Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insaat temizligi en pis temizlik valla bende temizzledim yeni eve girerken berbat bisey

Bellona mobilyası çok çok kaliteli oluyor, ablamların yatak odası ordan 15 yılda tek bir sıkıntı yok, benim ki 12 yıllık elimde kaldı

içimde bi değişik bazen yaşım geçiyor diye yapmak istiyorum sonra o sorumluluğu alamayacagimdan bakamayacagimdan korkuyorum bence dünyanın en zor şeyi bir insanı yetiştirmek

yani 27 güzel bi yas :) eğer emin degilsen önünde daha yillar var. şimdi aniden yapıp da sonra yükü ağır gelebilir. ben bu kadar zorlanacağımı hiç düşünmemiştim mesela

o yap diye akil verenler hiiii öyle mi tüh deyip geciyo sadece. bi isin ucundan tutalim yardim edelim demiyolar genelde

Telle surtmekten ellerm acimisti

Ablanin yardimcisi olsun Allah
Ablam da maddi sıkıntıdan başladı bu işe, yazın buraya anneme geldiler, burda gitti öbür ablamı da aldı yanına, üç dört gün elleri şiş mahvolmuşlardı. Diğer ablam daha da gitmem demişti

Gel ben senin isinin ucundan tutayim sen ikinciyi yap

Cok zor ama yaaa cidden bende gitmem
Ama ihtiyaci varsa da mecbur gbi bisey
Baska bir is bulabilir mi ki bu cok zor cunku

esimle ben pek sevmiyoruz istikbal mondi vs.. özel yapım ya da belli tarz mobilya üreten yerlerden alicaz sanırım. belli zaten alacağım mobilyalar az çok. istediğim gibi bulamazsam yaptiririm sanırım.

beyaz esyaya elimi versem kolumu kurtaramam diye korkuyorum açıkçası bi çamaşır makinesi 10 bindi bi iki sene önce. benim istediğim marka. ama gücümüz yetmezse bizde arcelik bosh takilcaz onlar da güzeller baya :)

senin baya şanssızlığına denk gelmiş ya 5 bin baya fazla indirim icin neyse Allah güzel günlerde kullanmayi nasip etsin canim :)

benim de kuzenin eşi benim çok beğendiğim bi mobilya firmasinda çalışıyo. onlar özel üretim de yapıyo sanırım. ordan hallederim diye düşünüyorum :) tabi inşallah.

beyaz eşya konusundaki çok kararsızım ya. iyi bi marka alıp uğraşmadan kullanmak istiyorum ama işte bütçe neye el verirse :) dediğin gibi programları falan düşürürüz bütçe yetmezse

çoook uçlara gitme beyaz eşyada kuzum bosh iyidir arçelikte öyle :)
gidip yeni sezon moilyayı beğenirsem böle olurdu

Herkes ona cirkin diyir

Vaaayy akilli hatun biz hic para olayina giremeden hamile kaldik

Aslnda ne hain planlarm vardi ucuncu cocuk icin ama olmadi

bütün ücretsiz iznim burnumdan geldi. bi daha ben inanir miyim esimin lafına
ona göre ne var ki bak kahvaltı yaptı şimdi yine uyuyo

sen de su an ki durumu jullan beybi
mustehak bu erkekelre

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…