Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1,5 yaşında küçük daha

ooo ama daha küçüğün kendi kendine idare edecek yaşta değilmiş. o da ekstra yoruyodur seni.
o da büyüsün baya kolaylascak işin aslında:) ama işte biz yiprandigimizla kaliyoz

Büyüyünce den kasıt ergenlikten sonra beybi yani uzun vadeli olsun umudun

ama ben türk isi uzun vade istiyorum neg
sen bana olmaz İngiliz isi uzun vade diyon

bana böyle anlatmadilar iki yaşından sonra herşey çok güzel olacak dediler. yalan mi soylediler kandirdilar mi beni

ama ben türk isi uzun vade istiyorum neg
sen bana olmaz İngiliz isi uzun vade diyon

bana böyle anlatmadilar iki yaşından sonra herşey çok güzel olacak dediler. yalan mi soylediler kandirdilar mi beni
Tabi değişim olur kuzum umutsuz olma, hiç de sevmem ha böyle hı çok beklersin ne düzelmesi diyenleri onlara döndüm.
Tabi ki şimdi daha farklılar

ooo ama daha küçüğün kendi kendine idare edecek yaşta değilmiş. o da ekstra yoruyodur seni.
o da büyüsün baya kolaylascak işin aslında:) ama işte biz yiprandigimizla kaliyoz
Yoruyo ama çok tatlı açıp göbeğine yatıp uyuyo her zmn uykusu gelince minik minik eliylen sariliyo kuzummmmm

Tabi değişim olur kuzum umutsuz olma, hiç de sevmem ha böyle hı çok beklersin ne düzelmesi diyenleri onlara döndüm.
Tabi ki şimdi daha farklılar ❤

estağfurullah negom yaaa
ben sana kizmam beni kandiranlara kizarim

inşallah kreste düzelecek diye umuyorum. çünkü kuralları ritüelleri düzeni seven bı çocuk.

Allah hepimizin yardımcısı olsun

Tuhaf olan da bu. Bişey olduğu yokken ruhen daralmak ☺ Mevsimsel geçiş mi bilmiyorum. Tadım yok ☺

o zaman mevsimseldir canım:)
hindi de sebep olmus olabilir.

zaten pek bi asık suratlı bed sesli hayvanlar insanim enerjisi mi kalir

K Kendinisevenbirii lıke ata ata geliyorduuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Off bı gelemiyorduu desene şuna miniikk anasını satiyim 50 küsür sayfa okuyarak ve hatta beğenmekten vazgecmeyerek anca geldim şarjım 85 flndi şimdi 32ye düştü yaa bu şarj yeniden dolaba kadar kaç sayfa birikecek aceba yeniden

o zaman mevsimseldir canım:)
hindi de sebep olmus olabilir.

zaten pek bi asık suratlı bed sesli hayvanlar insanim enerjisi mi kalir
Hahahah Hiç düşünemedim bunu
Ben sevemedim, severek yiyenleri de çok.
Şimdi benim ki gelse, hindi eti beni depresyona soktu bişeyler yap desem ne olur ki acaba

Hahahah Hiç düşünemedim bunu☺☺☺
Ben sevemedim, severek yiyenleri de çok.
Şimdi benim ki gelse, hindi eti beni depresyona soktu bişeyler yap desem ne olur ki acaba

ben pırasa pisircem bakalim bisey olmazsa :)
ama salca yoğurt sarimsak ve az zeytinyağı ile soslayip bekletsen hindi mi tavuk mu anlamazsin aklında bulunsun. çorba ya da direk pisirme yerine böyle dene bi daha cesaret edebilirsen

ya da al tavuk göğsünü tenders yap yanina da fırın patates mis

işte emin olamadığım için yapmayacağım birde zor gelir hayat iyice çekilmez olur bunalım mode on yapmayayim

Yok daha hindiyle görüşmem, bitmiştir
Kfc, tenders usulü tavukları pek yiyemiyorlar. Çorbasını daha iyi tüketiyorlar.
Köfte ,patates,makarna harici her şey problem.
Restleşebileceğim yaşta da değiller.
Babaları da ben de yemek ayıran kişiler değiliz.
Yumurta haşlansın, hayır kızartma ya da omlet o da bazen.
Neden diyorum sürekli

damak tadiyla doguyolar canim benim.
bizimki kesinlikle kırmızı et sürmez ağzına tavuk coooooookkkkk nadir balik on kereden bi ya da ikisinde. çok karışık yemek yemez, pütürlü seyi ici almaz falan
brokoli salatasıni haslanmis bezelyeyi falan daya önüne ondan mutlusu olmaz sofrada çorba yoksa sürekli çorba sorar büyüyene kadar idare etcez artık.
ben çok yemek secerim babasi pek secmez.o yüzden bişey diyemiyorum

Birinci sinifa gitmesin diye kiz
Yoksa neden kosturayim
Allah seni samdanm ya guldurdun beni ahahhahahahaha

Seneye gideree daha iyi aslnda ama bakalim ins seneye olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…