- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.241
İster misin ikiz olsun.Bana cok dahaaaa suprizler cikar bu gidisle
Topikte ohal ilanıpatron cildirdisiki yonetime gectik
Canım inşallah 8 kasımdaBenim yasak kalkıyor, kocam ağızından salyalar aka aka markette bebek bezleri seve seve kasımı bekliyor. Ama ben kararsızım. Yasağın kalkması yapacağım anlamına gelmiyor,
Olmadı seni şöyle bi önden gönderirim bakalım su sıcak mı ona göre gelirim bende
Kasımın kaçında düğün kajişko
Bana cok dahaaaa suprizler cikar bu gidisle
Oh ohCanım inşallah 8 kasımda
Ay onun stresi bir geçseydi hemen balayına gitmek istiyorum . 10 gün balayı aldık.
Ciddi misinvalla benim gönlümden herkesin seferber olması geçti :) çocukları sen gotursen bile başkası alır getirir falan :) ya da seni hiç bulastirmazlar :)
bu arada
kız bebek kocadan sogutur derler rosshamilelikte eşinden tiksinirsen kız diyebiliriz
Allah razı olsun canım 5 yıldır yana yakıla arıyoruz bebiş dua eden bütün arkadaşlarımın Allah ne muradı varsa versin inşallahHicmet kuzum sende mi bebe istiyorsun gel senin içinde duacı olam. Bebe yap dediğim hamile kalıyor
Ya bana çok saçma geliyor.Oh oh
Yumurtalama dönemini takip et balım madem hemen istiyorsun
Tebrik ederim hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim ❤❤Amin canm ins
Evet
Ciddi misin
Ben iki günle yirttim dimekki şanslı gaciyimHayır siz kadrolusunuz. Siz alındınız mülakat bundan sonraki kertenkele adayları için
Kesin hiç bir sorun da yokturAllah razı olsun canım 5 yıldır yana yakıla arıyoruz bebiş dua eden bütün arkadaşlarımın Allah ne muradı varsa versin inşallah
Tamam seni de listeye yazdım. 7 kişi olduk hadi hayırlısı. Beni de listeye zorla yazdırdılarAllah razı olsun canım 5 yıldır yana yakıla arıyoruz bebiş dua eden bütün arkadaşlarımın Allah ne muradı varsa versin inşallah
Rabbimiz size de nasip etsin inşaallah en kisa ve hayırlı zamanda güzel haberler alırsınız.Allah razı olsun canım 5 yıldır yana yakıla arıyoruz bebiş dua eden bütün arkadaşlarımın Allah ne muradı varsa versin inşallah
Çok haklısın kajişkom.Ya bana çok saçma geliyor.
Öyle kasınca olmuyor inan yaz
Ben akışına bırakıp, duamı ederim.
Daha evvel ki evlilikte çok doktor peşinde koştum.
Evliliğim kötü gidiyordu ama çocuk çok istiyordum.
Bak onca tedaviye , iğneye olmadı. Ve ben artık psikopata bağlanıştım.
Rabbim en doğru zamanı bilir.
Kasıkta ağrı olur ve gelen sıvı dan hemen anlaşılıyor :)Çok haklısın kajişkom.
Ben zaten yumurtlamamı o kadar net anlıyorum ki. 4 sene boyunca anladığım için o günlerde hep uzak durdum adamdan olmadığına göre doğru anlıyorum,
Evet sende son alımlardan faydalandın. Bu akşam saat 21:00 itibarı ile alımları yeni bir emre kadar durdurdum.Ben iki günle yirttim dimekki şanslı gaciyim
Aynen akıntı, yükselen libido, yükselen ateş kendini hemen ele veriyorKasıkta ağrı olur ve gelen sıvı dan hemen anlaşılıyor :)
Emret komutanımEvet sende son alımlardan faydalandın. Bu akşam saat 21:00 itibarı ile alımları yeni bir emre kadar durdurdum.
Kertenkele adayları artık sözlü mülakata tabii olup yapılacak sınavda 70 taban puan olmak üzere hak kazanan adaylar aday kertenkele olarak topiğe başlayabilecek. 3.ay sonunda adaylık kaldırma sınavını da başarı ile geçenler kadrolu kertenkele olabilecek.
Artık böyle,
Aynen akıntı, yükselen libido, yükselen ateş kendini hemen ele veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?