Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım inşallah 8 kasımda
Ay onun stresi bir geçseydi hemen balayına gitmek istiyorum . 10 gün balayı aldık.

Bana cok dahaaaa suprizler cikar bu gidisle

valla benim gönlümden herkesin seferber olması geçti :) çocukları sen gotursen bile başkası alır getirir falan :) ya da seni hiç bulastirmazlar :)
bu arada
kız bebek kocadan sogutur derler ross hamilelikte eşinden tiksinirsen kız diyebiliriz

Ciddi misin

Hicmet kuzum sende mi bebe istiyorsun gel senin içinde duacı olam. Bebe yap dediğim hamile kalıyor
Allah razı olsun canım 5 yıldır yana yakıla arıyoruz bebiş dua eden bütün arkadaşlarımın Allah ne muradı varsa versin inşallah

Oh oh
Yumurtalama dönemini takip et balım madem hemen istiyorsun
Ya bana çok saçma geliyor.
Öyle kasınca olmuyor inan yav.
Ben akışına bırakıp, duamı ederim.
Daha evvel ki evlilikte çok doktor peşinde koştum.
Evliliğim kötü gidiyordu ama çocuk çok istiyordum.
Bak onca tedaviye , iğneye olmadı. Ve ben artık psikopata bağlanıştım.
Rabbim en doğru zamanı bilir.

Allah razı olsun canım 5 yıldır yana yakıla arıyoruz bebiş dua eden bütün arkadaşlarımın Allah ne muradı varsa versin inşallah
Kesin hiç bir sorun da yoktur
Rabbim bir an evvel sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin.

Tamam seni de listeye yazdım. 7 kişi olduk hadi hayırlısı. Beni de listeye zorla yazdırdılar

Çok haklısın kajişkom.
Ben zaten yumurtlamamı o kadar net anlıyorum ki. 4 sene boyunca anladığım için o günlerde hep uzak durdum adamdan olmadığına göre doğru anlıyorum,

Çok haklısın kajişkom.
Ben zaten yumurtlamamı o kadar net anlıyorum ki. 4 sene boyunca anladığım için o günlerde hep uzak durdum adamdan olmadığına göre doğru anlıyorum,
Kasıkta ağrı olur ve gelen sıvı dan hemen anlaşılıyor :)

Ben iki günle yirttim dimekki şanslı gaciyim
Evet sende son alımlardan faydalandın. Bu akşam saat 21:00 itibarı ile alımları yeni bir emre kadar durdurdum.
Kertenkele adayları artık sözlü mülakata tabii olup yapılacak sınavda 70 taban puan olmak üzere hak kazanan adaylar aday kertenkele olarak topiğe başlayabilecek. 3.ay sonunda adaylık kaldırma sınavını da başarı ile geçenler kadrolu kertenkele olabilecek.
Artık böyle,

Emret komutanım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…