- 12 Haziran 2019
- 19.829
- 122.341
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #16.841
Ben yalnız da olsan mutlaka demlerim. Hatta üşenmediğim tek şey çay demlemektirBen de demlemem tek başıma kahvaltı yapınca tadı çıkmıyo.haftada bir anca beraberken işte aynı sizin gibi
Kız dur o önyargıyı siliyoz çaktırmaAkrepler çakalların basını cekmiyo muydu ya yoksam ben mi bilmiyodum
Sıcaktan mı uyumuyor kuzucuk. Kaç yaşında?Ooofff deliricem bu kız uyumuyor uyumuyor uyumuyoooor :)
sıcaktan piştim
Bende cay kahve nescafe her telden var canm evde tekken kahveciyim zstej iste cayin tekken tadi olmuyo diye.. uzun is yapacak olursam ayda 1 cam.perde filan ozaman demliyom cayBen neskafeciyim iş arası kahveye bayulurunödül şart ama
Yaaa böyle seyleri de hiç becerememKız dur o önyargıyı siliyoz çaktırma
Üşenmiyonuz mu gıııBen yalnız da olsan mutlaka demlerim. Hatta üşenmediğim tek şey çay demlemektir
Sıcaktan mı uyumuyor kuzucuk. Kaç yaşında?
Yok balım herşey bir yana çayım bir yanaÜşenmiyonuz mu gıııneskafeyi bile soğuk hazırlıyom ben üşengeçlikten
Akrepler çakalların basını cekmiyo muydu ya yoksam ben mi bilmiyodum
Su ver biraz tatlım hava çok sıcak. Bişey yemiyorsa süt biraz tok tutuyordur üzme kendini. Bizde geçtik1 yaşında, 13 aylık olacak hemen hemen
Muhtemelen hem sıcaktan, hem de dişten.
Bütün gün doğru dürüst birşey de yemedi, sürekli meme emdi
Açlıktan mı dalamıyor acaba uykuya
Oh yarasınBende cay kahve nescafe her telden var canm evde tekken kahveciyim zstej iste cayin tekken tadi olmuyo diye.. uzun is yapacak olursam ayda 1 cam.perde filan ozaman demliyom cay
Anladık zatenYaaa böyle seyleri de hiç beceremem
Su ver biraz tatlım hava çok sıcak. Bişey yemiyorsa süt biraz tok tutuyordur üzme kendini. Bizde geçtik
Deme öyle deme akrepler hayat kurtarıyo zekasıylahem de ne çakallllll yılannnnnn
Ssssasss sokmamı istiyorsun galibahem de ne çakallllll yılannnnnn
Ahh ahh o keyiften suan yukardan asagiya bakinca koca bi yuvarlak goruyorum... kilo almisim ve gobek nefret ediyoruk su bogazmi tutamiyorum zaten tiroitlerim yavas calisiyor pko var insulin.direnci de yakinda yolda ...Oh yarasın
Keyifçi insanı çok severim
Zekamla dalga geçmeAnladık zaten
Sıcaktan o zaman ya kıyamamGerçekten felaket hele bizim ev, bütün güneşi yedi şimdi piştik :))
Kız iki saattir övüyom seni haberin yokZekamla dalga geçme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?