- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
- 83
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.921
Fazla yükleme olmuşben hamileyken diyetisyene gittim sağlıklı besledim sebze, meyve, kuru yemiş, et, su derken fazla sağlıklı beslenmişim . Makarna, pilav, patates, ekmek yeseydim sakin bir çocuk olurdu arkadaş hamileyken poğaça pilav vs besledi. Çocuğunun günlük hareketini benim oğlum 1 saatte yapıyor
Ayy benimde kocam zorluyor sağlıklı beslenmem içiniyi mi kötü mü bilemedim
Aha benimki de aynı. Kurtlu bunlarkız onla ilgisi olsa benim bebeğimin yerinden kalkmamasi lazim ben 6 ay boyunca sadece çeyrek ekmek beyaz peynirli tost yedim
Sonradan da hep öyle şeyler, midem çok rahatsızdı :)
düşün 13 aylık oldu ilk defa bu gece kafasini kafama yaslayıp bana sarıldı, şoktan ne yapacagimi şaşırdım
Normalde sarilacak kadar uzun sure durmuyor aynı yerde :)
Aha benimki de aynı. Kurtlu bunlarEşi ve çocuğu ile kahvaltıya gidenleri görünce gözümden bir damla yaş düşüyor dışarıya çıkmaya korkar oldum
kendin için sağlıklı beslenmen gerek, bebek zaten senin depolardan aliyor alacağını
Düzgün beslenmezsen benim gibi kansız vitaminsiz kalırsın
Bebeğin hareketliliği tamamen yapisal :)
Doğana kadar pamuk prenses, doğunca bir süre kül kedisi oluyorsunHıhıı☺
Yaa nerdeyse 3-4 ayımda sadece lahmacun yiyebildim. Hem et gıdası var hem de tek canımın istediği yiyecekti. Şimdi de bi tek kahvaltıda çikolata krem peynir yiyebiliyorum yarım dilim tam buğday ekmeğine. Akşama da pizza veya tost. Başkada gitmiyor yemek
Ahahhahaha yarıldımNerdeyse ilahi sesleri yükselecek, hem de bu saatte
Nerdeyse ilahi sesleri yükselecek, hem de bu saatte
Nefesini tutBir arkadaş bir kaç film adı yazacaktı.
Gizemli, bulmacalı,gerilimli. Bekliyorum
Doğana kadar pamuk prenses, doğunca bir süre kül kedisi oluyorsun
maşallah ❤
Sağlıklı beslenmenin tabiki faydası var.
Bu salladığın şey hahhuduya uymadı, bazı teorilere göreHah hudu huh hudu,
hah hudu huh hudu.
Aklımdan sayı da tuttumNefesini tut
17. Hafta gösteriyor doğru mu?
Benim tek sağlam yiyebildigim hafta
17. Hafta işe başladım, o zamana kadar hala hiçbirşey yiyemiyordum
O hafta düzeldim dedim ohh,ilk defa pilav yedim, midem bulanmadi diye sevindim. 18. Hafta midem yanmaya başladı
Bu salladığın şey hahhuduya uymadı, bazı teorilere göre
Oto koltuğuna alıştırdım zorla . Yoksa eli rahat durmuyor arabada. Geçende taksi ile bir yere gittik. Yanımda ufak çocuk vardı. Bizimki ile ortada oturuyoruz. Kaşla göz arasında kapıyı açtı. Çocugu zor tuttubizimki de oyle yaa, ne arabada durur ne kucakta oturur. Otomobille bir yere gideriz, arabanın içinde kosar resmen. Yürümeye başlasa bir de ne yaparız bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?