- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
- 83
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #18.121
Yaaa o zaman Allah kabul etsin canm
Dumanla haberleşiriz, sen gel de gerisi kolayAynen aklımda o
Bak sakin açma
Canm bizim doktor ikisinde de üç aylıkken erkek olduğunu bilmiştiAmin cnm inşaAllah
Bugün kontrole gittim 3 lü tarama test için 16+2 deyim cinsiyetş öğrenmek istiyorum dedim. Ters ters konultu doktor ya bakmadı bile. Sinir küpü olarak geldim eve. 14. Haftada erkek dediler ama değişirse diye korkuyorum. Seninkilerde hep erkekti ya kaç haftalıkken öğrenmiştin cnm
Yakicam dumanı yollucam güvercini bekleDumanla haberleşiriz, sen gel de gerisi kolay
Zıvanadan çıkan şeyler düzene giriyor sanki bu havalarda. Ben de severimBenim de en sevdiğim hava o gri hava.
12. Haftada öğrenmiştim ben. Doktorum çok tatlıydı hala görüşürümAmin cnm inşaAllah
Bugün kontrole gittim 3 lü tarama test için 16+2 deyim cinsiyetş öğrenmek istiyorum dedim. Ters ters konultu doktor ya bakmadı bile. Sinir küpü olarak geldim eve. 14. Haftada erkek dediler ama değişirse diye korkuyorum. Seninkilerde hep erkekti ya kaç haftalıkken öğrenmiştin cnm
O gittiğin yer bana uzak, ateşi doğru yerde yak dumanı göreyimYakicam dumanı yollucam güvercini bekle
O gittiğin yer bana uzak, ateşi doğru yerde yak dumanı göreyim
Canm bizim doktor ikisinde de üç aylıkken erkek olduğunu bilmişti
Ve erkek oldu bnm hep ilk çocuğum erkek olcak diyordum olduda
Neden soylemiyor ya git doktorunu değiştir bence
12. Haftada öğrenmiştim ben. Doktorum çok tatlıydı hala görüşürüm
Eğer kordon değilse gördüğüm erkek demiştiYaa demekki erkek erken belli oluyor.
Asıl doktorum İstanbul da cnm. Bize 1,5 saatlik mesafede. Ben şiledeyim. Burada 1 tane hastane ve doktor var. Ancak ıvır zıvıra gidiyorum ona. Normalde özel hastaneye gidiyorum aylık kontrollerime.
Millette hep benim çocuk kız dedi erkek çıktı erkek dedi kız çıktı diyor net cevap bekliyorum.Hafta içi bidaha gitcem İstanbula.
Eğer kordon değilse gördüğüm erkek demişti
Ben hep ikinciyi kız ümidiyle her kontrolünde sordumhepsi erkek demişti
Kendi doktorun daha net bilgi verir canm
Aynen biz mesela ben doğmuşum arkmdan erkek kardesm doğmuş ne güzel ikide bitti smdi kız bulana kdr dogurursak evdeki nüfus patlamasını dusunemiyormYaa ahahhabi kız bi erkek olanlar ne şanslı 2 çocukta bitiriyor işi
O bikaç haftayı bekleyelim. Bazen kız bebeklerin şeyi erkek gibi büyük olabiliyor yanıltıyor bizi nadir de olsa demişti. Eğer öyle durum yoksa %70 erkek dedi. Aradan 2,5 hafta geçti.
Hafta içi gideyim bakalım yine
Nolmuş ki cici hayırdır okuyamadımKertenkelelerim ben geldim ama çok yorgunum bir selam edip yemek yemeye gideceğim sonra dinleneyim akşam üstü falan gelirim
Kertenkelelerim aramızdaki samimiyete ve bana kırılmayacağınıza güvenerek izninizle 1-2 uyarı yapmak istiyorum.
Burada yeri geliyor hüzünleniyoruz yeri geliyor gülüyoruz yeri geliyor sapıtıyoruz ama sınırlara dikkat etmenizi rica ediyorum. Dün atılan görseller ciddi manada rahatsız edici geldi bana hatta incelemeden direkt geçtim.
Topikte biz bize değiliz. Yazan kadar yazmayan üye var sırf okuyup eğlenmek amaçlı giren üye sayısı yazanlardan çok. Kimisi msj atıyor topiğiniz çok komik yazmıyorum ama okuyup eğlenmek için giriyorum diye, msj atmayan kadarını da her girdiğimde görüyorum topikte çevirimiçi diye zaten. Dost var, daha az dost olan var. Topikle ilgili herhangi bir uyarı almak istemiyorum ya da herhangi bir üyemin rahatsız hissetmesini istemiyorum ya da herhangi bir üyenin burada yaptığı paylaşım nedeniyle şikayet edilmesini istemiyorum. O yüzden sınırlara dikkat ederek geyik yapalım. Sınırlara dikkat ettiğimiz müddetçe birbirimizden zaten gizlimiz, saklımız, çekincemiz yok. Biz bir aileyiz. Ama rahatsız edici tavır, görsel, üslup vb topikte istemediğimi belirtmek zorundayım. Kişisel değil tamamen bu güzel ortamın ve havanın bozulmaması ve tüm kertenkeleleri korumak adına. Şimdilik böyle ortaya uyarı yapıyorum devam ederse kişisel msj atarım daha da devam ederse onu o zaman konuşuruz, gergin bir topik sahibiyim ben
Umarım anlaşılmışımdır, topik kurucusu olarak yaptığım uyarılar hepimizin iyiliği içindir. Hepinizi çok seviyorum. Bu yorgunluk ile ölmez de sağ kalmayı başarırsam 1 2 saate gelirim. Gelmezsem selamıByNkoaLa okusun
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@6 ustu 1 anne
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@successful woman
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
@BenSero
@baby0101
@tosia
Aynen biz mesela ben doğmuşum arkmdan erkek kardesm doğmuş ne güzel ikide bitti smdi kız bulana kdr dogurursak evdeki nüfus patlamasını dusunemiyorm
Şuan üç torun üçü de erkekAhahha yaaBizde üç kızız. Hep annemi gaza getirirp yaptırdıkar erkek olur diye ama 3. De kız oldu. Erkeği bulamadılar torundan istiyorlar artık
Şuan üç torun üçü de erkekbiri gelinin
Aşiret gelini olsaydım kesn çok zengndim
YokHayırlısı olsun.3 erkek anası olcan demek, ev başını alıp gitmese bariByNkoaLa
Hatta kv nin göz bebegiydim en çok elde tutulan gelindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?