Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız bugün neredeyse yiyordum yine banı zaten. Ben bu cenemi ne yapsam bilmiyorum

Çenelerimizi bu topiğe asıyoruz yoksa halimiz yaman Bende çok seviyorum ona buna sataşmayı. Bide duramıyorum. Onlar alıntıladıkca ben yardırıyorum hepsine taa ki Mune abla basana kadar

Ne zaman ban yesem bu sefer kaç gün yedin diyo eşim ohh bee 2-3 gün düşcek telefon elinden diye seviniyo

ayyy eşim bi bilse benim buraya yazdigimi öldürür beni

Ahahaha
Kocan da mi demiyor anlamadm kız
Ahaha ross çok güldürdün beni kiz evet kocamsiz senin gibi demiyor limonsuzcay gibi diyorhiç bi fırsatı kacirmiyosun diyor senin dediğin gibi,gel bana yapis ben senin kocanım demiyor yani roossinsallah anlatabilmisimdir

Ahaha ross çok güldürdün beni kiz evet kocamsiz senin gibi demiyor limonsuzcay gibi diyorhiç bi fırsatı kacirmiyosun diyor senin dediğin gibi,gel bana yapis ben senin kocanım demiyor yani roossinsallah anlatabilmisimdir
Hahahaah tamam smdi anladm
O zaman sonuç olarak ben seni eşinden daha çok seviyorum o yüzden bana kacmalisin

Kız ben ikisinde de 52 ile hamile kal 68 le doğurdum sonra 55 e düşmüştüm

Smdi kesn duba olucam :)

Ahhaha Ayy Allah korusun Ben kilo verdim hep. Son aylarda 5-6 kilo alsam oleey Ama kilo vermeme rağmen nasıl böyle irileştim mana veremiyorum. Yani kiloda almam lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…