evlenmeseydi o zmn kivuyim gitmeyio beğenmeyen gider
53 kiloyum 3 çocuk yaptım istemeye gelmek için haber yollayan bile oldu gorumcelerdeydim o zmn kızdım buna gittim 20yasinda bekar sanmislar geldiler eve
Anangil bacıngil noruyooo bizde de derler
O zaman bu işlerin nasıl ilerlediğini iyi biliyor olmalısınBende aplayım kardeşlerimi hep döver söverim 4 tane kız kardeşim var da
Teşhis koydu mu veteriner, neyi varmış?Canlar kedimize aşıları yapıldı serum takıldı suan iyi gibi duanızda unutmayın
Ne kadar yöresiz bir insan olduğumu farkettim şuanaynen bizde de cok kullanılır o hiç bilmiyomusher yörede farklı bisey var iste :)
1,5 yaşında işte beni bağlayan da o iki sene sonra fln krese verip hademelik tarzı bir iş düşünüyomGüzel anacıkım, bu işler tipe bakmaz. Angelina Jolie'nin, Hülya Avşar'ın, Adriana Lima'nın aldatıldığı bu hayat bize acır mı?
Sen o adama dikkat et benden demesi.. İyi göz değil onun gözü ben anladım.
Bir de mümkünse işe gir çalışma hayatına atıl. Yarının ne getireceği belli olmaz..
Kendi ayakların üzerinde dur. Çocuğun çok küçük mü?
Ne kadar yöresiz bir insan olduğumu farkettim şuan
1,5 yaşında işte beni bağlayan da o iki sene sonra fln krese verip hademelik tarzı bir iş düşünüyom
Çünkü hem çocuklara göz kulak o lup hemde calismak için hademelik iyi bir tercih kinsen YK bu devirde de kimseye emanet de edilmez
Çok iyi olur balım benim..1,5 yaşında işte beni bağlayan da o iki sene sonra fln krese verip hademelik tarzı bir iş düşünüyom
Çünkü hem çocuklara göz kulak o lup hemde calismak için hademelik iyi bir tercih kinsen YK bu devirde de kimseye emanet de edilmez
İvet göçmeniz. Anne tarafı Rum kökenli, baba tarafı Makedonya. Eşim de Kafkaslardan göçme. Bizim çocuk karmakarışık soylu olacaksen göçmen degil miydin beybihani becerikli güzel marifetli çalışkan boylu Poslu kadınlar olur genelde onlar
Ne vercem o god kafaliyaişe girince de birikim yap ama. maaşı lüp diye ortaya koyma direk
Ben i mesafeyi bol bol korumÇok iyi olur balım benim..
Benim kaç velim var öyle okulda görevli. Yalnız çocuğun ile mesafeyi koruman gerek. Ben öyle çok veli haşladım
İnşallah akıllanır balım. AminBen i mesafeyi bol bol korum
Hocalarla da aram süperdir
Yiyek biraz daha god kafalinin paracuklerini
Bakalım akillancak mi yoksa yine god yine god
Minnak sehzadem accik büyüsünde hepcigi olacak insallhİnşallah akıllanır balım. Amin
Sonra işe gir şamdanın da dediği gibi birikim yap.
Yarının ne getireceği belli olmaz. Sen eşeğini sağlam kazığa bağla.
Evet evet biliyorumO zaman bu işlerin nasıl ilerlediğini iyi biliyor olmalısın
Teşhis koydu mu veteriner, neyi varmış?
Bonusum burada herşey var öğrenemedin mi hala.Ulan buraya bele noldi? Yanlış topiğimi okuyorum arizona değil sanki güzin ablanın yeri
İçlerinden sevgi ve dayanışma fışkırmış hatunların ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?