- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #18.101
Oğlumu okula bıraktım, minikom uyuyor. Yağmur hafiften çiseliyor. Balkonda oturuyorum. Sevinçten ve fazla huzurdan çay ile kahveyi aynı anda içecem nerdeyse. 2 saatim var sonra toptan gelecek ev ahalisi.
Ohh bnm yerime de içOğlumu okula bıraktım, minikom uyuyor. Yağmur hafiften çiseliyor. Balkonda oturuyorum. Sevinçten ve fazla huzurdan çay ile kahveyi aynı anda içecem nerdeyse. 2 saatim var sonra toptan gelecek ev ahalisi.
Bu havalar beni sakinleştiriyor. Dizginliyor. Havalar güzel olunca,beygirler koşturuyor kafamda.Hayat sana güzel şu an resmen.
Burada güneş çıktı bile
Kolay gelsin.İşlerini bitirince seslen, kahven hazırOhh bnm yerime de iç
Benm daha islerm bitmedi
Karşı komşu ablaya donusmeyiz dimi bak kolundan cekistirir gel derm sanaKolay gelsin.İşlerini bitirince seslen, kahven hazır
Bugün iş yapmayacağım. Tembel hayvan gibi olmak istiyorumOhh bnm yerime de iç
Benm daha islerm bitmedi
Hahaha gel gelKarşı komşu ablaya donusmeyiz dimi bak kolundan cekistirir gel derm sanahahahahahahahah
Soal cnam hemen gelicem İzmir'e sık geliyoruz zaten
Ben üç gündür tembel hayvan koalayi geçBugün iş yapmayacağım. Tembel hayvan gibi olmak istiyorum
Sen kasindin dostumHahaha gel gel
Gelmeden ödemeli atacaktın, biliyorsun zatenSen kasindin dostum
Aynen aklımda oGelmeden ödemeli atacaktın, biliyorsun zaten
Bu havalar beni sakinleştiriyor. Dizginliyor. Havalar güzel olunca,beygirler koşturuyor kafamda.
Önümüz kış, bol bol yağmur bekler bizi. Misss gibi toprak kokusu
Ellerine sağlık canmmmHerkese Merhaba kızlaar
Kocamın iş yerine 2 koca leğen kısır, 2 tepsi kol böreği yapmış. Yorgunluktan bitmiş halde geldim.
Ellerine sağlık canmmm
Ohh mis gbi valla
Hamile hamile.neden seni yoruyorlaryaaa anlamiyormSağol cnm. Bittim ama ya orduyu doyuruyoruz sankiBelim tutmuyor ayakta durmaktan artık yatıyorum
Hamile hamile.neden seni yoruyorlaryaaa anlamiyorm
Yaaa o zaman Allah kabul etsin canmYaa sorma aylar öncesinden yazdırmış eşim. Hayırda diyememiş. Yine malzemelere falan yardım etti ama yazık oda yapmayı bilmiyor. Sandalyeye otura otura yaptım. Söyle onlara çok dua etsinler bana yemeyi biliyorlar dedim
Keşke yattığım yerden yemeğimi suyumu veren olsaBen üç gündür tembel hayvan koalayi geç
Sadece yiyip içip yatiorm
Onu bende çok hayal ediyormKeşke yattığım yerden yemeğimi suyumu veren olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?