- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.921
Bu sene çok arttı biz geçen sene yeğenimi 9bine kaydettirdik bu sene 15 bin verdik oda sadece okula forması kitabı hep ayrı para ayy bunları gördükçe iyice çocuk isteğim kaçıyor n
şu anlık çalışmıyorum oyuzden dünyanın baskısını yiyorum çocuk yap diyecok pahalı hersey ya cidden. çalışmak zorunda olup da çocuğunu özele gönderemeyen anne de çok. onların durumu daha da zor. Allah yardımcısı olsun herkesin
sen çalışıyo muydun canım
şu anlık çalışmıyorum oyuzden dünyanın baskısını yiyorum çocuk yap diye
İkizlerrBen koç
kk birinci noteri ikizler miydi ya
ByNkoaLa koç
@malii koç
@Kendinisevenbirii yay
@hizuran aslan
Aklıma gelenler
Evet farkettim
içimde bi değişik bazen yaşım geçiyor diye yapmak istiyorum sonra o sorumluluğu alamayacagimdan bakamayacagimdan korkuyorum bence dünyanın en zor şeyi bir insanı yetiştirmekay bide kendileri zahmetini cekecek gibi karismiyolar mi...
herşey bitti o kaldı. calismasan da kimseyi ilgilendirmez ki senin kararin sonuçta.
boşver sen onları. nasil sana uygun oluyosa içine siniyosa öyle hareket et canım
Kaç yaşındasın ki?içimde bi değişik bazen yaşım geçiyor diye yapmak istiyorum sonra o sorumluluğu alamayacagimdan bakamayacagimdan korkuyorum bence dünyanın en zor şeyi bir insanı yetiştirmek
27Kaç yaşındasın ki?
Ama camların yanları hep kağıtlı ve camı bol bir ev.
Hani kadının onu yapması sadece 1 gününü rahat alır
Canların kenarları bantlı hep. Onu sökmesi bayağı bir uğraştıracak gibi bilemedim yahe camlar sadece 1 gün sürer diyorsan bilemedim :) boya felan yoksa camlarda o kdr sürmez kız
ben 5 yıllık evliyim de canim beyaz esyalarim 8 9 senelik eşimin bekarkenki esyalari :)
artık ha bozuldu ha bozulacak kivamdalar
bakalım nasipse üç beş seneye kadar ev esya isine giriscez ama piyasa çok pahali be
valla okullara gitcek tam gün calisinca devlet okuluna gönderemem kinapcak çocuk aksama kadar.
Evet farkettim
İyim canım çocuklarla kahvaltı yapıyoruz sonra iş yapıcamanneme gitcez çünkü ☺
Canların kenarları bantlı hep. Onu sökmesi bayağı bir uğraştıracak gibi bilemedim ya
AhahhahahaYeme anacım yeme, mercimeklisin bir de hiç halılarına püskürtmene sebep olmayayım. Evet sağlıklı ama lezzetli değil. 5 yaşındaki oğlum bo tovok değil dedi
Ben güncel alan biri olarak şöyle diyeyim. Boshtan aldım hepsini 15 bin tuttu benimki. Ama programları daha düşük olanlardan alırsan da 10 bin tutuyor.ben 5 yıllık evliyim de canim beyaz esyalarim 8 9 senelik eşimin bekarkenki esyalari :)
artık ha bozuldu ha bozulacak kivamdalar
bakalım nasipse üç beş seneye kadar ev esya isine giriscez ama piyasa çok pahali be
valla okullara gitcek tam gün calisinca devlet okuluna gönderemem kinapcak çocuk aksama kadar.
Dun o saatlerde dedikodunun dibune vuruyordum@Bonus iyileştin mi kuzum, nasılsın?
Nego ah be negom üzdün vallahi. Hayatta beni en çok üzen şey çaresiz hissetmek ve çaresiz hissedildiğini hissetmek. Senden de o hissi aldım yavrum sen ne yap ne et kocanı terapiye ikna et. Olmadı git tek başına al. En azından katlanma seviyen yükselsin. Bu arada ben gelene kadar sen gitmişsin
kk birinci noteri nerdesin bebem
@Kendinisevenbirii nerdesin bebem
ByNkoaLa nerdesin bebem
@Kutsal zebra neden kaçıp gittin çakal karlos, yidin azarı ses seda gitti gel hele bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?