- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #16.861
Deme öyle deme akrepler hayat kurtarıyo zekasıyla
Ssssasss sokmamı istiyorsun galiba
Tiroit ve pko bende de var canım pko çok çok hafifmiş hormona yansımıyor bile ama tiroit tehlikeli kilo açısından ekmeği kes bol su iç hemen zayıflarsınAhh ahh o keyiften suan yukardan asagiya bakinca koca bi yuvarlak goruyorum... kilo almisim ve gobek nefret ediyoruk su bogazmi tutamiyorum zaten tiroitlerim yavas calisiyor pko var insulin.direnci de yakinda yolda ...
Sıcaktan o zaman ya kıyamam
Benim ailede sülalede üç kişiden biri akrep ben ölim o zamanbi tanesi benim hayatımı mahvetti zekasıyla, 25 yaşında 70lik nineye döndüm onu ne yapsak
aman aman istemem, yılan fobisi var bende
Benim ailede sülalede üç kişiden biri akrep ben ölim o zaman
Bu 2 sini yapmam yeterli mi tatliya cok duskunum iste ordan kaybediyorum .Tiroit ve pko bende de var canım pko çok çok hafifmiş hormona yansımıyor bile ama tiroit tehlikeli kilo açısından ekmeği kes bol su iç hemen zayıflarsın
Ne bileyim ben pek oyle anlayamadımKız iki saattir övüyom seni haberin yok
Zaten ben akrebimbi tanesi benim hayatımı mahvetti zekasıyla, 25 yaşında 70lik nineye döndüm onu ne yapsak
aman aman istemem, yılan fobisi var bende
Benim de hipotiroit+ haşimato canım tabi bir de garip şekilde pko ben gece 12 de makarna yer üstüne yatardım :) bu bebek mevzu yüzünden kilo vereyim dedim 63 kilo olmuştum abur cubur çikolata çok yerdim ekmek de tabi bunları bıraktım günde 2 buçuk litre su az da sporla iki ayda 10 kilo verdim ekmek bizi mahvediyor onu bırak etkisini göreceksinBu 2 sini yapmam yeterli mi tatliya cok duskunum iste ordan kaybediyorum .
Tiroit yavas calistikca kilo yapiyor kilo aldikca pko ilerliyor bu kisir dongu. Tiroit ilaclarmi kullaniyorum ama ... yiyorum yani kismadgm icin de aliyorm heralde ya
Balık ne la baluk diye bi burç mu olur nerden çıkarmışlarsa artık
Koca konusunda ömür törpüsü başağı tek geçerim ,kafamda siyah saç kalmadı sayesindekocan akrep olmasin da kim olursa olsunomrumu yedi
Zaten ben akrebim
Usenmek degil tatlim bizimki cay insanla iciliyor tek demledgmde oyle tatli gelmiyor bana .. evlendigimde hic icmezdim esim triplenirdi tek mi icicem siye smdi devran tersine.dondu ben nerdeyse onu gectimBen yalnız da olsan mutlaka demlerim. Hatta üşenmediğim tek şey çay demlemektir
Koca konusunda ömür törpüsü başağı tek geçerim ,kafamda siyah saç kalmadı sayesinde
Nego ve ben başakzedeyiz
Eşin farklı ben farklı belki bana alerji yapmazsınssssss diye gelince dedim yilan geliyo herhalde
Farketmez akrebe de alerjim oldu eşim sağolsun
Akreplerin çıktığı yerden muhtemelenBalık ne la baluk diye bi burç mu olur nerden çıkarmışlarsa artık
Görmedim oda neymişAkreplerin çıktığı yerden muhtemelen
Sen çin astrolojisini görmedin sanırım, halime şükür
Kız akrepler olmasa hayatın tadı çıkmazNe bileyim ben pek oyle anlayamadım
Eşin farklı ben farklı belki bana alerji yapmazsınyani belki ben sana alerji yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?