- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #16.721
İkisinde huysuz büyüğü kuş kanıyor uyumuyor çıkdırcam
kıskanıyor
Öyle tabi güzelim çok şeyler yaşandı çok hızlı yaşadım yaş daha 23 ama 12 yaşında sigaraya başladım burdan yola çıkabiliriz acılar çok büyük çok çok şükür atlattım evlendim barklandim bir de bebek olursa herşeyi iyicene unuturum amin canım hiçbirimizin neşesi hiç bozulmasınhep derler ya çok gülen eglenen insanlar iclerinde en çok acıyı tasiyanlardir diye, allah neseni bozmasın ❤
Bir gün de beni özle beeeAyyyyy samdanımmm seni cok özlediğimi hissettim nedense
Öyle tabi güzelim çok şeyler yaşandı çok hızlı yaşadım yaş daha 23 ama 12 yaşında sigaraya başladım burdan yola çıkabiliriz acılar çok büyük çok çok şükür atlattım evlendim barklandim bir de bebek olursa herşeyi iyicene unuturum amin canım hiçbirimizin neşesi hiç bozulmasın
Ayyyyy samdanımmm seni cok özlediğimi hissettim nedense
Ben ipin ucunu çok kaçırdım var yaPuslu bir cumartesi gecesiydi sizi burda anasız bir başınıza topik avlusuna bırakıp gittiğimde...
Sayfa 1386'da idi...
Sadece 4 gündü geçen.. 4 asır değildi...
Giderken hiç hayal etmemiştim günde 500 bildirim ile bildirim çubuğumun patlayacağını...
Hiç hayal etmemiştim sayfanın 1386'dan 1617'ye ulaşacağını...
Ulan vicdansızlar beğensem beğenilmez, okusam okunulmaz. Hiç düşünmediniz mi bu kız gelip nasıl okuyacak bunları? Hiç demediniz mi körü göz olursa naparız göz denen organ pazarda satılmıyor demediniz mi uleyyynn
Sizi topik avlusuna bırakıp gittiğimden beri hayatımda çok şey değiştiYakuza geçti üzerimden. Okullar açıldı... Yıprandım. Yaşlandım. Çöktüm. Berduş oldum artık viraneyim
4 günümün temsili değil gerçek özeti:
Eki Görüntüle 2306437
Döndüm yavrularım. Artık anasız değilsiniz ama 1 iyi 1 kötü haberle döndüm.
İyi haber: Yakuza gitti ve hala yaşıyorum
Kötü haber: Ama birkaç güne yeniden gelecek ve sanırım daha fazla yaşamaya mecalim kalmadı
Evet şimdi herkes bana burada neler döndüğünü açıklasın
Kimlere neler oldu? Yeni gelenler falan da olmuş birkaç yeni üye gördüm etikete ekledim gördüğüm kadarını. @samdan hasta mı öyle birşey okudum sanki?
Yeni üyeler kendini tanıtsın please.
Hadi beni güncelleyin
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Tatlianne20
@6 ustu 1 anne
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@pembe_kadraj
@successful woman
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
@BenSero
@baby0101
Aminnnn kuzuminşallah en kısa zamanda hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına. Bundan sonrası güzel olsun senin için hep
C vitamini al, hiç yorgunluk hissetirmiyorBen ipin ucunu çok kaçırdım var ya ☹☹ bu aralar hep koşturuyorum. Topige de ugrayamıyorum. Gariban hissettim kendimi. Zaten erken uyuyup uyanmam lazım. Çok mağdurum
Aynen öyle anam ikisinde erkek ikisinde huysuz bi uyuşa ninni ile sallıyorum şu an canım hı hı hı allah olan mama nerdeeeeeeben telefondan ninni aciyorum dinleye dinleye uyuyo. denemissndir belki de istersen tekrar dene. masalli ninniler var :)
Linda Çandır dinletiryorum ben :)
Allah yardımcın olsun canım zor cidden çocuk büyütmek
Ya sen bal mısın ya he soyle bakayımBir gün de beni özle beee
Evettt ben geliyorum sen hiç yoksunzepraaaammmmm
bazen hiç denk gelemiyoz senle ben de seni özlüyom beybi
Ben ipin ucunu çok kaçırdım var ya ☹☹ bu aralar hep koşturuyorum. Topige de ugrayamıyorum. Gariban hissettim kendimi. Zaten erken uyuyup uyanmam lazım. Çok mağdurum
Aynen öyle anam ikisinde erkek ikisinde huysuz bi uyuşa ninni ile sallıyorum şu an canım hı hı hı allah olan mama nerdeeeeee
BakkkkYa sen bal mısın ya he soyle bakayım
Evettt ben geliyorum sen hiç yoksun
Yaaaa oyle deme bak şimdi ağlıcam ben seni nasıl öpmem ya spatula ile ağzıma vur vur
Ya sen bal mısın ya he soyle bakayım
Amecey seni yerim
uzakta durma senle de sarilalim beybi
kiyamam sana hizuranim yaaa. ayağın nasil oldu canım. nasılsın. arada ses etsen de olur bayadir yoksun.
Dittttt dittttt bir kere bile opmedinn bir kereeeeYaaaa oyle deme bak şimdi ağlıcam ben seni nasıl öpmem ya spatula ile ağzıma vur vur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?