- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
- 83
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.961
Ay benim hamilelik çok fenaydı. İşk aydan iştahım bir açıldı mide bulantısı ne bilmedim. Midem de yanmadı. Vitamin vs kullanmadım. Ama acayip açtım yaa. Yemek görünce gözüm dönüyordu resmen. Yediğim yemekten resmen zevk alıyordum. Bu yüzden 6.aydan itibaren diyetisyene gittim
Az önce bol malzemeli bir sandviç gömdüm . Üzerine 2 bardak su. Ha unutmadan 2 tatlı kaşığı Nutella da yedimAyy neden kiçok mu acıkıo insan
Banlılar hep akılsız zatenAkıllı dur sende o zamanmune bacı acımaz
Akıllı dur sende o zamanmune bacı acımaz
öyle mi diyorsun canım anladım.
Öyle olsaydı olurdum hemen pro. Bahanem olurdu kendime
Az önce bol malzemeli bir sandviç gömdüm . Üzerine 2 bardak su. Ha unutmadan 2 tatlı kaşığı Nutella da yedimve benim bebe 23 aylık. Var gerisini sen düşün
Az önce bol malzemeli bir sandviç gömdüm . Üzerine 2 bardak su. Ha unutmadan 2 tatlı kaşığı Nutella da yedimve benim bebe 23 aylık. Var gerisini sen düşün
Bn sadece bi kere yedim cok akıllıyımBanlılar hep akılsız zaten
oof of
Beni de yoldann çıkarttın
Bu gece yemeden yatacaktım
Ben 1 hafta gitsem bi daha gelmemacımıyor valla, bam bam bam indiriyor. Eski uyeyim ama takilmaya başlayalı 2 ay filan oldu, şimdiden ban sürem 1 haftaya yaklaştı
Bu pubg yüzünden bdv de çok konu açıldıAma bir kerelik 50₺ mi neymiş. Ben sırf havası için almak istiyorum. Kocam pubg ye çok para yatırdın yeter dediBirde bırakmamı istiyor bu siteyi. Onu alırsam dahada bağlanırsın diyo
Şuan ben bile imrendim hazırlıyorum
Ben 1 hafta gitsem bi daha gelmem
Bence ye. Böyle kaşar, domates, kıvırcık, seviyorsan salam, turşu, oohhh. Gece acıkmaya başlıyorum ben. Sabahı zor ediyorum vallaoof of
Beni de yoldann çıkarttın
Bu gece yemeden yatacaktım
Yarışmalara katıl bnceyani su an farklı bir ugrasim yok benim, ise başlayınca zaten burası benim için hayal olur
Akrep burçlarına karşı diğer üyeleri sigortalamaları lazımBn sadece bi kere yedim cok akıllıyım
Akrep burçlarına karşı diğer üyeleri sigortalamaları lazım
Ne istiyonuz be bizdenAkrep burçlarına karşı diğer üyeleri sigortalamaları lazım
Yarışmalara katıl bnce
Bence ye. Böyle kaşar, domates, kıvırcık, seviyorsan salam, turşu, oohhh. Gece acıkmaya başlıyorum ben. Sabahı zor ediyorum valla
Balık balukun intikamı diyelimNe istiyonuz be bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?