- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.941
Insaat temizligi en pis temizlik valla bende temizzledim yeni eve girerken berbat biseyKızlar ablam temizliğe gitmeye başladı bu yıl, yazın böyle inşaatı yeni bitmiş bir eve gitti, sabah 8 den gece 10 a zor bitti, boya kalıntısı, çimento kalıntısı falan hiç temizlediniz mi bilmiyorum ama işinin hakkını veren en ince ayrıntısına kadar yapıyor, yani yakınım bu işi yapmaya başlayınca bende anladım ne kadar zor olduğunu. Öyle normal temizlikle bir değil inşaat temizliği.
Bellona mobilyası çok çok kaliteli oluyor, ablamların yatak odası ordan 15 yılda tek bir sıkıntı yok, benim ki 12 yıllık elimde kaldıBen güncel alan biri olarak şöyle diyeyim. Boshtan aldım hepsini 15 bin tuttu benimki. Ama programları daha düşük olanlardan alırsan da 10 bin tutuyor.
Eşyalarda kalitesine göre değişiyor aslında. Annemleri bir dönem L koltuğa heves etmişlerdi gittik bellonadan 1800 tl ye almıştık.
L koltuk bir berjer bir de puf. Ve tam 6 sene kullandık. Hiç bir şeyde olmadı vallahi.
Yani illa pahalı almaya gerek yok. Benim nişanlım mobilyacı olduğu için , her şeyi özel yaptırdım ben.
Aynen canım cidden zor uğraştırıcıInsaat temizligi en pis temizlik valla bende temizzledim yeni eve girerken berbat bisey
Telle surtmekten ellerm acimistiAynen canım cidden zor uğraştırıcı
içimde bi değişik bazen yaşım geçiyor diye yapmak istiyorum sonra o sorumluluğu alamayacagimdan bakamayacagimdan korkuyorum bence dünyanın en zor şeyi bir insanı yetiştirmek
Ablam da maddi sıkıntıdan başladı bu işe, yazın buraya anneme geldiler, burda gitti öbür ablamı da aldı yanına, üç dört gün elleri şiş mahvolmuşlardı. Diğer ablam daha da gitmem demiştiTelle surtmekten ellerm acimisti
Ablanin yardimcisi olsun Allah
Gel ben senin isinin ucundan tutayim sen ikinciyi yapyani 27 güzel bi yas :) eğer emin degilsen önünde daha yillar var. şimdi aniden yapıp da sonra yükü ağır gelebilir. ben bu kadar zorlanacağımı hiç düşünmemiştim mesela
o yap diye akil verenler hiiii öyle mi tüh deyip geciyo sadece. bi isin ucundan tutalim yardim edelim demiyolar genelde
Cok zor ama yaaa cidden bende gitmemAblam da maddi sıkıntıdan başladı bu işe, yazın buraya anneme geldiler, burda gitti öbür ablamı da aldı yanına, üç dört gün elleri şiş mahvolmuşlardı. Diğer ablam daha da gitmem demişti
anladım kuzum beyaz eşyaların hepsi değişcekse kalitesine göre değişiyor ben bosh'Tan almıştım 8 bin felan tuttu ama geçen yıl şimdi ne kdr zam yedi bilmiyom
mobilya gerçekten çok pahalı bide içime sinsin diyosan ama bellonanın mondinin geçen seneki modelleri indirime giriyor beğenirsen öle alabilirsin bnm aldığım takım 5 bin indirim yemiş
Aynen canım. Kokusundan nefret ettim.Ahahhahaha
Mercimegimr bisey olmasin bir hindi ugruna smdi
Hindi eti biraz agir oluyorAynen canım. Kokusundan nefret ettim.
Gel ben senin isinin ucundan tutayim sen ikinciyi yap
Herkes ona cirkin diyiryoogghhhh yaaaaönce eşim hesabima parayi yatirsin çocuk sonra
Ben güncel alan biri olarak şöyle diyeyim. Boshtan aldım hepsini 15 bin tuttu benimki. Ama programları daha düşük olanlardan alırsan da 10 bin tutuyor.
Eşyalarda kalitesine göre değişiyor aslında. Annemleri bir dönem L koltuğa heves etmişlerdi gittik bellonadan 1800 tl ye almıştık.
L koltuk bir berjer bir de puf. Ve tam 6 sene kullandık. Hiç bir şeyde olmadı vallahi.
Yani illa pahalı almaya gerek yok. Benim nişanlım mobilyacı olduğu için , her şeyi özel yaptırdım ben.
Desene bedavaya pörtlettim. Acısını doğumdan sonra da çıkarabilirsinçyoogghhhh yaaaaönce eşim hesabima parayi yatirsin çocuk sonra
esimle ben pek sevmiyoruz istikbal mondi vs.. özel yapım ya da belli tarz mobilya üreten yerlerden alicaz sanırım. belli zaten alacağım mobilyalar az çok. istediğim gibi bulamazsam yaptiririm sanırım.
beyaz esyaya elimi versem kolumu kurtaramam diye korkuyorum açıkçası bi çamaşır makinesi 10 bindi bi iki sene önce. benim istediğim marka. ama gücümüz yetmezse bizde arcelik bosh takilcaz onlar da güzeller baya :)
senin baya şanssızlığına denk gelmiş ya5 bin baya fazla indirim icin neyse Allah güzel günlerde kullanmayi nasip etsin canim :)
Herkes ona cirkin diyir
Vaaayy akilli hatun biz hic para olayina giremeden hamile kaldik
Aslnda ne hain planlarm vardi ucuncu cocuk icin ama olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?