- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.021
Noldu beAllah belasını versin böyle telefonun
Cobansiz kalan kUzular gibiyizAy evetttt
Ben korkuyorum topikçe ban yicezCobansiz kalan kUzular gibiyiz
Burda mide diye bişey var
Geçmiş olsun Allah yumuşak başlılardan eylesin inşallahAyyy benim koca da başak
Günaydın kızçeler♥
Ditttttt ditttt ben yazana kadar karı 17 k kaptı senin soylicem ciciye pusu kuruyor diyeNoldu be
Kim.neden banlasin sonuçta geyik topiğiBen korkuyorum topikçe ban yicez
Ay arka arkaya mj yazmadım ki ne pususu mj yaZdım k ya denk geldiDitttttt ditttt ben yazana kadar karı 17 k kaptı senin soylicem ciciye pusu kuruyor diye
Vallaaha öyle bir hain varsa çıksın ortaya ben seni banlicam diye ben bulursam yakarım yani burayı geyik topigi kaldıramayan varsa kendi bilir aha kapı ordaKim.neden banlasin sonuçta geyik topiği
Erutukin de bı sınırı olmalıResimler cok erütükkk
Cirkinlesti bnceaynen yaa, çok çirkinleşmedi mi
Katılıyorumüstelik bazıları komik bile değil
Allah'a kolaylık versin canım sana oku bakalım.ne çıkacak kutudanKızlarr hepinize güzel günlerr :) işe okula gidene de kolaylıklar dilerim :)
Ben birkaç gündür hastaydım ahh kimbilir neler döndüü buralardaaklım fikrim zihnim buralarda kaldıı ama anca toparladım kendimii. Heppiniz iyisiniz inşallah ben okumaya başlayım biraz biraz
büyük hissediyorum çok büyükkAllah'a kolaylık versin canım sana oku bakalım.ne çıkacak kutudan
Kolay kolay ağlayamam.Amecey balık burcu denilince benim gözümde sürekli ağlayan, mutsuz, romantik insanlar canlaniyor. Yanlış sanki o önyargı ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?