- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #14.061
Aynen hersey tersHep ters hep
Birinci sinifa gitmesin diye kiz
Yoksa neden kosturayim
Allah seni samdanm ya guldurdun beni ahahhahahahaha
Seneye gideree daha iyi aslnda ama bakalim ins seneye olur
Yok abla yaaa babam bi de besili organik getiriyordu cok kotu kokuyorduBen severim hindi eti, hindi kapama çok güzel l olur
Ben de diyemiyorum artık. Öğün saatleri geldi mi huni mi takıp, gözlerimi döndüre döndüre dualarla niyetlerle başlıyorumdamak tadiyla doguyolar canim benim.
bizimki kesinlikle kırmızı et sürmez ağzına tavuk coooooookkkkk nadir balik on kereden bi ya da ikisinde. çok karışık yemek yemez, pütürlü seyi ici almaz falan
brokoli salatasıni haslanmis bezelyeyi falan daya önüne ondan mutlusu olmazsofrada çorba yoksa sürekli çorba sorar büyüyene kadar idare etcez artık.
ben çok yemek secerim babasi pek secmez.o yüzden bişey diyemiyorum
Zaten bi istiyor bir istemiyorişte bunlar topigin fazla aktif olmasindan. ben müdür ana sınıfına kaydetti diye birimci sınıfa kosturuyosunuz saniyodum
senin oğlan tepki verdi mi peki. stres falan var mi çocukta
Oyyy fenalardayım. Buzdolabını temizleyip, tencereyi canı çıkana kadar yıkarım birazdan. O koku sinmemeliYok abla yaaa babam bi de besili organik getiriyordu cok kotu kokuyordu
AhahahhahaOyyy fenalardayım. Buzdolabını temizleyip, tencereyi canı çıkana kadar yıkarım birazdan. O koku sinmemeli
Ben de diyemiyorum artık. Öğün saatleri geldi mi huni mi takıp, gözlerimi döndüre döndüre dualarla niyetlerle başlıyorum
Gonderdik evdenLan bugün hafta sonu kızlar ya kocalarınız evde değil mi sizin niye cikmiyonuz şu topikten kasilmaktan bı hal oldu kk yazikel birliğiyle çökerteciizzz
Zaten bi istiyor bir istemiyor
Bi okula gitcem diyor
Bi birknci sinifa gitmicem diyo
Cocuk agziyla is mi yapilir
Aşkolsun canım elbette giricem. Özlerim yapamam sizsizçok özledim seni limonsuzummm
efonun topiginde gördüm canim çok iyi olmus bence :) güle güle git gel :)
ordayken yazcaksin ama yine demi
o da mi ikizler burcu ne
hani bastan beri birinci sınıfa diye bekliyo ya şok etkisi bekledim el kadar bebeden sanirim
Nereye gidiyinAşkolsun canım elbette giricem. Özlerim yapamam sizsiz
Aşkolsun canım elbette giricem. Özlerim yapamam sizsiz❤
.dun erken uyandi pasa nasil saydiriyor bacak kadr boyuyla bize
Basak burcu ama yukseleni ikizler
Amiiinnn canım. Cümle annelere inşallaahhbenim senin kadar zor geçmiyo şimdilik. cok şükür deyimumudumu krese bagladim. daha güzel daha çeşitli yer diye ama bakalım:)
Allah sana kolaylık versin canım sabir versin bol bol
Niye gıı dizinin dibinde otursunGonderdik evden
Gitsinler nabcaklar evde
Niye gıı dizinin dibinde otursunnereye gönderiyonuz adamları,hafta içi zaten işteler hep
Bak o konu da haklısın samdanbenimki evde uyuyacağına gözüm görmesin dışarda calissin
Bak o konu da haklısın samdansenin ki uyuyup duruyorsa evde olmasa da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?