Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyigeceler kk birinci noteri bizim faydamiz olmaz yat dinlen .. bende hergece kiz uyuynca kendi basima takiliyorm biraz sessizlik hosuma gidiyo kizim yaramaz degil masallah akilli uslu hatta duzenli ... ama tutturma huyu geldimi beni bitiryo hergun 2 3 defa gelir o da cok yoruyor beni ve de gun icinde surekli sorularna cevap veriyorm hanimin ... cani sag olsn.onun icin herseymi veririm icimi ezipte uyudu yaaa kotuyum

Ben neskafeciyim iş arası kahveye bayulurun ödül şart ama
Bende cay kahve nescafe her telden var canm evde tekken kahveciyim zstej iste cayin tekken tadi olmuyo diye.. uzun is yapacak olursam ayda 1 cam.perde filan ozaman demliyom cay

Sıcaktan mı uyumuyor kuzucuk. Kaç yaşında?

1 yaşında, 13 aylık olacak hemen hemen
Muhtemelen hem sıcaktan, hem de dişten.
Bütün gün doğru dürüst birşey de yemedi, sürekli meme emdi
Açlıktan mı dalamıyor acaba uykuya

1 yaşında, 13 aylık olacak hemen hemen
Muhtemelen hem sıcaktan, hem de dişten.
Bütün gün doğru dürüst birşey de yemedi, sürekli meme emdi
Açlıktan mı dalamıyor acaba uykuya
Su ver biraz tatlım hava çok sıcak. Bişey yemiyorsa süt biraz tok tutuyordur üzme kendini. Bizde geçtik

Oh yarasın
Keyifçi insanı çok severim
Ahh ahh o keyiften suan yukardan asagiya bakinca koca bi yuvarlak goruyorum... kilo almisim ve gobek nefret ediyoruk su bogazmi tutamiyorum zaten tiroitlerim yavas calisiyor pko var insulin.direnci de yakinda yolda ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…