- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #16.881
Bencede akrepler yaşadığımız evrene heyecan katan canlılar AhahhahaKız akrepler olmasa hayatın tadı çıkmaz
Akrep isimden kaybediyo yoksa güzeldir burç olarak
Aman siz bana bakmayın ben kaynanamı da seviyom, benim hükmüm yok sustum
Başak mısın yoksa senyok akrep kadınları farklı bence erkeklerden, ben eş seçiminde hata yaptım sadece, arkadaş olarak çok iyi anlaşırım akreplerle
Başak mısın yoksa sen
Eyvaaahhh büyüyünce işin varhayır oğlak :)
başak kadınları çok domestik, sevmiyorum diye diye kizim basak oldu iyi mi
Neden garip sekilde pko dedn canm merak ettim. Benimde tiroitler yavas .. ilk etap ekmegi birakayim suyu azaltaym bide aksam 6 7 den sonra bisey yemeyeyim yiyecegm.hamurisi tatliyi gunduz yiyim... bak yemiim demiyorm cnku illa yemem gerekiyor yaBenim de hipotiroit+ haşimato canım tabi bir de garip şekilde pko ben gece 12 de makarna yer üstüne yatardım :) bu bebek mevzu yüzünden kilo vereyim dedim 63 kilo olmuştum abur cubur çikolata çok yerdim ekmek de tabi bunları bıraktım günde 2 buçuk litre su az da sporla iki ayda 10 kilo verdim ekmek bizi mahvediyor onu bırak etkisini göreceksin
Kız sevimli eğlenceliler de işte çok aşırı çocuk ruhlularaaa neden ya benim erkek kardeşim başak, basak erkekleri çok sevimli geliyor bana
Kadinlari için aynısını söyleyemem ama
Eyvaaahhh büyüyünce işin var
Çiçi biliyo kız bugün şok oldu zaten duyuncaBencede akrepler yaşadığımız evrene heyecan katan canlılar Ahahhaha
Ahahahah kız kaynana sevilir mi he cici duymasın
Kız sevimli eğlenceliler de işte çok aşırı çocuk ruhlular
Aşırı takıntılı sabit fikirli dediğim dedik inat uyy uyyy
He bak o konuda haklısın.çok merhametli oluyolar.saftirikler azcık kötü düşünmeyi beceremiyolarevet orada haklisin.
Ben kardesimin merhametine, iyi niyetine hayranım. Kolay kolay kotu düşünmez kimseye, düşünse de edemez
Dün bize gelmişti telefonum pek iyi calismiyor, bugün gitmis telefon almış bana. Bozuk bozuk telefonla uğraşmana kıyamadım diyor
Kizlar ben yatiyorum dayanamiyorum iyigeceler hepinjze
İyi gecelerKizlar ben yatiyorum dayanamiyorum iyigeceler hepinjze
He bak o konuda haklısın.çok merhametli oluyolar.saftirikler azcık kötü düşünmeyi beceremiyolaryazık bak acıdım şimdi kocama
OlabilirÖpücüğe mi
O zaman benimde azıcık olsada sevdiğimi duymasınÇiçi biliyo kız bugün şok oldu zaten duyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?