- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.041
ikisinnden biri ama hangisi bilmiyorm sanirm biga olacakBoğa mı olcek bebiş yoksam ikizler mi
Hoşbuldum ❤şimdi istersen göçmen kontejanina alalim seni dicem.
ama cici suriyelilerden sonra kabul etmez sanırımB Brunello Cicinelli
o yüzden arizonalisin beybi
hoşgeldin :)
Diyorm ya ben kokuyla bile hamile kalabiliyormRosssss kuzum harbi azimli karıymışsınkendi çapınizda korunuyormuşsunuz o korunmaya rağmen tutturmuşsunuz helalll beeeee
Ne zaman düşünmeyi ve bunun için stres olmayı bıraksam çat hamile kaldım. İlki hemen oldu, 2.yi 3 ay bekledik. Stres olmamalısın bu süreçte.Eğer benim olmadiysa aklımda ki şu prezervatifin ucunu kesicem güya korunuyoruz olmaz diye
AhahahhaahAhahahha maşallahın varmış seninde
Benim anneminde oyle yaAhahahhaah
Vardir vardir
Canım ben transfer oldum iki.tane embrio koyuldu iki gün sonra haberi Alıcaz insallahNe zaman düşünmeyi ve bunun için stres olmayı bıraksam çat hamile kaldım. İlki hemen oldu, 2.yi 3 ay bekledik. Stres olmamalısın bu süreçte.
Bakalim canm ya bende en buyugum kardesmle iki yas kiz kardesmle 12 yas var aramizdaAyy hadi bakalım onlarında güzel başlangıçları olsun inşallah canım
Bu arada ben de 3 kardeşim, en büyük benim 1.5 yaş ortancı kardeşimle enn küçükle tee 10 yaş var3 kardeş çok güzel oluyor
Allah kucağını boş bırakmasınCanım ben transfer oldum iki.tane embrio koyuldu iki gün sonra haberi Alıcaz insallah
O bir gram damlaDemek ki bi gram da olsa gitmiş içeri senin gitmemiş
Aminn cnm aminnAllah kucağını boş bırakmasınGüzel haberler gelsin inşallah. Durumunu bilmiyorum ama stres her pisliğin,hastalığın anasıdır. Rahat ol☺☺
Canım yavru kertenkelelerim herkese iyi akşamlar dilerim
Bomba gibi bir haberle geldim. Hatta sanırım şuana kadarki en mutlu, en heyecanlı gelişim, mıkteşem ötesi bir haber getirdim sizlere
Bu akşamı iple çektim. Çektik daha doğrusu.
Dünkü benim hamile arkadaşı hatırlarsınız. Mutluluk sarhoşu olmuştum hani gebelik haberini alınca adeta..
Bu kıymetli arkadaşım hatta dostum, canımın canı uzaklardan biri değil. Aksine çok yakınımızdan, içimizden biri.
Söylemeden önce kesinleştirmek için bekledik. Ve nihayet kesinleşti. Bu bomba haberi sizlere getirmek nasip oldu
Kızzzzzzzzzzlarrrrrrr çıkarın davulu sazııııııı
hepimiz teyze oluyoruzzzzzzzz teyzeeeeeeeee
Benim kıymetlimin bebeği yoldaaaaaaaaa, bebek geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr bebek
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
@samdan
@Chocolita
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Tatlianne20
@6 ustu 1 anne
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
Ayyy şok oldum, hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun
Evire cevire dayak istiyorsun bence senO bir gram damlaByNkoaLa a bakıyor diyor ben bu gacıyı bulmuşken bırakmayayım.
Bana bakıyor diyor ne kadar uzağa kaçsak kardır
Bende sok olmustum saol canmAyyy şok oldum, hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun ❤
Ben daha heyecanlıBakalim canm ya bende en buyugum kardesmle iki yas kiz kardesmle 12 yas var aramizda
Bakalim smdiden cok heycanlilar benmkiler
Sen bas kosesin bebegimBen daha heyecanlı
Hani en çok ben heyecanlıydım
İ-nşallah ameceyimKızlar isteyenlere sesleniyorum, hepiniz hamile kalın da seneye senin ki pırt yaptı mı, diş çıkardı mı, uyuyor mu emiyor mu muhabbeti döndürelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?