- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #18.001
O sayfalardan korkuyorum. Karşıma ne çıkacağı belli olmazevet 20 30 sayfa önce o muhteşem hikayemi anlatmıştım
3 aylık evliydim daha
Aa aynı dönemde evlenmişiz
İyi yapıyorsun valla değerlendir. Zaten yağ soğan salça üçlüsüne ne eklersen o yemek oluyor
evet 20 30 sayfa önce o muhteşem hikayemi anlatmıştım
3 aylık evliydim daha
O sayfalardan korkuyorum. Karşıma ne çıkacağı belli olmaz
Sözlüyken jinekoloğa gitmiştim aşırı ağrılarım yüzünden, pko çikolata kisti ne ararsan saydı doktor. Orayla yetinmeyeyim dedim 3 doktor daha gezdim, en son üniversite hastanesinde "evlilik düşünüyorsan evlen, çalışmalara başla büyük ihtimalle hamile kalamazsın doğal yoldan, tüp bebek yaparsın" dedi doktor.
Ben de normalde hiç çocuk fikrine sıcak bakmıyorum ama annem filan üzülüyor bir taraftan, bana yansıtmıyor ama korkuyor belli.
Evlendim, ben yine çok istemiyorum çocuk ama biraz borçları kapatıp birikim yapmak istiyorum. Tüp bebek olacak ya güya, para lazım olacako yüzden korunuyorduk.
Korunmadığımız ilk ilişkide hamile kaldım ben. 15 gün gecikmiş regl, farkında değilim o ara dayım vefat etmişti. Hamilelik de beklemiyoruz ya, hiç hesaplamadık bile. Herkes sok oldu tabi, ben de o heyecanla istiyor muyum, istemiyor muyum, hazır miyim değil miyim sorgulamadım bile.
Sonuç; 1. Evlilik yıl dönümümüzde 1 haftalıktı kızım
Planın programın böylesi yani
Hamur işin iyiyse yapabilirsin içli köfteyi. Çok zor değil aslında.onları biliyorum canimmm o kadar da degil
Ama bi içli kofte yapamam mesela yarışma diyince agir agir şeyler olur diye dedim
Hamur islerim iyidir mesela :)
onları biliyorum canimmm o kadar da degil
Ama bi içli kofte yapamam mesela yarışma diyince agir agir şeyler olur diye dedim
Hamur islerim iyidir mesela :)
Planlar bozulmak içindirSözlüyken jinekoloğa gitmiştim aşırı ağrılarım yüzünden, pko çikolata kisti ne ararsan saydı doktor. Orayla yetinmeyeyim dedim 3 doktor daha gezdim, en son üniversite hastanesinde "evlilik düşünüyorsan evlen, çalışmalara başla büyük ihtimalle hamile kalamazsın doğal yoldan, tüp bebek yaparsın" dedi doktor.
Ben de normalde hiç çocuk fikrine sıcak bakmıyorum ama annem filan üzülüyor bir taraftan, bana yansıtmıyor ama korkuyor belli.
Evlendim, ben yine çok istemiyorum çocuk ama biraz borçları kapatıp birikim yapmak istiyorum. Tüp bebek olacak ya güya, para lazım olacako yüzden korunuyorduk.
Korunmadığımız ilk ilişkide hamile kaldım ben. 15 gün gecikmiş regl, farkında değilim o ara dayım vefat etmişti. Hamilelik de beklemiyoruz ya, hiç hesaplamadık bile. Herkes sok oldu tabi, ben de o heyecanla istiyor muyum, istemiyor muyum, hazır miyim değil miyim sorgulamadım bile.
Sonuç; 1. Evlilik yıl dönümümüzde 1 haftalıktı kızım
Planın programın böylesi yani
Haa anladımAman içli köfteyi zaten herkes yapamaz. Doğudakiler çok iyi yapıyor ya da orada kalıp öğrenenler.
Yaa ne güzel işte. Herşey Rabbimin elinde yazdıysa o tarihi ne bir dk geri ne ileri.. vakti gelince doğuyor. ☺
Planlar bozulmak içindir
Rabbim isteyene versin. Evlat ile sınamasın kimseyi.
Hamur işin iyiyse yapabilirsin içli köfteyi. Çok zor değil aslında.
Hamur işin iyiyse yapabilirsin içli köfteyi. Çok zor değil aslında.
Yaa onun ölçüsünü tutturması mesele cnm ya hamurun. Ya çok cıvık ya kuru yapıyorlar dökülüyor. Hadi tutturdun elinde incecik açıp içine doldurup kapatmak da öyle. Ama şimdi herkes rasgele şekil verip kap kalın hamurlara yapıyorlaradınada içli köfte diyolar
ben de doğuluyum, eşim de doğulu aslen ama doğma büyüme istanbul.
Öğrensem iyiydi aslında da iste, annecim erken gitti malesef :)
aynen öyle :)
amin canım, isteyen herkesin olsun insallah
içli köfteyle ilgili anılarım kötü artık, rahmetli annem çok guzel yapardı . Artık yapamam sanırım öğrensem de :)
Mekanı cennet olsun anneciğininiçli köfteyle ilgili anılarım kötü artık, rahmetli annem çok guzel yapardı . Artık yapamam sanırım öğrensem de :)
Yaa çok üzüldüm Rabbim mekanını cennet eylesin.
Bizde doğuda kaldık 12 sene kadar babamın işinden dolayı. Annem oradan öğrenmişti. Şimdi otellere vs yapıyorlar
evet gerçekten herkes yapamıyor, yapıyorlar da olmuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?