Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ahahah olan biri olsa topige birini daha kazanirdik malum cok az mesaj oluyor bu topikte

Artık topiğe mülakat ile kertenkele alımı yapıcam herkes isyanda muhabbete yetişilmiyor kadrolar doldu yok öyle artık herkese kertenkelelik. Yeni alımları beklesinler

Artık topiğe mülakat ile kertenkele alımı yapıcam herkes isyanda muhabbete yetişilmiyor kadrolar doldu yok öyle artık herkese kertenkelelik. Yeni alımları beklesinler
ohh iyi ben sinavsiz daldim topige kendimi emeklilikte yas beklemeyenler gibi hissettum

az önceki muhabbeti aktariyorum size

esim: bide bana öküz dersin bak ne kadar güzel bi film zevkim var Kazablanka falan izliyorum, kült filmler izliyorum

ben: sorun zaten film zevkinde degil ki. o filmleri izliyosun ama hiç o filmlerdeki adamlar gibi değilsin

eşim: orası öyle hiç onlar gibi değilim ben kabul ediyorum

ben: bu halinle izleyince degismiyo sonuç, o zaman yine öküz oluyosun maalesef

adam durduk yere kendine öküz dedirtti ya la

var olanlara yeterlilik sınavı var mi aney kestenkele

ohh iyi ben sinavsiz daldim topige kendimi emeklilikte yas beklemeyenler gibi hissettum
O zaman kadrolar tam dolmamıştı sen son alımlardan faydalandın
yeter vallahi diğer alımlar yakın zamanda değil beklesinler alımları durdurdum

Aha bir tane daha god kafali camiş çıktı

Koptum

Bana cok dahaaaa suprizler cikar bu gidisle

Biliyorum
Ondan dolayı dedim ya birlikte şaabalım ayarlıyalım
Benim yasak kalkıyor, kocam ağızından salyalar aka aka markette bebek bezleri seve seve kasımı bekliyor. Ama ben kararsızım. Yasağın kalkması yapacağım anlamına gelmiyor,
Olmadı seni şöyle bi önden gönderirim bakalım su sıcak mı ona göre gelirim bende
Kasımın kaçında düğün kajişko

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…