Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağol cnm benim. Tek duam inş çabuk biter ya bu süreç. Doymayı, deliler gibi yemeyi özledim
Ben hamileyken 6.ayimda istahim acilmisti o zamana kadr en sevdigim.cikolatali seyleri bile canim istemezken mide bulantim olurken 6.aydan sonra gece bile sandvic yapip yer olmstm.esim sasiriyordu yememe . Bide son ayimda dogm iznjne ayrilmistim sabahlari cok yatarsem.resmen kjzjm uyandiriyordu tekmeleriyle aciktim dercesine ne guzeldi ya hamilelik gercekten bambaska bi duygu

az önce okudumda banada gece yemek yeme şeysi geldi ama hamile falan degilim dün gece 11de milföy yapıp hunharca yedim üstüne fırının buz çözme şeyini açık bırakmışım sabah 5.5 ta uyanınca fark ettim saatlerce boşa açık kalmış birde üstüne deli gibi karnım ağrıyor birdaha asla gece bir sey yersem ayrıca ağrıdan uyuyamadım üstüne elektirik yok ve deli gibi jeneratör sesi geliyor uyuyamiyorum tam cinnet geçirmelik bir gün

kk birinci noteri

Havadan kelli bir teoman esintisi yaşasamda şu an burdayım en anlamlı şarkılarından orhan babanın

bonusum
ben de teoman cok severim ama arabesk de severim
ayyy şarkıya bayildim yaaa teşekkür ederim bonusum bir tanesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…