- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.861
Yaaa :))) aynı bende öyle diyorum iyiki uzağım
Evet. Biriktikçe daha da kötü edior. Kalbim sıkışıyor gibi atak geliyor stresten. Bitirmeye çalışcam inş.
Ahahahha cok yasa ya ay cok güldüm
Kesinlikle buCanım ben de aynı senin gibiyim.
Aklına geldiğinde o an kalkıp bi yapsan çok daha mutlu olacaksın. Kafanın içinde binlerce kez yapıp kafani yoruyorsun zaten su an.
5 saniye içinde harekete geçersen daha kolaylaşıyor. Erteleme hastalığımdan kurtulmak için ben öyle yapmaya çalışıyorum. :)
Aaaay bu bana da lazimmmKesinlikle buNego un topigine takilali bende oyle oldum ve gayet daha mutluyum kafamda durcagna yapiyorum oh misss huzur
Hani nerdeki topikmis oKesinlikle buNego un topigine takilali bende oyle oldum ve gayet daha mutluyum kafamda durcagna yapiyorum oh misss huzur
Gelsene o topige etiketleyeym seni severek iw yapar bi haldeym bide hemen yapinca gercekten cok dha iyi oluyor insan kafada durcagnaAaaay bu bana da lazimmm
Geleyim canim etiketle beniGelsene o topige etiketleyeym seni severek iw yapar bi haldeym bide hemen yapinca gercekten cok dha iyi oluyor insan kafada durcagna
İyi geceler afiyet olsun. Bu fotoğrafları bi ben görmedim galibaİyi geceler hatunlar
Ben cocuklari zor bela uyuttum nescafe mi yaptim hopurdetiyorum epey bi konusulmus yetisemedjm.Foto gordum bi kac iptal oldum niyseeeeh
gunduz zaten cok yogun gecyo.
Siz nasilsiniz
Etiketledim 3 5 gun takil ondan sonra bi aciliyosun degisiyosun bende oyle oldu seviyorum cok orayi faydali yanjGeleyim canim etiketle beni
Sagol canimİyi geceler afiyet olsun. Bu fotoğrafları bi ben görmedim galiba
Bosver cici kizdi zatenİyi geceler afiyet olsun. Bu fotoğrafları bi ben görmedim galiba
Merak ettirdin artıkSagol canimhic gorme hicccc istersen sayfayi bulabilirsem soleyim
PekiBosver cici kizdi zaten
Klasik disi donlar iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?