Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bütün ücretsiz iznim burnumdan geldi. bi daha ben inanir miyim esimin lafına
ona göre ne var ki bak kahvaltı yaptı şimdi yine uyuyo

sen de su an ki durumu jullan beybi
mustehak bu erkekelre
Benmki kalkip daha kahvalti bile yapamadi sen dusun birde basinda o kdr supurge calistirdim

Valla aklimda var biseyler kullanicam gbi

Başka alternatiflere yönelelim diyorum ama yönelmiyorlar ☺☺ iştahsız bebeler zulüm, sağlıklı olsunlar da diyip susayım
Benmkilerin de cok istahi oldugu soylenemez ama cok sukur fazla yemek secmiyirlar ya da ben secmelerine musade etmiyirm galiba
Ne koyduysam yencek baska yemek yok diyirm hahahahahah

Kajmery34 kuzum ön temizlik yapılmıştır sanırım daire içinde çöp falan yoktur diye düşünüyorum
Bende geçen sene girdim böyle.
Bantlar kolay çıkıyo :)

Banyo tuvalette çok iş oluyor harç kazınıyor çünkü. Onun için bişey almıştık bauhause dan inşaat temizliği için kullanılıyor.
Spatula ile kazınan yerler çiziliyor günahtır yeni evde dikkat edilmeli.
Mutlaka şundan sor yapı markette al evde bulunsun bana dua edecün. Bu taşları çizmiyor.
Yeni aynalarda olan su damlası gibi lekeleride temizliyor.

Dışardan yardımsız olmaz ama 4 kişide çok sanki.
2 kişi yapar diye düşünüyorum.
Sen yada annen kuzen vs falan kimse yardımcı olmıycak mı yanlarında durmak için falan?

Bizde böyle temizlik zamanı bir kadın alınır gerisi yakın akraba 2-3 kişi gelir birlikte yaparız.

Kısırlı poğçalı gelir gelen temizlenmiş yerde oturup yorgunluk çayı içeriz

Desene bedavaya pörtlettim. Acısını doğumdan sonra da çıkarabilirsinç

ya ben ilki için kenara 70 bin tl koydum düşün. ekstra da 15 16 bin vardı. bide bunlara güvenerek ev borcuna girdim.

kp aldi mi 70 bini emekli olunca vercem diye ben hamileydim o zaman ise dönecem adam hala emekli olmadi.
çocuk hasta oldu öbür para da öyle gitti mi. ben bi basima burda mal gibi kaldim mi. eşim çoğu zaman evde yoktu kimse yardım etmedi. halim nice demedi.

ben şimdi millet ikinciyi bekliyo diye kendimi yipratir miyim. yoooo beybi asla yoooo

Benimkinin kis uykusu erken basladi
hahahah ben bir kere erkenden kalktım saat 9 mu ne evdeki saatleride ileriye aldım 11:30 felan kalk diom 11 oldu saat 12de kalkarım dio ahah 12 oldu kalktı bnm ki ya ne cabuk öğle oldu anlamadım bn dio tabi bn kahvaltı hazırladım ne güzel :) yedik içtik saat 1 oldu bu üzüldü keşke yatmasaydım o kdr dedi bnde üzülme saat daha yeni 11 oldu dedim hahahah sonrası iç savaş asdasdsadasdsad

Benmki kalkip daha kahvalti bile yapamadi sen dusun birde basinda o kdr supurge calistirdim

Valla aklimda var biseyler kullanicam gbi

bu çocuğun ram isi ne olmus ross. halledebilmis mi :)

bizimki de geri hemen uyumak için kalkiyo kahvaltıya yoksa kalkmaz

Maalesef öyle birisi yok canım. Bunu kaydettim hemen alıcam inşallah

çoook uçlara gitme beyaz eşyada kuzum bosh iyidir arçelikte öyle :)
gidip yeni sezon moilyayı beğenirsem böle olurdu

doğru diyosun canım:) akıllı davranmak lazım

yeni sezondan da 5 bin tl indirim yapilmaz ama ya bildiğin haksızlık pis dolandırıcılar

Evet bende.oyle dusunuyorm.sukur gayet mutluyum onlari esleri tek bu yonde yaklasiyor onlarda sevgi gostwrisi saniyor heralde sk sk yapinca ama sorsan dusunme etme deger verme sarilma vs durumlari genel.halleri bir butun.icinde bu durumunda yasanmasi cok onemli. Yorgunluk cinsel isteksizlik yapmaz yorgn.diye kmse seksten vazgecmez bile yazmislar ya daha yeni okudum

Hahahahhahahahaha
Beni kesin vurur oyle bisey yaparsam

Bir de bu ara cok uykusuz gezdi hahah
Oh olsun cnaima da degsin

bu çocuğun ram isi ne olmus ross. halledebilmis mi :)

bizimki de geri hemen uyumak için kalkiyo kahvaltıya yoksa kalkmaz
Persembeye randevu vermisler o zaman belli olacak sanirm samdanm
Vaalla en azindan olmazsa bile sansimizi denedik dicez

Tanidigim butun eylul dogumlu cocuklarin anneleri rapor almis
Gec kaldim gec

Bende boyle doktor tavsiyesi olmadan ilac icmek guven vermiyor sevemiyorm nedense. Belki bi degerini dusurecek belkinkalbi hizlandiracak ne bileyim

Her kelimesine katiloyorum .. 26 da yaptim 2 3 sene daha bekleyedebilirmisim diyorum smdi . 2. Hic dusunemiyorum.ilerisi icjn tahammul mu zor cocklarimiz mi zor bilemedim

Persembeye randevu vermisler o zaman belli olacak sanirm samdanm
Vaalla en azindan olmazsa bile sansimizi denedik dicez

Tanidigim butun eylul dogumlu cocuklarin anneleri rapor almis
Gec kaldim gec

bu senin tasinma telaşına denk geldi ya arada kaynadi rosss

inşallah hallolur bakalım
esine postalaman da iyi oldu azcik da o kossun çocuğu için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…