- 16 Ağustos 2019
- 2.485
- 7.646
- 158
- 34
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #14.081
Aslında evde olsa dinlenir kizhiç yani benim gibi kadına yapılır mı bu demi
gitsin calissin
zaten bugün gelip gelmeyeceği bile belli değil
Yok gıı benim ki god kafali değil be annecikBacular ne çektiniz gariii su god kafalı heruflardan
Ayyyyy yesin seni herufun cilveli cilvelide göz suzeyi ağzını sevdugumun kızıYok gıı benim ki god kafali değil be annecikiyidir benim herüf
Neler aldııınnnneredesiniz kızlar ben çıktım alışveriş yaptım hunharca ama sadece 3 sayfa ilerlemiş
Aslında evde olsa dinlenir kizyani dışarıya gonderiyon mecbur yoruluyor, e calisyor yine yoruluyor,sonra eve gelip uyuyor adam bu kısır bı döngü içinde geçiyor bı nevi yaw
Hee yirr beni herifüm annecik yiiirrrAyyyyy yesin seni herufun cilveli cilvelide göz suzeyi ağzını sevdugumun kızı
Hee yirr beni herifüm annecik yiiirrrsenin herifte seni yidimi dün kız öyle bı plani vardı sanki hatırladığım kadarıyla
Ya şamdan ne görgülü kadınmişsın beebak kuzum benim kocam bi hafta evde olsa bi hafta ful uyur. bu çalışma düzeninden önce bı gün sabah gidip aksam yedide geliyodu ertesi gün izinli oluyodu sonraki gün yine sabah gidip aksam geliyodu yani 1+1
ama evde olunca ful uyuyodu. yani bizimkinin uykusu yorgunluktan degilondan gitsin diyorum.
dusunsene ben doğumdan beri hic gece uykusu uyumamisim gündüz dinlenmemisim o sürekli fosur fosur uyuyup herseyden kaytariyo
birak calistirsinlar eşek gibi
Gibi gibi olabilirde olmaya bilirdeHee yirr beni herifüm annecik yiiirrrsenin herifte seni yidimi dün kız öyle bı plani vardı sanki hatırladığım kadarıyla
İvittttt ders ver bakım napilir ne edilir libido nasıl costurulur nasıl seksuuu olunirevet konu senin uzmanlık alanina geldi nihayet beybiaydinlat bizi isiginla nurlandir sehvetinden bulastir
Ahaha kız burda yazisip konuşup ateşi harliyonuz benim, sonra herifin tepesine çöküyom gece gündüz demeden bakevet konu senin uzmanlık alanina geldi nihayet beybiaydinlat bizi isiginla nurlandir sehvetinden bulastir
yazlık şeyler full indirimdeydi bel çantası aldım sadece 20 tlydi ve sezonda 50 tlye satılıyordu onun haricinde pantolon ve sweat aldım tabiki canım evime tabak aldimNeler aldııınnn
Öncelikle seksülük içten gelir beybiİvittttt ders ver bakım napilir ne edilir libido nasıl costurulur nasıl seksuuu olunir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?