Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ayy benimde kocam zorluyor sağlıklı beslenmem için iyi mi kötü mü bilemedim

Ayy benimde kocam zorluyor sağlıklı beslenmem için iyi mi kötü mü bilemedim

kendin için sağlıklı beslenmen gerek, bebek zaten senin depolardan aliyor alacağını
Düzgün beslenmezsen benim gibi kansız vitaminsiz kalırsın
Bebeğin hareketliliği tamamen yapisal :)

Aha benimki de aynı. Kurtlu bunlar Eşi ve çocuğu ile kahvaltıya gidenleri görünce gözümden bir damla yaş düşüyor dışarıya çıkmaya korkar oldum

Aha benimki de aynı. Kurtlu bunlar Eşi ve çocuğu ile kahvaltıya gidenleri görünce gözümden bir damla yaş düşüyor dışarıya çıkmaya korkar oldum

bizimki de oyle yaa, ne arabada durur ne kucakta oturur. Otomobille bir yere gideriz, arabanın içinde kosar resmen. Yürümeye başlasa bir de ne yaparız bilmem

kendin için sağlıklı beslenmen gerek, bebek zaten senin depolardan aliyor alacağını
Düzgün beslenmezsen benim gibi kansız vitaminsiz kalırsın
Bebeğin hareketliliği tamamen yapisal :)

Yaa nerdeyse 3-4 ayımda sadece lahmacun yiyebildim. Hem et gıdası var hem de tek canımın istediği yiyecekti. Şimdi de bi tek kahvaltıda çikolata krem peynir yiyebiliyorum yarım dilim tam buğday ekmeğine. Akşama da pizza veya tost. Başkada gitmiyor yemek

17. Hafta gösteriyor doğru mu?
Benim tek sağlam yiyebildigim hafta
17. Hafta işe başladım, o zamana kadar hala hiçbirşey yiyemiyordum
O hafta düzeldim dedim ohh,ilk defa pilav yedim, midem bulanmadi diye sevindim. 18. Hafta midem yanmaya başladı

16+2 şuan. İçinde olduğu haftayı yazıor o.
Yaa ben 2 hafta önce gayet güzel yemeye başlamıştım çok seviniyordum. Yine başladı iştahsızlık bulantı.
Sanırım doğuma kadar çekicem.
Valla imreniyorum şu hamile olduğumu bile anlamadım diyen rahat geçenlere

bizimki de oyle yaa, ne arabada durur ne kucakta oturur. Otomobille bir yere gideriz, arabanın içinde kosar resmen. Yürümeye başlasa bir de ne yaparız bilmem
Oto koltuğuna alıştırdım zorla . Yoksa eli rahat durmuyor arabada. Geçende taksi ile bir yere gittik. Yanımda ufak çocuk vardı. Bizimki ile ortada oturuyoruz. Kaşla göz arasında kapıyı açtı. Çocugu zor tuttu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…