- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #18.081
1.5 aydır okuyamıyorumBugün ne kadar da sessizsiniz
Hava gri olunca hepiniz kitap kahve ikilisine mi sardınız nedir
1.5 aydır okuyamıyorum ☹ çok özledim okumayı
Arada öyle oluyor. Okuyorum anlamıyorum. Kitaba haksızlık olmasın diye de ara veriyorum . Bugün yarın yine başlarım inşallahNeden okuyamıyorsun
Arada öyle oluyor. Okuyorum anlamıyorum. Kitaba haksızlık olmasın diye de ara veriyorum . Bugün yarın yine başlarım inşallah
ellerine sağlık canım çok güzel olmus :) ben çok seviyorum baloncuk modeliBebek battaniyesi
ben de aynen aldım kahvemi yerimden bile kıpırdamıyorum, koltuktan ses mes gelir parke gıcırdar da uyanır diye
seni en iyi ben anlarimsen anlattıkça aynisini yasadim diyorum burda oturduğum yerden
bu kadar mi benzer cocuklarimiz
Teşekkür ederim canımellerine sağlık canım çok güzel olmus :) ben çok seviyorum baloncuk modelirenkleri de çok güzelmiş
Benim yatak odası da öyle. Onların oturma odası benim yatak odasıyla yan yana. Onun da bebeği var 1 yaşında. Çok ağlıyor bazen. Allah tan bizimli rahatsız olup uyanmıyor. Kışa doğru odasını ayıracağım artıkdoğduğundan beri boyle, ne yapacağız biz?
Hayır bende bi ust komşu var, nefes alışları bile gürültülü. Bir de misafiri var 2 gündür kadının, bi duysan seslerini.
Bizim yatak odası onların oturma odasına denk geliyor, dun cocugu aldım zorla benim oturma odamda uyuttum
Oraya bile geliyor sesleri, kızım kalkıp içeri bakıyor kim gelmiş diye
doğduğundan beri boyle, ne yapacağız biz?
Hayır bende bi ust komşu var, nefes alışları bile gürültülü. Bir de misafiri var 2 gündür kadının, bi duysan seslerini.
Bizim yatak odası onların oturma odasına denk geliyor, dun cocugu aldım zorla benim oturma odamda uyuttum
Oraya bile geliyor sesleri, kızım kalkıp içeri bakıyor kim gelmiş diye
Benim yatak odası da öyle. Onların oturma odası benim yatak odasıyla yan yana. Onun da bebeği var 1 yaşında. Çok ağlıyor bazen. Allah tan bizimli rahatsız olup uyanmıyor. Kışa doğru odasını ayıracağım artık
benimki uyandi
valla üst kattakinin de bi ara çocukları torunlari geldi deli olmustum. sessiz yer yoktuyüksek sesle ninni aciyodum dinleye dinleye ona da alisiyolar. sesine yazık
küçük bebek filan değiller bizimkiler 50 60 yaşında insanlar, konuşmaları gürültülü
çoluk çocuk olsa anlayacağım canım da bunlar koca koca insanlar
Simdi bir de kadının babası gelmiş yasli, mecbur bagirarak anlatıyorlar :)
ben de su ninnileri deneyeyim en iyisi
Yapiscan tabi o senin kocanAdama koala gibi yapisinca oda böyle diyor ahaha
linda candır demiştim sanki daha önce demi :)
masalli ninnileri var çok güzel:)
bizim favorimiz guguklu saat
normal ninnileri de çok güzel :)
Çok güzel olmuşBununla uğraçıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?