Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne yarışması kız

yok canım ben sadece kaşarlı tost yiyeceğim
Formuma dikkat ediyorum hahahaha
Ben yiyorum ama kilo almıyorum sabitlendi ne aşağı ne yukarı. hatta eşim benim yüzümden kilo aldı. Diyorum bana uyma ben emziyorum. Yok illa yiyecek

Bu pubg yüzünden bdv de çok konu açıldı çoluğun çocuğun rızkını oyunlara yatırma bacım

Ayy çok seviyoruz be karı koca eşimin polis arkadaşları falan giriyor yenge senden iyi oynuyor diyorlar eşime ben eşime bıraktırmak istiyordum oyunu. Sinir oluyordum. Sonra öğrenince bi alıştım bağımlı olduk

hayır bi de 1 saat önce esimi gönderip çikolata aldirdim, çikolata yersem keser ekmek yememiş olurum diye.
Simdi ikisini de yiyeceğim

Ayy beyaz ekmek yok evde tam buğday dilimleriyle olmaz sandeviç ya napsam bende mi yollasam C Calcifer yaktın bizi bacıım

ben yemek yapmayı bilsem kocama yaparım zaten

Ben yiyorum ama kilo almıyorum sabitlendi ne aşağı ne yukarı. hatta eşim benim yüzümden kilo aldı. Diyorum bana uyma ben emziyorum. Yok illa yiyecek

en sinir olduğum tip, yiyip kilo almayanlar

Ayy beyaz ekmek yok evde tam buğday dilimleriyle olmaz sandeviç ya napsam bende mi yollasam C Calcifer yaktın bizi bacıım

tost yap
Görüyo musun simdi hamile kadının canını istettik

ben yemek yapmayı bilsem kocama yaparım zaten

en sinir olduğum tip, yiyip kilo almayanlar

tost yap
Görüyo musun simdi hamile kadının canını istettik

Ahahhahahs öyle yapcam

Yemek yapmayı bilsem derken ?

Ayy yiyip kilo alamayanlar özel seçilmiş insanlar bence

çalışıyorum ben normalde.
2 yıllık evliyim, su an ücretsiz izindeyim o yuzden bu izin döneminde öğreniyorum :)

Aa aynı dönemde evlenmişiz
İyi yapıyorsun valla değerlendir. Zaten yağ soğan salça üçlüsüne ne eklersen o yemek oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…