Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok güvenme sen ona sonra hamileyim a dostlar diye gelirsin çok yakınım olan birini uyardım anlamadı sonunda daha ilk bebeği 9 aylıkken ikinciye hamile kaldı, sen demiştin dedi. Şimdi gafeyi yeyorlar
Negocum nasıl bir yöntem bu...diyet takımından bir arkadaşım uğraşıp duruyordu . bilimsel bir adı varsa deyiver soyleyivereyim arkadaşıma..

Negocum nasıl bir yöntem bu...diyet takımından bir arkadaşım uğraşıp duruyordu . bilimsel bir adı varsa deyiver soyleyivereyim arkadaşıma..
Elhan ım korunma yönteminden bahsediyorduk o sıra.
Geri çekilme yöntemine güvenmeyin dedi negomuz ona örnek verdi

yani böyle anlatınca kesinlikle hamilelikte de kader ortagimsin beybi
aşırı pimpirikli bi baba olacak sanırım

sen gene fikirden soğuma sonrasını düşün ne dedim ben sana herşey çok güzel olacak

Ama geri cekilme bir kontrol yontemi olarak kabul edilmiyor . Cook hamile kalan var bu sekilde tamam diger sekiller de de kalan var ama en cok geri cekilmeyle oluyor . Simdj diyeceksin biz 4.yildir oyle korunuyoruz olmadi ok ama olmasi ihtinali en yuksek yontem bu erkegin becerisine kalmis

yani böyle anlatınca kesinlikle hamilelikte de kader ortagimsin beybi
aşırı pimpirikli bi baba olacak sanırım

sen gene fikirden soğuma sonrasını düşün ne dedim ben sana herşey çok güzel olacak
Ben bebeğin yanında düzgün konuşulmasını istiyorum diyor. (bu arada abuk sabuk konuşan insanlar da değiliz)
Ne anlayacak bebek konuşmadan dedikodudan diyorum. Olsun anlar o diyor.
Bebeği alıp beni sıpıtıp atarmış gibi bir his böyle.. Damızlık olarak kullanacak amacı sadece çocukmuş gibi bir his,

Kocasıyla mutsuz.
Çocuğu özel bir çocuk. Zor yani.
Hayattan bir beklentisi kalmamış...

oğluna tam teshis konmamışti konmus mu ki. kocasıyla mutsuz olduğunu biliyordum ailesi de sıkıntı zaten idrakin
ne deyim ki ya Allah yardımcısı olsun çok yıprandı o kac senedir

Kesin hiç bir sorun da yoktur
Rabbim bir an evvel sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin.
Amin inşallah Allah razı olsun. Çift rahim var canım hamile kalmamak için bir sıkıntı yok dedi doktorum eşimde de sıkıntı yok demekki zamanı var daha

oğluna tam teshis konmamışti konmus mu ki. kocasıyla mutsuz olduğunu biliyordum ailesi de sıkıntı zaten idrakin
Evet ailesi ayrı bir dünya zaten.
Kadının sığınacak tek bir limanı yok.
Çok üzücü bir durum y.

Peki cocugun problemi nedir? Konuyu okudum cok zeki bir kadin.. Allah yardımcısi olsun.

Benimki çok becerikliyse demek
Napayım kuzum kendime uygun yöntem yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…