- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.221
Çoğalsın vla rabbim nasip etsin herkese
ahahah olan biri olsa topige birini daha kazanirdik malum cok az mesaj oluyor bu topikte
Evet ama korunmayı düşünmüyorumKasımdaydı dimi düğün
3 çocuk bu, o kadar olacakAmin cNm
Evet girer de ben benden gevicem sanirm
ohh iyi ben sinavsiz daldim topige kendimi emeklilikte yas beklemeyenler gibi hissettum
Artık topiğe mülakat ile kertenkele alımı yapıcam herkes isyanda muhabbete yetişilmiyor kadrolar doldu yok öyle artık herkese kertenkelelik. Yeni alımları beklesinler
Artık topiğe mülakat ile kertenkele alımı yapıcam herkes isyanda muhabbete yetişilmiyor kadrolar doldu yok öyle artık herkese kertenkelelik. Yeni alımları beklesinler
Şey kasımda benim gebelik yasağı kalkıyorEvet ama korunmayı düşünmüyorum
Ever canm (;Sormasi ayip esinmi korunuyordu
Bizde ucretsiz :!0900 lu hatlara ucretli diyola ama
Hadi ya kacri kabenin hatti unuttumGülom naptın ya 900 lü hattını vermeyeceksin o başka istek hattı
İstekleri karıştırdın
O zaman kadrolar tam dolmamıştı sen son alımlardan faydalandınohh iyi ben sinavsiz daldim topige kendimi emeklilikte yas beklemeyenler gibi hissettum
BiliyorumŞey kasımda benim gebelik yasağı kalkıyor
Aha bir tane daha god kafali camiş çıktıaz önceki muhabbeti aktariyorum size
esim: bide bana öküz dersin bak ne kadar güzel bi film zevkim var Kazablanka falan izliyorum, kült filmler izliyorum
ben: sorun zaten film zevkinde degil ki. o filmleri izliyosun ama hiç o filmlerdeki adamlar gibi değilsin
eşim: orası öyle hiç onlar gibi değilim ben kabul ediyorum
ben: bu halinle izleyince degismiyo sonuç, o zaman yine öküz oluyosun maalesef
adam durduk yere kendine öküz dedirtti ya la
Koptumaz önceki muhabbeti aktariyorum size
esim: bide bana öküz dersin bak ne kadar güzel bi film zevkim var Kazablanka falan izliyorum, kült filmler izliyorum
ben: sorun zaten film zevkinde degil ki. o filmleri izliyosun ama hiç o filmlerdeki adamlar gibi değilsin
eşim: orası öyle hiç onlar gibi değilim ben kabul ediyorum
ben: bu halinle izleyince degismiyo sonuç, o zaman yine öküz oluyosun maalesef
adam durduk yere kendine öküz dedirtti ya la
Bende edemiyordm3 çocuk bu, o kadar olacakben 2 taneyle evde baş edemiyorum.
Hayır siz kadrolusunuz. Siz alındınız mülakat bundan sonraki kertenkele adayları içinvar olanlara yeterlilik sınavı var mi aney kestenkele
Bana cok dahaaaa suprizler cikar bu gidisleAllah seni
ama cici ikinzide atanip meslek edinip bı düzen anca kurmussunuz :) beklediğin iyi olmuş. bak ben iyi kötü ücretsiz izne ayrılıp iki yaşına kadar da olsa baktim büyüttüm. öbür türlü çok zor olurduben kimseye guvenemezdim bebeği bırakıp.
borc harç vs varsa onlar azalır sen rahatça istediğini alırsın. bebekle ilgili şeyler çok pahalı. insan kendinden kisiyo da bebekten kisilmiyo :)
inşallah senden de hayırlı mutlu haberi alırızherşey gönlünüzce olsun
ByNkoaLa beybi senin de insallah herşey gönlünce ve çok rahat olur :)
tam çocukları götür getir pertim cikacak derken bebis haberi geldi :) bakalım seni nasil sürprizler bekliyo :)
patron cildirdiO zaman kadrolar tam dolmamıştı sen son alımlardan faydalandın
yeter vallahi diğer alımlar yakın zamanda değil beklesinler alımları durdurdum
Kabenin hattı mıHadi ya kacri kabenin hatti unuttum
Benim yasak kalkıyor, kocam ağızından salyalar aka aka markette bebek bezleri seve seve kasımı bekliyor. Ama ben kararsızım. Yasağın kalkması yapacağım anlamına gelmiyor,Biliyorum
Ondan dolayı dedim ya birlikte şaabalımayarlıyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?