Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa o zaman Allah kabul etsin canm

Amin cnm inşaAllah

Bugün kontrole gittim 3 lü tarama test için 16+2 deyim cinsiyetş öğrenmek istiyorum dedim. Ters ters konultu doktor ya bakmadı bile. Sinir küpü olarak geldim eve. 14. Haftada erkek dediler ama değişirse diye korkuyorum. Seninkilerde hep erkekti ya kaç haftalıkken öğrenmiştin cnm

Canm bizim doktor ikisinde de üç aylıkken erkek olduğunu bilmişti

Ve erkek oldu bnm hep ilk çocuğum erkek olcak diyordum olduda

Neden soylemiyor ya git doktorunu değiştir bence

12. Haftada öğrenmiştim ben. Doktorum çok tatlıydı hala görüşürüm

Canm bizim doktor ikisinde de üç aylıkken erkek olduğunu bilmişti

Ve erkek oldu bnm hep ilk çocuğum erkek olcak diyordum olduda

Neden soylemiyor ya git doktorunu değiştir bence

Yaa demekki erkek erken belli oluyor.

Asıl doktorum İstanbul da cnm. Bize 1,5 saatlik mesafede. Ben şiledeyim. Burada 1 tane hastane ve doktor var. Ancak ıvır zıvıra gidiyorum ona. Normalde özel hastaneye gidiyorum aylık kontrollerime.

Millette hep benim çocuk kız dedi erkek çıktı erkek dedi kız çıktı diyor net cevap bekliyorum. Hafta içi bidaha gitcem İstanbula.

Eğer kordon değilse gördüğüm erkek demişti
Ben hep ikinciyi kız ümidiyle her kontrolünde sordum hepsi erkek demişti

Kendi doktorun daha net bilgi verir canm

Eğer kordon değilse gördüğüm erkek demişti
Ben hep ikinciyi kız ümidiyle her kontrolünde sordum hepsi erkek demişti

Kendi doktorun daha net bilgi verir canm

Yaa ahahha bi kız bi erkek olanlar ne şanslı 2 çocukta bitiriyor işi

O bikaç haftayı bekleyelim. Bazen kız bebeklerin şeyi erkek gibi büyük olabiliyor yanıltıyor bizi nadir de olsa demişti. Eğer öyle durum yoksa %70 erkek dedi. Aradan 2,5 hafta geçti.
Hafta içi gideyim bakalım yine

Aynen biz mesela ben doğmuşum arkmdan erkek kardesm doğmuş ne güzel ikide bitti smdi kız bulana kdr dogurursak evdeki nüfus patlamasını dusunemiyorm

Nolmuş ki cici hayırdır okuyamadım

Aynen biz mesela ben doğmuşum arkmdan erkek kardesm doğmuş ne güzel ikide bitti smdi kız bulana kdr dogurursak evdeki nüfus patlamasını dusunemiyorm

Ahahha yaa Bizde üç kızız. Hep annemi gaza getirirp yaptırdıkar erkek olur diye ama 3. De kız oldu. Erkeği bulamadılar torundan istiyorlar artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…