- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.255
- 398
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.201
Ben evleneyim hayırlısıyla , inşallah birlikte hamile kalalımBizim hormonların coşması için gebe kalmaya gerek yok demekki
Sanmıyorum ya sıranın bende olacağını.Benden önce sırada çok kişi var kaj'ım. Ben kendimi anne düşünemiyorum
Brehhhh pehlivanOlabilir küçükken anası bir kürtaj macerası yaşamış. Kürtajla alınan bebek peçetede hayata tutunduysa ve kendi kendine büyüdüyse o kesinlikle senin kocandır. Kayıp kardeşini buldum şuan
Ya da ikinci bir ihtimalle bunlar da pols okulunda öğretildi, öğretenden davacıym.Kuruduk ulan kuruduk 2 körpe dudağın tadına yakuşukluların tadına bakamadan göçücez bu diyardan
Bebek için mi ?bana daa dua eder misiiinnnn
Ayyyy darısı başıma. İnşallah bizimki de öyle olur ya.ulen cicidemek biz senlen elti oluyoz
bu açıdan bakınca çok daha hoj oldu
bizim çocuktan sonra sevgisi saygisi hayranlığı ve de libodosu arttidarısı sana beybi. hani derler ya çocuk evliliği sarsiyo diye bizde tam tersi oldu çok şükür :)
Bebek için mi ?
Kasımdaydı dimi düğünBen evleneyim hayırlısıyla , inşallah birlikte hamile kalalım❤
Bekle beni ulu Luşiii
Amin canm saol
Ederm tabikibana daa dua eder misiiinnnn
ben dogru yazdim kk yanlis anladiAy Aşk olsun ismimi yanlış mı yazdın
Sormasi ayip esinmi korunuyorduBeklemiyorduk tabiki
0900 lu hatlara ucretli diyola amaEderm tabiki
Bana isteklerinizi yazin yollayin
0900 900 9910 adli istek hattimiz
Her turku duaya ihtiyaci olana dua yapilir
Allahtan olmayan birini yazmışsınben dogru yazdim kk yanlis anladi
Gülom naptın ya 900 lü hattını vermeyeceksin o başka istek hattıEderm tabiki
Bana isteklerinizi yazin yollayin
0900 900 9910 adli istek hattimiz
Her turku duaya ihtiyaci olana dua yapilir
Ayyyy darısı başıma. İnşallah bizimki de öyle olur ya.
O kadar çocuk istiyor ki.
4 senedir cesaret edemeye edemeye adamı delirttim markette bebek bezlerini seviyor
ahahah olan biri olsa topige birini daha kazanirdik malum cok az mesaj oluyor bu topikteAllahtan olmayan birini yazmışsın
He vallaahahah olan biri olsa topige birini daha kazanirdik malum cok az mesaj oluyor bu topikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?