- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.281
Negocum nasıl bir yöntem bu...diyet takımından bir arkadaşım uğraşıp duruyordu . bilimsel bir adı varsa deyiver soyleyivereyim arkadaşıma..Çok güvenme sen onasonra hamileyim a dostlar diye gelirsin çok yakınım olan birini uyardım anlamadı sonunda daha ilk bebeği 9 aylıkken ikinciye hamile kaldı, sen demiştin dedi. Şimdi gafeyi yeyorlar
Elhan ım korunma yönteminden bahsediyorduk o sıra.Negocum nasıl bir yöntem bu...diyet takımından bir arkadaşım uğraşıp duruyordu . bilimsel bir adı varsa deyiver soyleyivereyim arkadaşıma..
Eyvah
İyice geri çekilecek desene
Artık bu kadarına yürek dayanmaz
Çok buldumcuk bir baba olacak zaten.
Geçen gün geldi bana annen yeğenine (5 aylık) naptı biliyor musun diye panikle konuşuyor.
Naptı dedim korktum bende napmış olabilir yani.
Çok hızlı salladı uyutmak için diyor
Ben şuan anlatırken çocuk fikrinden yine soğudum bu adama çocuk yapılmaz
Aminnnn inşallah Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese de bizede nasip etsin inşallahRabbimiz size de nasip etsin inşaallah en kisa ve hayırlı zamanda güzel haberler alırsınız.
Ama geri cekilme bir kontrol yontemi olarak kabul edilmiyor . Cook hamile kalan var bu sekilde tamam diger sekiller de de kalan var ama en cok geri cekilmeyle oluyor . Simdj diyeceksin biz 4.yildir oyle korunuyoruz olmadi ok ama olmasi ihtinali en yuksek yontem bu erkegin becerisine kalmisBenim de lateks alerjim var zaten eşim red ediyor prezervatifi.
Normal kuzum plastik sonuçta hassas bünyen demekki.
Bide kimyasal sıvılar sürülü ona. İğrenç birşey gibi kokusu falan ıy,
Korunacaksan doğum kontrol hapı ya da geri çekilme candır gerisi heyecandır
Benimki kiz ben hic tiksinmedim esimden ama mide bulantili bir hamilelikti
İdrakın konusunu okudunuz mu ?
Çok üzülüyorum ben ona ya ...
Allah razı olsun canım inşallah hepimiz sırayla müjdeli haberler veririzTamam seni de listeye yazdım. 7 kişi olduk hadi hayırlısı. Beni de listeye zorla yazdırdılar
Kocasıyla mutsuz.aaaa nolmus kiben severim idraki
Ben bebeğin yanında düzgün konuşulmasını istiyorum diyor. (bu arada abuk sabuk konuşan insanlar da değiliz)yani böyle anlatınca kesinlikle hamilelikte de kader ortagimsin beybi
aşırı pimpirikli bi baba olacak sanırım
sen gene fikirden soğuma sonrasını düşünne dedim ben sana herşey çok güzel olacak
Anladım canım....Elhan ım korunma yönteminden bahsediyorduk o sıra.
Geri çekilme yöntemine güvenmeyin dedi negomuz ona örnek verdi
Yoo o kim. Nolmuşİdrakın konusunu okudunuz mu ?
Çok üzülüyorum ben ona ya ...
Kocasıyla mutsuz.
Çocuğu özel bir çocuk. Zor yani.
Hayattan bir beklentisi kalmamış...
Amin inşallah Allah razı olsun. Çift rahim var canım hamile kalmamak için bir sıkıntı yok dedi doktorum eşimde de sıkıntı yok demekki zamanı var dahaKesin hiç bir sorun da yoktur
Rabbim bir an evvel sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin.
Evet ailesi ayrı bir dünya zaten.oğluna tam teshis konmamışti konmus mu ki. kocasıyla mutsuz olduğunu biliyordum ailesi de sıkıntı zaten idrakin
ne deyim ki ya Allah yardımcısı olsunçok yıprandı o kac senedir
Peki cocugun problemi nedir? Konuyu okudum cok zeki bir kadin.. Allah yardımcısi olsun.oğluna tam teshis konmamışti konmus mu ki. kocasıyla mutsuz olduğunu biliyordum ailesi de sıkıntı zaten idrakin
ne deyim ki ya Allah yardımcısı olsunçok yıprandı o kac senedir
Benimki çok becerikliyse demekAma geri cekilme bir kontrol yontemi olarak kabul edilmiyor . Cook hamile kalan var bu sekilde tamam diger sekiller de de kalan var ama en cok geri cekilmeyle oluyor . Simdj diyeceksin biz 4.yildir oyle korunuyoruz olmadi ok ama olmasi ihtinali en yuksek yontem bu erkegin becerisine kalmis
Çok tatlı bir kadın.Yoo o kim. Nolmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?