Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız akrepler olmasa hayatın tadı çıkmaz
Akrep isimden kaybediyo yoksa güzeldir burç olarak
Aman siz bana bakmayın ben kaynanamı da seviyom, benim hükmüm yok sustum
Bencede akrepler yaşadığımız evrene heyecan katan canlılar Ahahhaha

Ahahahah kız kaynana sevilir mi he cici duymasın

Neden garip sekilde pko dedn canm merak ettim. Benimde tiroitler yavas .. ilk etap ekmegi birakayim suyu azaltaym bide aksam 6 7 den sonra bisey yemeyeyim yiyecegm.hamurisi tatliyi gunduz yiyim... bak yemiim demiyorm cnku illa yemem gerekiyor ya ben hayatmn en zayif gunlerimi.dogmdan sonra yasadim 49 kiloya dustum hc ozel bisey yapmadan aclik uykusuzluk stres falan derken.heralde bide emzirme ile. Ama 1 senedir suttende kestm cocugu hizla ayni eski kiloma dondum . Dedgm gbi yememezlk etmedim hc biseyi ama hele evdeym diye yeni tarifler deniuorm.ediyorum esim cok duskun tatliya filan yapnca yeniyor yani offf insallah biraz hafiflerim goruntuyu birak 49 u gordugum icin suan.agir hissediyorum.kendmi

aaa neden ya benim erkek kardeşim başak, basak erkekleri çok sevimli geliyor bana
Kadinlari için aynısını söyleyemem ama
Kız sevimli eğlenceliler de işte çok aşırı çocuk ruhlular
Aşırı takıntılı sabit fikirli dediğim dedik inat uyy uyyy

Kız sevimli eğlenceliler de işte çok aşırı çocuk ruhlular
Aşırı takıntılı sabit fikirli dediğim dedik inat uyy uyyy

evet orada haklisin.
Ben kardesimin merhametine, iyi niyetine hayranım. Kolay kolay kotu düşünmez kimseye, düşünse de edemez
Dün bize gelmişti telefonum pek iyi calismiyor, bugün gitmis telefon almış bana. Bozuk bozuk telefonla uğraşmana kıyamadım diyor

He bak o konuda haklısın.çok merhametli oluyolar.saftirikler azcık kötü düşünmeyi beceremiyolar yazık bak acıdım şimdi kocama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…