Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

benim annem bana hamileyken herkes erkek demis minnacik top gibi karni varmis sadece bi teyze senin kizin olcak bakma onlara demis

bide annemin bütün kasları ve kirpikleri dökülmüş bana hamile kalınca

teyzelerin uzmanlık alani ya en çok o konuları konuşmayı seviyolar

Kesinlikle katılıyorum canım. Çocuklar kavgadan sonra tekrar neden oynamaya devam ederler biliyor musun? Çünkü mutluluğun gururdan daha önemli olduğunu bilirler. Gurur tabi ki olmalı ama kibre gidecek kadar da olmamalı. Hayat o kadar kısa ki bunu daha sonra fark edip niye kendimi boş yere üzmüşüm diyecek...Konumuz idrak kardesimiz gibi ama bu hepimiz için geçerli.

Kesinlikle aynısını düşünüp , kendisine de yazdım.
Akıllı olmak icraata geçmedikten sonra hiç bir işe yaramıyor.
Sadece güçsüz kalmış. Çok zor bir süreçte sanırım ki bunlara eyvallah diyor.
Kocasını evden yollamalı bence.

Ulan o teyzeyi alırım ayağımın altına. Benim güzelliğime nasıl çirkinleşmişsin der gitsin gözlük alsın,
Ama senin miniğin arkası kız gibi.
Kız evlat her eve lazım acık büyüyünce iş yaptırırsın (yine benden örnek bir birey cümlesi )
Ama erkek olursa da senin oğlanlar çok yakışıklı oluyor güzel erkek nüfusu artsın, o da iyidir,

aynen ben de öyle düşünüyorum. on dk önce canım sıkıldı diye oturup ona uzulemiyorum. ya da biri hata yaptı diye sürekli ona kafami takamiyorum. çok buyukse hata mesafe koyarim hayatimdan cikaririm.

ne gerek var ki benim on dk sonram belli değilken bu bos seylerle kendimi uzeyim.
hayat yeterince zorken bide biz zorlastiriyoruz kendimize. geçmişte ben de çok taktim bazi şeylerde gurur yaptım. ama degmezmis ve iyi ki uzun süre bu şekilde devam etmemisim.

idrak bi yardim alsa değişecek ama o kadar kirgin bikkin ve hapsolmus ki icinde. kendine izin vermiyo asla. resmen mutluluğunun önündeki engel kendisi

eşinin ailesinin binasinda oturuyo ama kaj sen git ben burda oturcam diyemez ki ben mi yanlış hatırlıyorum acaba

Yazdım ben konuya. Yardım alıyormuş ama yardımı boş lakırdılar diye tabir ediyor.
Melankolik ve pesimist bir havası var sanırım. Bazı insanlar melankoliden beslenir ordan çıkmak ister gibi görünür ama aslında çıkmak istemez.
Sanki biraz öyle gibi gibi..
Kimseden yardım bekleme sağ elinle sol elini tutup sen kendi kendini kaldıracaksın dedim.
Hayat güçsüzlük kaldırmıyor.

okuyodum tam yazdığını beybi :) ama oğlan uyandi uyutup geri geldim :)

idraka hiç birimiz bisey yapamayiz dedigin gibi kendi istemesi lazım.
hani ona kola kolay hiç bı cümle tesir etmiyo ki terapi iyi gelsin. anca ilaçla baslayacak da gerisi gelecek....

Allah yardımcısı olsun

Bnde dedm zaten teyze dedik bagrimiza bastik haddini bil dedm

Aman konsuyor iste kocakari

Allah yardımcısı olsun kuzum..
Elhan mı demişti demin kimsenin hayatı kolay değil diye. Gerçekten öyle.
Ben öyle bir ailede büyüdüm yetiştim ki neler yaşadım. Öğrenen şaşırıp kalıyor. Nasıl onca şeye rağmen bu kadar gülebiliyorsun diye.
Öyle oluyor çünkü. Çok ağladım sonra olumsuz şeyler kaldıramayacağım kadar çoğalınca gülmeyi öğrendim. Güldükçe unutuyormuşsun doğrusu buymuş zaten.
Ağlamak değil gülmek..
Tedavi bu.
Ağlasaydım devam edemezdim.

aynen öyle cici kesinlikle katılıyorum :)

idrak geçmişte cocukken istismar da edilmis sanırım. yani onun da geçmişi kalabalık. ama o gülmek istemedikce hersey saçma gelecek ona...

en azından biliyosun ki gülmek sana bugünkü hayatini verdi

Allah zorda olanın yardımcısı olsun..
Ulan bu kukilin fanı ettiniz beni geçen Bonus da bana kukili attı

ByNkoaLa esine nasil soyledin ne dedi merak ettim
Testi esim aldi geldi ben girdim wc ye ciktm falan bir turlu teste sidigi denk getiremedm olmuyor olmuyor diyorm aslinda cok tecrubeliyim bu konuda ama yapamadim heycan yaptm sanirm esimde bagiriyor neden yapamiyorsn yapsana sunu diye baktm boncuk boncuk bagirma bana dedm

Neyse testi bir sekilde denk getirdim yaptm birinci cizgi cikti ohh dedm bi baktm arkadan ikincisi geliyor host diyorm git diyorm gitmiyor hahahahahaha

Esime bakmisim donuk donuk ne nasil cift mi dedi sana topuz geliyor dedim hemen sarildi optu gozleri doldu biraz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…