- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.021
Ulan ya gerçekten inanamıyorum.Calismasiz plansiz supriz oldu kuzum
Beklemiyorduk benm yumurtalikpar masallah kokudan hamile kalcak cinsten
Ins rabbim en kiza zamanda sana gosterir
Tecrübeli deliyiz nasılsaHuni hep benm basimda kiz
Amin canm cok saol
Doğururken de msjlaşırız topikten.Yaa dusuncesi cookk guzellinsallah öyle olur hep bir doğurur da görürüz anamizin nikâhını tövbe yarabbi
Geri çekilme oluyo bu kesinGenelde kendi cpaimizda korunuyroduk
Demekki korunamamisiz
Evet evet bencede
Herkes yazsin ben balon cikaricam kutudan
En cok ona guluyorm zaten hep aklima bi geliyorUlan ya gerçekten inanamıyorum.
1 senedir esprisini döndürüyoruz.
Kızlar siz bilmezsiniz 1 sene önce rossum bana bebe yap derken ben ona sen yaparsan bende yaparım demiştim. Yok istemem demişti. Bende ona ben kendimi yakarsam sende yakacaksın söz mü demiştim söz söz dedi ama geçiştirmek için
Hep ben doydum Allah isteyenlere versin derdi...
Ulan ben başımı yakmadan sen yaktın sultanım bu nasıl iş
Sen ben yaparsam yapacaktın ama bakalım ben sen yapınca yapacak mıyım
ay bi saat önce 2 demiştin 3 müşYaaaaa imzosum oylr oldu 3. Geliyoooooorrr ben fazlaca soktyaim
Birisi 6 birisi 4 bucuk kuzumTamam Roscum ama sana da sürpriz olsunn siyah balon çıkar
Diğer çocukların kaç yaşlarında canım
Sana ilham olurum belkiay bi saat önce 2 demiştin 3 müşallah analı babalı büyütmeyi nasip etsin tebrikler
AhhahaahhaahGeri çekilme oluyo bu kesin
Akroş buldu gül gibi gacıyı çekilesi gelmedi herhaldeGeri çekilme oluyo bu kesin
Ahahahha aynen canm deliler bizi gorunce biz akilliyiz diye hunileri cikariyorlarTecrübeli deliyiz nasılsa
İsteyen herkeslerin mutlu haberlerini duyalım hep birlikte
Ahahahha maşallahın varmış senindeAhhahaahhaah
Cekicem ben onu geri ileri az kaldi
Ayy hadi bakalım onlarında güzel başlangıçları olsun inşallah canımBirisi 6 birisi 4 bucuk kuzum
Ilkokul ve kres e baslayacaklar ikisi de
Ins canm hep dua ediyorm isteyen herekese versin diye :)RosSsS arkadaşım hayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevindim bizim içinde dua eder misin bizde bu yaşayabilelim
Demek ki bi gram da olsa gitmiş içeri senin gitmemişAkroş buldu gül gibi gacıyı çekilesi gelmedi herhaldeBizim yöntem de bu. Ama 4 senedir falso vermedik. Nasıl vermedik bende şaşkınım hayra alamet mi emin değilim
Geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasın İnşAllah .Evet hannazım sende artık bir yavru arizona kertenkelesisin
Besleyip yetiştiricem geleceğin kıdemli kertenkeleleri olacaksınız
Eh işte nasıl olalım. Bir yandan çok mutluyum çünkü çok sevdiğim birinden çok güzel bir haber aldım bugün
Bir yandan eşim dün bir kaza atlattı onunla uğraşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?