Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben aç karnimi doyurdum şimdi

çocuk uyuyo o yüzden uslu uslu oturuyorum

C Calcifer o sal mi battaniye mi olcak canım

ben de aynen aldım kahvemi yerimden bile kıpırdamıyorum, koltuktan ses mes gelir parke gıcırdar da uyanır diye

Arada öyle oluyor. Okuyorum anlamıyorum. Kitaba haksızlık olmasın diye de ara veriyorum . Bugün yarın yine başlarım inşallah

anladım evet bazen bana da oluyor. Okuyorum güya sayfalar ilerlemiş bir bakıyorum birşey anlamamışım.
Kafanı dağıtan canını sıkan birşey varsa çok zor oluyor

ben de aynen aldım kahvemi yerimden bile kıpırdamıyorum, koltuktan ses mes gelir parke gıcırdar da uyanır diye

seni en iyi ben anlarim sen anlattıkça aynisini yasadim diyorum burda oturduğum yerden
bu kadar mi benzer cocuklarimiz

seni en iyi ben anlarim sen anlattıkça aynisini yasadim diyorum burda oturduğum yerden
bu kadar mi benzer cocuklarimiz

doğduğundan beri boyle, ne yapacağız biz?
Hayır bende bi ust komşu var, nefes alışları bile gürültülü. Bir de misafiri var 2 gündür kadının, bi duysan seslerini.
Bizim yatak odası onların oturma odasına denk geliyor, dun cocugu aldım zorla benim oturma odamda uyuttum
Oraya bile geliyor sesleri, kızım kalkıp içeri bakıyor kim gelmiş diye

Benim yatak odası da öyle. Onların oturma odası benim yatak odasıyla yan yana. Onun da bebeği var 1 yaşında. Çok ağlıyor bazen. Allah tan bizimli rahatsız olup uyanmıyor. Kışa doğru odasını ayıracağım artık

benimki uyandi

valla üst kattakinin de bi ara çocukları torunlari geldi deli olmustum. sessiz yer yoktu yüksek sesle ninni aciyodum dinleye dinleye ona da alisiyolar. sesine yazık

küçük bebek filan değiller bizimkiler 50 60 yaşında insanlar, konuşmaları gürültülü

benimki uyandi

valla üst kattakinin de bi ara çocukları torunlari geldi deli olmustum. sessiz yer yoktu yüksek sesle ninni aciyodum dinleye dinleye ona da alisiyolar. sesine yazık

çoluk çocuk olsa anlayacağım canım da bunlar koca koca insanlar
Simdi bir de kadının babası gelmiş yasli, mecbur bagirarak anlatıyorlar :)
ben de su ninnileri deneyeyim en iyisi

linda candır demiştim sanki daha önce demi :)

masalli ninnileri var çok güzel:)
bizim favorimiz guguklu saat
normal ninnileri de çok güzel :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…