- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.901
Bende ki sıkıntı gündüz uyuyamıyorum işte.boşver keyif yap o zaman yarin uyursun
Bu akşam sohbet kuran dini mevlitler den ibaret olmuş
Maşallah maşallah
Bu akşam öteki konular yok demekki
Bende ki sıkıntı gündüz uyuyamıyorum işte.
Ne kadarlık sizinki. Az gözümü kapatsam gözüme parmağını sokan bir evlada sahibimBen de uyuyamıyorum, tam uyuyacak oluyorum kizim uyanıyor. Yarin dediğim yarın gece uyumak
uyarmasaydı artık bugün burada ne konuşulurdu bilemiyorum öğlenin kör saatinde atılan resimler felaketti
Ne kadarlık sizinki. Az gözümü kapatsam gözüme parmağını sokan bir evlada sahibim
Uyarıya rağmen öğlen çoştu buralargeceyi düşünemiyordum. Topluca ban yer gün sayardık mapusta
Hep folik asit yüzünden bunlar1 yaşında 13 aylık olacak :)
aynı bizimki de gelip tepeme çıkıyor :)
İyi ki yokmuşumUyarıya rağmen öğlen çoştu buralargeceyi düşünemiyordum. Topluca ban yer gün sayardık mapusta
Hep folik asit yüzünden bunlar
midem bulandı zaten bazı fotolardan
Ayy al benden de o kadarnasıl kapattığımı bilemedim. Ekranda kalsa tesadüfen kocam görse mıçtım
evet yani rezalettt
Hele dün erkek iç çamaşırı filan vardı
Nasıl açıklar ki insan
Sen zaten hamile hamile çok bakma öyle korkunclu fotolara
Fazla yükleme olmuşyaa sorma ben bide hamilelikten baya önce kullanmaya başlamıştım, vitaminlerim çok eksikken bekarken vermişti doktor. Ondan mı böyle oldu yoksa bu kiz
Fazla yükleme olmuşben hamileyken diyetisyene gittim sağlıklı besledim sebze, meyve, kuru yemiş, et, su derken fazla sağlıklı beslenmişim . Makarna, pilav, patates, ekmek yeseydim sakin bir çocuk olurdu arkadaş hamileyken poğaça pilav vs besledi. Çocuğunun günlük hareketini benim oğlum 1 saatte yapıyor
İlk çocuğunuz mu?Yaa sormaAklımda ya Rabbi diye diye kapattım töbeler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?