- 16 Ağustos 2019
- 2.485
- 7.646
- 158
- 34
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.321
Amme hizmeti bacummmİtiraf et benim adam seni kaç paraya tuttu
Söyle 2 katını ben vereceğim,
Yapacak tabi sansi yokAmme hizmeti bacummm
Yapacaksın o bebekii
Ahahhahaha
Bak oglan olunca cidden guzellestirir ben ikisinde de cok guzeldm
Top gbi karnm vardi
Kiz cirkinlestirir diyorlar
Bugun gelen misafirlerden biri hemen diyor sen cirkinlesmissin kizin olcak dedm daha bismillah dun ogrendm ne ara bildin teyze
Koca kari yaaa onun sohbetini dondurcek
Kesinlikle katılıyorum canım. Çocuklar kavgadan sonra tekrar neden oynamaya devam ederler biliyor musun? Çünkü mutluluğun gururdan daha önemli olduğunu bilirler. Gurur tabi ki olmalı ama kibre gidecek kadar da olmamalı. Hayat o kadar kısa ki bunu daha sonra fark edip niye kendimi boş yere üzmüşüm diyecek...Konumuz idrak kardesimiz gibi ama bu hepimiz için geçerli.aynen burda çok yorum yapildi akil verildi. hatta düzelir gibi oldu ama sonra idrak bıraktı yine.. aslında eşi de istiyodu onla mutlu olmak.
idrak mantıklı düşünüp gururla hareket eden bı kadın. idrakin oğlu da idrakin hissettiklerini hissedip o şekilde davraniyo diye düşünüyorum ben.
biraz kendini biraksa. gurur yapmasa yoruldum bıktım falan dese. eeehhhh yeter be dese değişecek çoğu şey bence
Kesinlikle aynısını düşünüp , kendisine de yazdım.Hepimiz mükemmel bir hayat yaşamadık. Hayattan keyif alma yolları sadece eşle sınırlı değil benim için...koca odaklı bakarsak her şeye hüzünlü prenses modundan cikamazdik. Kendi iç dünyasında mutlu olmayı basarabilse bu cevredekilere de yansırdi...o zor çocuk kim bilir sevgisiz bir ortamda olduğu için tepkisini anneyi üzerek gösteriyor olabilir mi.... üslubundan çok zeki esprili bir kadın olduğunu görüyorsun İdrak'in ama icraat çok farklı.. hayatta ne istediğimizi ne istemedigimizi bilirsek onun için bir şeyler yapardik di mi....o kocayla beraber olmak istemiyorsa olmasın....yanında olmasını istiyorsa da istekli olsun.. sana katılıyorum dişli bir erkekle hiç yapamazdı...
Ulan o teyzeyi alırım ayağımın altına. Benim güzelliğime nasıl çirkinleşmişsin der gitsin gözlük alsın,Ahahhahaha
Bak oglan olunca cidden guzellestirir ben ikisinde de cok guzeldm
Top gbi karnm vardi
Kiz cirkinlestirir diyorlar
Bugun gelen misafirlerden biri hemen diyor sen cirkinlesmissin kizin olcak dedm daha bismillah dun ogrendm ne ara bildin teyze
Koca kari yaaa onun sohbetini dondurcek
Kesinlikle katılıyorum canım. Çocuklar kavgadan sonra tekrar neden oynamaya devam ederler biliyor musun? Çünkü mutluluğun gururdan daha önemli olduğunu bilirler. Gurur tabi ki olmalı ama kibre gidecek kadar da olmamalı. Hayat o kadar kısa ki bunu daha sonra fark edip niye kendimi boş yere üzmüşüm diyecek...Konumuz idrak kardesimiz gibi ama bu hepimiz için geçerli.
Kesinlikle aynısını düşünüp , kendisine de yazdım.
Akıllı olmak icraata geçmedikten sonra hiç bir işe yaramıyor.
Sadece güçsüz kalmış. Çok zor bir süreçte sanırım ki bunlara eyvallah diyor.
Kocasını evden yollamalı bence.
Yazdım ben konuya. Yardım alıyormuş ama yardımı boş lakırdılar diye tabir ediyor.aynen ben de öyle düşünüyorum. on dk önce canım sıkıldı diye oturup ona uzulemiyorum. ya da biri hata yaptı diye sürekli ona kafami takamiyorum. çok buyukse hata mesafe koyarim hayatimdan cikaririm.
ne gerek var ki benim on dk sonram belli değilken bu bos seylerle kendimi uzeyim.
hayat yeterince zorken bide biz zorlastiriyoruz kendimize. geçmişte ben de çok taktim bazi şeylerde gurur yaptım. ama degmezmis ve iyi ki uzun süre bu şekilde devam etmemisim.
idrak bi yardim alsa değişecek ama o kadar kirgin bikkin ve hapsolmus ki icinde. kendine izin vermiyo asla. resmen mutluluğunun önündeki engel kendisi
Yazdım ben konuya. Yardım alıyormuş ama yardımı boş lakırdılar diye tabir ediyor.
Melankolik ve pesimist bir havası var sanırım. Bazı insanlar melankoliden beslenir ordan çıkmak ister gibi görünür ama aslında çıkmak istemez.
Sanki biraz öyle gibi gibi..
Kimseden yardım bekleme sağ elinle sol elini tutup sen kendi kendini kaldıracaksın dedim.
Hayat güçsüzlük kaldırmıyor.
Bnde dedm zaten teyze dedik bagrimiza bastik haddini bil dedmUlan o teyzeyi alırım ayağımın altına. Benim güzelliğime nasıl çirkinleşmişsin der gitsin gözlük alsın,
Ama senin miniğin arkası kız gibi.
Kız evlat her eve lazım acık büyüyünce iş yaptırırsın (yine benden örnek bir birey cümlesi)
Ama erkek olursa da senin oğlanlar çok yakışıklı oluyor güzel erkek nüfusu artsın, o da iyidir,
Allah yardımcısı olsun kuzum..okuyodum tam yazdığını beybi :) ama oğlan uyandi uyutup geri geldim :)
idraka hiç birimiz bisey yapamayiz dedigin gibi kendi istemesi lazım.
hani ona kola kolay hiç bı cümle tesir etmiyo ki terapi iyi gelsin. anca ilaçla baslayacak da gerisi gelecek....
Allah yardımcısı olsun
Allah yardımcısı olsun kuzum..
Elhan mı demişti demin kimsenin hayatı kolay değil diye. Gerçekten öyle.
Ben öyle bir ailede büyüdüm yetiştim ki neler yaşadım. Öğrenen şaşırıp kalıyor. Nasıl onca şeye rağmen bu kadar gülebiliyorsun diye.
Öyle oluyor çünkü. Çok ağladım sonra olumsuz şeyler kaldıramayacağım kadar çoğalınca gülmeyi öğrendim. Güldükçe unutuyormuşsun doğrusu buymuş zaten.
Ağlamak değil gülmek..
Tedavi bu.
Allah zorda olanın yardımcısı olsun..aynen öyle cici kesinlikle katılıyorum :)
idrak geçmişte cocukken istismar da edilmis sanırım. yani onun da geçmişi kalabalık. ama o gülmek istemedikce hersey saçma gelecek ona...
en azından biliyosun ki gülmek sana bugünkü hayatini verdi
Allah zorda olanın yardımcısı olsun..
Ulan bu kukilin fanı ettiniz beni geçen Bonus da bana kukili attı
Baygın bakışları herşeyden anlamlıama çok güzel değil miydi şarkı
kukuli candir cici
sözler çok anlamliydi
Baygın bakışları herşeyden anlamlı
Evet sözler de anlam patlaması yaşıyor
Testi esim aldi geldi ben girdim wc ye ciktm falan bir turlu teste sidigi denk getiremedm olmuyor olmuyor diyorm aslinda cok tecrubeliyim bu konuda ama yapamadim heycan yaptm sanirm esimde bagiriyor neden yapamiyorsn yapsana sunu diye baktm boncuk boncuk bagirma bana dedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?