Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hiç yani benim gibi kadına yapılır mı bu demi
gitsin calissin
zaten bugün gelip gelmeyeceği bile belli değil
Aslında evde olsa dinlenir kizyani dışarıya gonderiyon mecbur yoruluyor, e calisyor yine yoruluyor,sonra eve gelip uyuyor adam bu kısır bı döngü içinde geçiyor bı nevi yaw

Aslında evde olsa dinlenir kizyani dışarıya gonderiyon mecbur yoruluyor, e calisyor yine yoruluyor,sonra eve gelip uyuyor adam bu kısır bı döngü içinde geçiyor bı nevi yaw

bak kuzum benim kocam bi hafta evde olsa bi hafta ful uyur. bu çalışma düzeninden önce bı gün sabah gidip aksam yedide geliyodu ertesi gün izinli oluyodu sonraki gün yine sabah gidip aksam geliyodu yani 1+1

ama evde olunca ful uyuyodu. yani bizimkinin uykusu yorgunluktan degil ondan gitsin diyorum.

dusunsene ben doğumdan beri hic gece uykusu uyumamisim gündüz dinlenmemisim o sürekli fosur fosur uyuyup herseyden kaytariyo

birak calistirsinlar eşek gibi

Hee yirr beni herifüm annecik yiiirrr senin herifte seni yidimi dün kız öyle bı plani vardı sanki hatırladığım kadarıyla

evet konu senin uzmanlık alanina geldi nihayet beybi aydinlat bizi isiginla nurlandir sehvetinden bulastir

Ya şamdan ne görgülü kadınmişsın beene bu uyuma aşkı senin herifin anlamadım ki,benim ki de yay burcu ama sabahın 7si olmadan gözünü açar mübarek tepemde uyuyon mu uyandin mi diye çocuk gibi zorla uyandırır beni yaayukseleni mi daha çok etkiliyor senin herifi ney anacım

evet konu senin uzmanlık alanina geldi nihayet beybi aydinlat bizi isiginla nurlandir sehvetinden bulastir
Ahaha kız burda yazisip konuşup ateşi harliyonuz benim, sonra herifin tepesine çöküyom gece gündüz demeden baksonra bi canım istemeyip hayır dediğimde de adam okunup üflenip büyülendim sanıyor yapmayın baakken son dün gece yedim vetoyu eşimden zaten

İvittttt ders ver bakım napilir ne edilir libido nasıl costurulur nasıl seksuuu olunir
Öncelikle seksülük içten gelir beybicilveli olmaya çalış, adamı nerde bulsan o köşe de kıstır illa seviş demiyom ama bı yanakta olsa makas al hiç bişe yapamiyosan ama her defasında booll boll yap şu kistirmalari zaten adam önce bı soklanir sonra o baslar bulduğu yerde kıstırmalara seni sonra yatak çok önemliayrintiya giremiyom beybii lakin anlarsın herife de ki ; yi beni herif,yala beni herif o anlar halleder gerisini böyle böyle yavaştan değişir düzenseksu çamaşır ve gecelikleri de unutma

Nasıl kizlaarr pokunu çıkardım anlatacam diye ama iyi ders oldu mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…