Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahh ahh o keyiften suan yukardan asagiya bakinca koca bi yuvarlak goruyorum... kilo almisim ve gobek nefret ediyoruk su bogazmi tutamiyorum zaten tiroitlerim yavas calisiyor pko var insulin.direnci de yakinda yolda ...
Tiroit ve pko bende de var canım pko çok çok hafifmiş hormona yansımıyor bile ama tiroit tehlikeli kilo açısından ekmeği kes bol su iç hemen zayıflarsın

Tiroit ve pko bende de var canım pko çok çok hafifmiş hormona yansımıyor bile ama tiroit tehlikeli kilo açısından ekmeği kes bol su iç hemen zayıflarsın
Bu 2 sini yapmam yeterli mi tatliya cok duskunum iste ordan kaybediyorum .
Tiroit yavas calistikca kilo yapiyor kilo aldikca pko ilerliyor bu kisir dongu. Tiroit ilaclarmi kullaniyorum ama ... yiyorum yani kismadgm icin de aliyorm heralde ya

Bu 2 sini yapmam yeterli mi tatliya cok duskunum iste ordan kaybediyorum .
Tiroit yavas calistikca kilo yapiyor kilo aldikca pko ilerliyor bu kisir dongu. Tiroit ilaclarmi kullaniyorum ama ... yiyorum yani kismadgm icin de aliyorm heralde ya
Benim de hipotiroit+ haşimato canım tabi bir de garip şekilde pko ben gece 12 de makarna yer üstüne yatardım :) bu bebek mevzu yüzünden kilo vereyim dedim 63 kilo olmuştum abur cubur çikolata çok yerdim ekmek de tabi bunları bıraktım günde 2 buçuk litre su az da sporla iki ayda 10 kilo verdim ekmek bizi mahvediyor onu bırak etkisini göreceksin

Ben yalnız da olsan mutlaka demlerim. Hatta üşenmediğim tek şey çay demlemektir
Usenmek degil tatlim bizimki cay insanla iciliyor tek demledgmde oyle tatli gelmiyor bana .. evlendigimde hic icmezdim esim triplenirdi tek mi icicem siye smdi devran tersine.dondu ben nerdeyse onu gectim

Koca konusunda ömür törpüsü başağı tek geçerim ,kafamda siyah saç kalmadı sayesinde
Nego ve ben başakzedeyiz

aaa neden ya benim erkek kardeşim başak, basak erkekleri çok sevimli geliyor bana
Kadinlari için aynısını söyleyemem ama

Eşin farklı ben farklı belki bana alerji yapmazsın yani belki ben sana alerji yapmam

yok akrep kadınları farklı bence erkeklerden, ben eş seçiminde hata yaptım sadece, arkadaş olarak çok iyi anlaşırım akreplerle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…