Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu sene çok arttı biz geçen sene yeğenimi 9bine kaydettirdik bu sene 15 bin verdik oda sadece okula forması kitabı hep ayrı para ayy bunları gördükçe iyice çocuk isteğim kaçıyor n

cok pahalı hersey ya cidden. çalışmak zorunda olup da çocuğunu özele gönderemeyen anne de çok. onların durumu daha da zor. Allah yardımcısı olsun herkesin

sen çalışıyo muydun canım

cok pahalı hersey ya cidden. çalışmak zorunda olup da çocuğunu özele gönderemeyen anne de çok. onların durumu daha da zor. Allah yardımcısı olsun herkesin

sen çalışıyo muydun canım
şu anlık çalışmıyorum oyuzden dünyanın baskısını yiyorum çocuk yap diye

şu anlık çalışmıyorum oyuzden dünyanın baskısını yiyorum çocuk yap diye

ay bide kendileri zahmetini cekecek gibi karismiyolar mi...
herşey bitti o kaldı. calismasan da kimseyi ilgilendirmez ki senin kararin sonuçta.

boşver sen onları. nasil sana uygun oluyosa içine siniyosa öyle hareket et canım

ay bide kendileri zahmetini cekecek gibi karismiyolar mi...
herşey bitti o kaldı. calismasan da kimseyi ilgilendirmez ki senin kararin sonuçta.

boşver sen onları. nasil sana uygun oluyosa içine siniyosa öyle hareket et canım
içimde bi değişik bazen yaşım geçiyor diye yapmak istiyorum sonra o sorumluluğu alamayacagimdan bakamayacagimdan korkuyorum bence dünyanın en zor şeyi bir insanı yetiştirmek

Ama camların yanları hep kağıtlı ve camı bol bir ev.
Hani kadının onu yapması sadece 1 gününü rahat alır

he camlar sadece 1 gün sürer diyorsan bilemedim :) boya felan yoksa camlarda o kdr sürmez kız

anladım kuzum beyaz eşyaların hepsi değişcekse kalitesine göre değişiyor ben bosh'Tan almıştım 8 bin felan tuttu ama geçen yıl şimdi ne kdr zam yedi bilmiyom
mobilya gerçekten çok pahalı bide içime sinsin diyosan ama bellonanın mondinin geçen seneki modelleri indirime giriyor beğenirsen öle alabilirsin bnm aldığım takım 5 bin indirim yemiş

Evet farkettim
İyim canım çocuklarla kahvaltı yapıyoruz sonra iş yapıcam anneme gitcez çünkü ☺

çok özledim seni limonsuzummm

efonun topiginde gördüm canim çok iyi olmus bence :) güle güle git gel :)

ordayken yazcaksin ama yine demi

Ben güncel alan biri olarak şöyle diyeyim. Boshtan aldım hepsini 15 bin tuttu benimki. Ama programları daha düşük olanlardan alırsan da 10 bin tutuyor.
Eşyalarda kalitesine göre değişiyor aslında. Annemleri bir dönem L koltuğa heves etmişlerdi gittik bellonadan 1800 tl ye almıştık.
L koltuk bir berjer bir de puf. Ve tam 6 sene kullandık. Hiç bir şeyde olmadı vallahi.
Yani illa pahalı almaya gerek yok. Benim nişanlım mobilyacı olduğu için , her şeyi özel yaptırdım ben.

Dun o saatlerde dedikodunun dibune vuruyordum

Kızlar ablam temizliğe gitmeye başladı bu yıl, yazın böyle inşaatı yeni bitmiş bir eve gitti, sabah 8 den gece 10 a zor bitti, boya kalıntısı, çimento kalıntısı falan hiç temizlediniz mi bilmiyorum ama işinin hakkını veren en ince ayrıntısına kadar yapıyor, yani yakınım bu işi yapmaya başlayınca bende anladım ne kadar zor olduğunu. Öyle normal temizlikle bir değil inşaat temizliği.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…