- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #14.041
1,5 yaşında küçük daha
Büyüyünce den kasıt ergenlikten sonra beybiyani uzun vadeli olsun umudun
Tabi değişim olur kuzum umutsuz olma, hiç de sevmem ha böyle hı çok beklersin ne düzelmesi diyenleriama ben türk isi uzun vade istiyorum neg
sen bana olmaz İngiliz isi uzun vade diyon
bana böyle anlatmadilar iki yaşından sonra herşey çok güzel olacak dediler. yalan mi soylediler kandirdilar mi beni
Yoruyo ama çok tatlı açıp göbeğine yatıp uyuyo her zmn uykusu gelince minik minik eliylen sariliyo kuzummmmmooo ama daha küçüğün kendi kendine idare edecek yaşta değilmiş. o da ekstra yoruyodur seni.
o da büyüsün baya kolaylascak işin aslında:) ama işte biz yiprandigimizla kaliyoz
Tabi değişim olur kuzum umutsuz olma, hiç de sevmem ha böyle hı çok beklersin ne düzelmesi diyenlerionlara döndüm.
Tabi ki şimdi daha farklılar ❤
Yoruyo ama çok tatlı açıp göbeğine yatıp uyuyo her zmn uykusu gelince minik minik eliylen sariliyo kuzummmmm
Bugün depresyon salınmış havaya. Benim de pek keyfim yok.Bonus Sago da dinledim halbu ki
Tuhaf olan da bu. Bişey olduğu yokken ruhen daralmakhayırdır sana ne oldu canim
sonbahar geldiğini hissettiriyo sanirim
Tuhaf olan da bu. Bişey olduğu yokken ruhen daralmak ☺ Mevsimsel geçiş mi bilmiyorum. Tadım yok ☺
Off bı gelemiyorduu desene şuna miniikk
Hahahaho zaman mevsimseldir canım:)
hindi de sebep olmus olabilir.
zaten pek bi asık suratlı bed sesli hayvanlarinsanim enerjisi mi kalir
HahahahHiç düşünemedim bunu☺☺☺
Ben sevemedim, severek yiyenleri de çok.
Şimdi benim ki gelse, hindi eti beni depresyona soktu bişeyler yap desem ne olur ki acaba
işte emin olamadığım için yapmayacağım birde zor gelir hayat iyice çekilmez olur bunalım mode on yapmayayimyani 27 güzel bi yas :) eğer emin degilsen önünde daha yillar var. şimdi aniden yapıp da sonra yükü ağır gelebilir. ben bu kadar zorlanacağımı hiç düşünmemiştim mesela
o yap diye akil verenler hiiii öyle mi tüh deyip geciyo sadece. bi isin ucundan tutalim yardim edelim demiyolar genelde
degil işte o yüzden çöksün bugün bu topikLan bugün hafta sonu kızlar ya kocalarınız evde değil mi sizin niye cikmiyonuz şu topikten kasilmaktan bı hal oldu kk yazikel birliğiyle çökerteciizzz
Yok daha hindiyle görüşmem, bitmiştirben pırasa pisircem bakalim bisey olmazsa :)
ama salca yoğurt sarimsak ve az zeytinyağı ile soslayip bekletsen hindi mi tavuk mu anlamazsinaklında bulunsun. çorba ya da direk pisirme yerine böyle dene bi daha cesaret edebilirsen
ya da al tavuk göğsünü tenders yapyanina da fırın patates mis
Yok daha hindiyle görüşmem, bitmiştir
Kfc, tenders usulü tavukları pek yiyemiyorlar. Çorbasını daha iyi tüketiyorlar.
Köfte ,patates,makarna harici her şey problem.
Restleşebileceğim yaşta da değiller.
Babaları da ben de yemek ayıran kişiler değiliz.
Yumurta haşlansın, hayır kızartma ya da omlet o da bazen.
Neden diyorum sürekli ☺
Birinci sinifa gitmesin diye kizşimdi rapor birinci sınıfa başlasin diye değil yani alinan.
anasınıfına mi devam etcek. ben birinci sınıfa baslasin diye kosturuyosunuz saniyodum. hangi gözle okuduysam acaba
zaten insana en cok sorumluluğunu almadığı sey hakkında atip tutmak kolay geliyo. yapsın bakalım babalik vazifesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?