Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ByNkoaLa canım tebrik ederim hayırlı olsun :)

inşallah kız olur. o kadar rahat bi hamilelik ve çocuk buyutme gecirirsin ki ağzın açık kalır inşallah
Allah akıllı uslu uykulu sağlıklı bi kız nasip etsin sana

boga burcu olsun bebek. yemeği güzel yer o zaman ikizler olmasin onlarin yemekle arasi olmuyo

Ahahahahah
Amin kuzummm ağzın bal yesin emi
Ins rabbim saglikli versn

Doğururken de msjlaşırız topikten.
Ahaha lan bana dua edin doğum hanede uzaniyom şimdi dogurucam birazdan falan diye Töbe Töbe ajshdjs
Akroş buldu gül gibi gacıyı çekilesi gelmedi herhalde Bizim yöntem de bu. Ama 4 senedir falso vermedik. Nasıl vermedik bende şaşkınım hayra alamet mi emin değilim
Cicimm geri çekilme bir korunma yöntemi değil biliyorsun değil mi siz hiç falso vermesenizde ross bir kez daha kanıtlamış oldu bu durumun doğruluğunu K kutsal zebrayalniz en şanslı da bizlerin kocası oluyor bu durumda farkında misin korunma derdi yok kaçtı mı kaçmadı mı korkusu yok vssimdi sağlıksız gebelik olabilir bı damla bile yeter,yumurtaliklari çok uyardık bu ay iğnelerle, transfere kadar korunun dedi doktorumuz.
Biz bı kondom aldık Allah etmeye ne his var ne biseyesim diyor şimdi şunu şişirip balon yapıp patlaticam bı pok anlamiyom bu lanet şeyden diye

K Kendinisevenbirii
kuzum benim önümde bı sınav ve mülakat var daha. millet evlenmiyo bile yeterlilik vermek için ben üstüne çocuk yaptım

maddi olarak 100 bin tl hesabıma yatarsa aninda yapcam ama esimle öyle anlastim
150 bin yatarsa da iki çocuk :

Allah önce sizlerden güzel haberler almayı nasip etsin tez zamanda :)
D Dilos06
Youlost16

Yavrum biliyem biliyem de doğum kontrol hapı olmuş 50 kayme. Bide bende libido düşüklüğü yapıyor
Lateks alerjim var prezervatif kullanamıyoruz, hadi ben kaşıntıya da katlanıcam da eşim şiddetle kullanmaya karşı çıkıyor. Spiral denen şeyi asla içime taktırmam.
Napayım ben tüplerimi mi bağlatayım yöntem kalmadı bana

İnşallah canım inşallah

Yaa tövbe de cicii atesimiz sönmesin yaww
Ben önce hepinizi doğurtucam sonra hayatlarınızı gözlemlicem. Bakayım bebekten önce neydiniz bebekten sonra ne olacaksınız ateşler sönüyor mu yanıyor mu
Hepinizi sosyal deneyim yaptım. Ona göre ya çocuk yapıcam ya yapmıcam. Ben kenarda oturdum sizi izliyorum

Ajshdjs anamm sende haklısın neyse hamile kal da artık doğurunca bidaa konuşak bu korunma mevzuu uzerinde

Birlikte tadaydik su deneyimleri be cici kenarda otur otur sıkılırsin gel sende yap şu cocugu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…