- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #16.761
Haydaaaaaben sana hep gelir çok gelirimsen üzülme zepra
Zepram benim duygusalim
En tatlı çizgili arkadasim
Picagi seni sevmeyenin kalbine saplarim
Rahat ol sen biricigim
Arkanda hep ben varim
Bu bnim sorunum değil amaBu denli değişken ruh halimiz
Fileli tanga giyen bir erkek resminden sonra toparlayamadım
Napim donunu ben mi aldım sanki kocana sorDonumla terligimle kostum sana arkama bile bakmadım dötümde don olmadı halde
O derece kostum snaaa bir kere bana duygu sömürüsü yapma benim yapmam gerekirken
Sen onu sorunu olana soyle bana da beni neden öpmediğini soyleBenim hiç değil
Ayyyy sen böyle yapıyosun beni cok şımartıyorsun bakben sana hep gelir çok gelirimsen üzülme zepra
Zepram benim duygusalim
En tatlı çizgili arkadasim
Picagi seni sevmeyenin kalbine saplarim
Rahat ol sen biricigim
Arkanda hep ben varim
Sen onu sorunu olana soyle bana da beni neden öpmediğini soyle
Ben vazgeçilecek bi karı değilim ki vazgecesinGel öpüşekkkvazda gecemiom.bak senden
Ayyyy sen böyle yapıyosun beni cok şımartıyorsun bak
Dün eşime dedim canlarım bana oyle şiirler yazıyo kı sen bile oyle şiir yazmadın
Sağolasin canım. Ama bana vitaminden ziyade şöyle gerçek anlamda kafa dinlemek gerek de işte okul çok kosturmali geçiyor. 27 saat ders var. Çocuk var ev var var oğlu var işteC vitamini al, hiç yorgunluk hissetirmiyor
bir pms li zepranin en çok ilgi sevgi simartilma ve şiire ihtiyacı vardirvermeyen turşu olsun
bir pms li zepranin en çok ilgi sevgi simartilma ve şiire ihtiyacı vardirvermeyen turşu olsun
Ayağım hafif ağrıyor ama geçti sayılır. Yapılmaması gereken her şeyi yapmışım ayağım ondan geç iyileşti. Sürekli yürüyorum ayaktayım nasıl iyileşsinkiyamam sana hizuranim yaaa. ayağın nasil oldu
Vitamini kutusuyla yutsan olmayacak desene, sabır güç kuvvet diliyorumSağolasin canım. Ama bana vitaminden ziyade şöyle gerçek anlamda kafa dinlemek gerek de işte okul çok kosturmali geçiyor. 27 saat ders var. Çocuk var ev var var oğlu var işte
Kizlar iki bebem war be insaf bana
Yetisemiyorum okuyamiyorum yazcam yazcam diyorum merakima yenik dusuyorum okumaktan sira gelmiyor hizli hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?