- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.961
Başka alternatiflere yönelelim diyorum ama yönelmiyorlarHindi eti biraz agir oluyor
Bir de sert
Babam oyle seyleri cok alir gelir zorla yedirirdi
Bn daha evime sokmadm
Benmki kalkip daha kahvalti bile yapamadi sen dusun birde basinda o kdr supurge calistirdimbütün ücretsiz iznim burnumdan geldi. bi daha ben inanir miyim esimin lafına
ona göre ne var ki bak kahvaltı yaptı şimdi yine uyuyo
sen de su an ki durumu jullan beybi
mustehak bu erkekelre
Benmki kalkip daha kahvalti bile yapamadi sen dusun birde basinda o kdr supurge calistirdim
Valla aklimda var biseyler kullanicam gbi
Benmkilerin de cok istahi oldugu soylenemez ama cok sukur fazla yemek secmiyirlar ya da ben secmelerine musade etmiyirm galibaBaşka alternatiflere yönelelim diyorum ama yönelmiyorlar ☺☺ iştahsız bebeler zulüm, sağlıklı olsunlar da diyip susayım
Benimkinin kis uykusu erken basladiölüm uykusuna girmişçıkmıyordu
Desene bedavaya pörtlettim. Acısını doğumdan sonra da çıkarabilirsinç
hahahahBenimkinin kis uykusu erken basladi
Benmki kalkip daha kahvalti bile yapamadi sen dusun birde basinda o kdr supurge calistirdim
Valla aklimda var biseyler kullanicam gbi
Maalesef öyle birisi yok canım. Bunu kaydettim hemen alıcam inşallahKajmery34 kuzum ön temizlik yapılmıştır sanırım daire içinde çöp falan yoktur diye düşünüyorum
Bende geçen sene girdim böyle.
Bantlar kolay çıkıyo :)
Banyo tuvalette çok iş oluyor harç kazınıyor çünkü. Onun için bişey almıştık bauhause dan inşaat temizliği için kullanılıyor.
Spatula ile kazınan yerler çiziliyor günahtır yeni evde dikkat edilmeli.
Mutlaka şundan sor yapı markette al evde bulunsun bana dua edecün. Bu taşları çizmiyor.
Yeni aynalarda olan su damlası gibi lekeleride temizliyor.
Eki Görüntüle 2305183
Dışardan yardımsız olmaz ama 4 kişide çok sanki.
2 kişi yapar diye düşünüyorum.
Sen yada annen kuzen vs falan kimse yardımcı olmıycak mı yanlarında durmak için falan?
Bizde böyle temizlik zamanı bir kadın alınır gerisi yakın akraba 2-3 kişi gelir birlikte yaparız.
Kısırlı poğçalı gelir gelentemizlenmiş yerde oturup yorgunluk çayı içeriz
Coook gec geliyosun tatlistam benlik bilirsin geyiği severim. Beni biluyon arada gece alemcisiyim. Takiliyom.
Bende ayni canim karinnerde doyuryorsa artik.
çoookuçlara gitme beyaz eşyada kuzum bosh iyidir arçelikte öyle :)
gidip yeni sezon moilyayı beğenirsem böle olurdu
Evet bende.oyle dusunuyorm.sukur gayet mutluyum onlari esleri tek bu yonde yaklasiyor onlarda sevgi gostwrisi saniyor heralde sk sk yapinca ama sorsan dusunme etme deger verme sarilma vs durumlari genel.halleri bir butun.icinde bu durumunda yasanmasi cok onemli. Yorgunluk cinsel isteksizlik yapmaz yorgn.diye kmse seksten vazgecmez bile yazmislar ya daha yeni okudumYaa yazamadan duramadım, sen orda yazanlara ne bakıyorsun, bunun bir kriteri yok. Haftada bir yaparsın süper olur, her gün yaparsın görev olur bazen.
Erkeklerin ruhu duyguları yok mu, robot mu onlar. Yorgunda olur kafası dalgın da olur. Mutlu ve uyumlumusunuz önemli olan bu. Skor değil. Kk da bu konuya böyle yorum yapanlara asla inanmıyorum ben, olmayan mükemmel hayatlarının tatminini burdan yapıyorlar o kadar.
Gulum bidahakne kanma sende yani cock deglsnya ciddiyet gosterrsin verdgi sozdeTmmm diyo sonra iş bitince elde yine tel oluyi sinr oluyorum bnde tabi
hahahahben bir kere erkenden kalktım saat 9 mu ne evdeki saatleride ileriye aldım 11:30 felan kalk diom 11 oldu saat 12de kalkarım dio ahah 12 oldu kalktı bnm ki ya ne cabuk öğle oldu anlamadım bn dio tabi bn kahvaltı hazırladım ne güzel :) yedik içtik saat 1 oldu bu üzüldü keşke yatmasaydım o kdr dedi bnde üzülme saat daha yeni 11 oldu dedim hahahah sonrası iç savaş asdasdsadasdsad
Persembeye randevu vermisler o zaman belli olacak sanirm samdanmbu çocuğun ram isi ne olmus ross. halledebilmis mi :)
bizimki de geri hemen uyumak için kalkiyo kahvaltıyayoksa kalkmaz
Bende boyle doktor tavsiyesi olmadan ilac icmek guven vermiyor sevemiyorm nedense. Belki bi degerini dusurecek belkinkalbi hizlandiracak ne bileyimay okurken yazayım dedim onu içmesin benim kardeşim dinç olmak için içiyordu zayifliyordj ve spor yapmak için gücüm olsun diye içiyordu bütün karaciğer enzimleri düştü 1 hafta hastanede yattı bence dogal bir seyler deneyin
Yaptırım uyguluyom ya o tel birakilcak yada iki kardeş ülke olca yiter ya 5 senedir tel eldeGulum bidahakne kanma sende yani cock deglsnya ciddiyet gosterrsin verdgi sozde
Her kelimesine katiloyorum .. 26 da yaptim 2 3 sene daha bekleyedebilirmisim diyorum smdi . 2. Hic dusunemiyorum.ilerisi icjn tahammul mu zor cocklarimiz mi zor bilemedimyani 27 güzel bi yas :) eğer emin degilsen önünde daha yillar var. şimdi aniden yapıp da sonra yükü ağır gelebilir. ben bu kadar zorlanacağımı hiç düşünmemiştim mesela
o yap diye akil verenler hiiii öyle mi tüh deyip geciyo sadece. bi isin ucundan tutalim yardim edelim demiyolar genelde
Persembeye randevu vermisler o zaman belli olacak sanirm samdanm
Vaalla en azindan olmazsa bile sansimizi denedik dicez
Tanidigim butun eylul dogumlu cocuklarin anneleri rapor almis
Gec kaldim gec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?