Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ayy hayalim böyle bir hamileliktiii normalde yemek yemek benim için bir zevkti. Hamilelikte eziyet oldu. Kuş kadar ekmekle doyuyorum. ben ki makarnayı ekmekle yiyen insandım

Ayy neden ki çok mu acıkıo insan
Az önce bol malzemeli bir sandviç gömdüm . Üzerine 2 bardak su. Ha unutmadan 2 tatlı kaşığı Nutella da yedim ve benim bebe 23 aylık. Var gerisini sen düşün

öyle mi diyorsun canım anladım.
Öyle olsaydı olurdum hemen pro. Bahanem olurdu kendime

Ama bir kerelik 50₺ mi neymiş. Ben sırf havası için almak istiyorum. Kocam pubg ye çok para yatırdın yeter dedi Birde bırakmamı istiyor bu siteyi. Onu alırsam dahada bağlanırsın diyo

Az önce bol malzemeli bir sandviç gömdüm . Üzerine 2 bardak su. Ha unutmadan 2 tatlı kaşığı Nutella da yedim ve benim bebe 23 aylık. Var gerisini sen düşün

oof of
Beni de yoldann çıkarttın
Bu gece yemeden yatacaktım

Ama bir kerelik 50₺ mi neymiş. Ben sırf havası için almak istiyorum. Kocam pubg ye çok para yatırdın yeter dedi Birde bırakmamı istiyor bu siteyi. Onu alırsam dahada bağlanırsın diyo
Bu pubg yüzünden bdv de çok konu açıldı çoluğun çocuğun rızkını oyunlara yatırma bacım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…