Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İkisinde huysuz büyüğü kuş kanıyor uyumuyor çıkdırcam

ben telefondan ninni aciyorum dinleye dinleye uyuyo. denemissndir belki de istersen tekrar dene. masalli ninniler var :)

Linda Çandır dinletiryorum ben :)
Allah yardımcın olsun canım zor cidden çocuk büyütmek

hep derler ya çok gülen eglenen insanlar iclerinde en çok acıyı tasiyanlardir diye, allah neseni bozmasın ❤
Öyle tabi güzelim çok şeyler yaşandı çok hızlı yaşadım yaş daha 23 ama 12 yaşında sigaraya başladım burdan yola çıkabiliriz acılar çok büyük çok çok şükür atlattım evlendim barklandim bir de bebek olursa herşeyi iyicene unuturum amin canım hiçbirimizin neşesi hiç bozulmasın

inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına. Bundan sonrası güzel olsun senin için hep

Ben ipin ucunu çok kaçırdım var ya bu aralar hep koşturuyorum. Topige de ugrayamıyorum. Gariban hissettim kendimi. Zaten erken uyuyup uyanmam lazım. Çok mağdurum

ben telefondan ninni aciyorum dinleye dinleye uyuyo. denemissndir belki de istersen tekrar dene. masalli ninniler var :)

Linda Çandır dinletiryorum ben :)
Allah yardımcın olsun canım zor cidden çocuk büyütmek
Aynen öyle anam ikisinde erkek ikisinde huysuz bi uyuşa ninni ile sallıyorum şu an canım hı hı hı allah olan mama nerdeeeeee

Amecey seni yerim

uzakta durma senle de sarilalim beybi

Ben ipin ucunu çok kaçırdım var ya ☹☹ bu aralar hep koşturuyorum. Topige de ugrayamıyorum. Gariban hissettim kendimi. Zaten erken uyuyup uyanmam lazım. Çok mağdurum

kiyamam sana hizuranim yaaa. ayağın nasil oldu canım. nasılsın. arada ses etsen de olur bayadir yoksun.

Aynen öyle anam ikisinde erkek ikisinde huysuz bi uyuşa ninni ile sallıyorum şu an canım hı hı hı allah olan mama nerdeeeeee

yok ya ben eminim oğlan bebesi insani hayattan soğutuyo ondan kaynana olunca iyice devreler yanıyo.

sen bu kadar emek ver ugras yipran elin kızının ağzının içine baksin reva mi bu buze

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…