- 11 Nisan 2007
- 88.106
- 518.489
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.261
Allahtan aklına gelmiş sadece, hiç öyle alakan olmazŞu an pirinç ayıklıyorum desem
hahahahahah yok artık yaaaa
tosia benim cok sevdigim bir film karakteri. tosia altman
ay allahim yaaa
Senin yüzünden nick degistirecegim
Bnde gerçek hayatta biraz mesafeliyimdirtanisalimmmmama bu forumda gayet samimiyim aslinda herkesle. Sonucta sanal.
Ama gercek hayat oyle degil. Bi acigini bulurlarsa saldiriveriyorlar. O yuzden fazla acmam kendimi kimseye, burada o eksigimi tamamliyorum :)
kolay yetismiyor oyle bir tosia
Allahtan aklına gelmiş sadece, hiç öyle alakan olmaz
Seninki ingilizce gibi bak t o s i a görünmez y var ulan havası var
Takılıyorum be ne değişmesi benim 12 yıldır aynı bonus
Komple mutfakla kesmeye çalışsak aslında fena olmazPirinçle alakamı keseceğim ayrı dünyaların şeyleriyiz
Anneler hep yavrularını düşünür ki zatenKertenkelelerim ben geldim ama çok yorgunum bir selam edip yemek yemeye gideceğim sonra dinleneyim akşam üstü falan gelirim
Kertenkelelerim aramızdaki samimiyete ve bana kırılmayacağınıza güvenerek izninizle 1-2 uyarı yapmak istiyorum.
Burada yeri geliyor hüzünleniyoruz yeri geliyor gülüyoruz yeri geliyor sapıtıyoruz ama sınırlara dikkat etmenizi rica ediyorum. Dün atılan görseller ciddi manada rahatsız edici geldi bana hatta incelemeden direkt geçtim.
Topikte biz bize değiliz. Yazan kadar yazmayan üye var sırf okuyup eğlenmek amaçlı giren üye sayısı yazanlardan çok. Kimisi msj atıyor topiğiniz çok komik yazmıyorum ama okuyup eğlenmek için giriyorum diye, msj atmayan kadarını da her girdiğimde görüyorum topikte çevirimiçi diye zaten. Dost var, daha az dost olan var. Topikle ilgili herhangi bir uyarı almak istemiyorum ya da herhangi bir üyemin rahatsız hissetmesini istemiyorum ya da herhangi bir üyenin burada yaptığı paylaşım nedeniyle şikayet edilmesini istemiyorum. O yüzden sınırlara dikkat ederek geyik yapalım. Sınırlara dikkat ettiğimiz müddetçe birbirimizden zaten gizlimiz, saklımız, çekincemiz yok. Biz bir aileyiz. Ama rahatsız edici tavır, görsel, üslup vb topikte istemediğimi belirtmek zorundayım. Kişisel değil tamamen bu güzel ortamın ve havanın bozulmaması ve tüm kertenkeleleri korumak adına. Şimdilik böyle ortaya uyarı yapıyorum devam ederse kişisel msj atarım daha da devam ederse onu o zaman konuşuruz, gergin bir topik sahibiyim ben
Umarım anlaşılmışımdır, topik kurucusu olarak yaptığım uyarılar hepimizin iyiliği içindir. Hepinizi çok seviyorum. Bu yorgunluk ile ölmez de sağ kalmayı başarırsam 1 2 saate gelirim. Gelmezsem selamıByNkoaLa okusun
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@6 ustu 1 anne
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@successful woman
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
@BenSero
@baby0101
I inessa armand
benim nickteki s , ş olarak telâffuz ediliyor zaten ama aklıma hep pirinç gelecek benim de artık :)
Bnde gerçek hayatta biraz mesafeliyimdir
Hatta ne kdr havalisin falan derler (;
Tanıyınca da aaaa biz seni böyle bilmiyorduk derler
Acıma cahilliğimi vur yüzüme toşyamı neyse bilmiyorum işte o karakteri ben
Hakan taşıyan geldi şimdi de aklıma
Nefretten doğan aşkbenim mesafe tamamen kendimi koruma maksatlı :)
ama bana da havali derler
Esimle ayni yerde çalışırken tanışmıştık. Senden nefret etmiştim ilk tanistigimizda, çok havalıydın, selam verirken kapıda güneş gözlüğünü çıkarıp bi gulmezdin bile diyordu
Ama var bı havan o belli oluyorbenim mesafe tamamen kendimi koruma maksatlı :)
ama bana da havali derler
Esimle ayni yerde çalışırken tanışmıştık. Senden nefret etmiştim ilk tanistigimizda, çok havalıydın, selam verirken kapıda güneş gözlüğünü çıkarıp bi gulmezdin bile diyordu
Ama sen beni zorluyorsun resmen, bana nick bulmak zorundasın an itibariyle
Balık burcusun,sagocusun tamam ama kaç yaşındasın ve evli ya da çocuklu musun? Seni tanıma isteği belirdi birden içimde
Ama var bı havan o belli oluyor
Eee nasıl muhabbet oldu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?