- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
- 83
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #18.201
Oluyor o içinde canlı var normalAhhahaAyy Allah korusun Ben kilo verdim hep. Son aylarda 5-6 kilo alsam oleey Ama kilo vermeme rağmen nasıl böyle irileştim mana veremiyorum. Yani kiloda almam lazım
İnce mi kalın miBenim kv bana kolye takmıştı
Oluyor o içinde canlı var normal
Ben sonunu dusunemiyorm kendimin
Güzeldi ama bi kadın cok saçma bi soru sordu garipsedim canım sıkıldı o kadar :)nasıl gecti??
Tam dengeleri şaşmışAaaa ben şok oldum iyice
12 saattir küfür kavga kıyamet eden insanlar simdi kahkaha atıp gülüyorlar
Hahahah evet burdan bu sonucu çıkardım bendeHahahaah tamam smdi anladm
O zaman sonuç olarak ben seni eşinden daha çok seviyorum o yüzden bana kacmalisin
Bn şuan habire yiyormNe biliyim 55 ile hamile kaldım 52 kiloyum şuan
Bulantının faydalarıda var
Bn şuan habire yiyorm
Güzeldi ama bi kadın cok saçma bi soru sordu garipsedim canım sıkıldı o kadar :)
Tam dengeleri şaşmış
Ben benmkini salarm ormanligaHahahah evet burdan bu sonucu çıkardım bendeama sana kacsam seninkiyle benimkini napicaz roossuumm bi planın var mı onlar icin hem ben benimkini birakamam gii coh özlerim
Hiç bir fikrim yok şuanAbuu demeinş kızdır ya farklılık var mı
Aynı bizim aile babamda az böyle kırıktı bekarken
Evi salmadım canım, kolay kolay da salmam, benim oturmuş bir düzenim varNego sen niye saldın böyle yaaa, temizlik neferim benim hayırdır canım?
Evi salmadım canım, kolay kolay da salmam, benim oturmuş bir düzenim var
Kizz senin bu hemencecik kocayi gözden çıkarma coolluğun beni benden aliyorBen benmkini salarm ormanliga
Sende sal azıcık o ozlesn giii
Baya sağlam bir şeydiİnce mi kalın mi
AhahahahahahKizz senin bu hemencecik kocayi gözden çıkarma coolluğun beni benden aliyor
Bende ilk gelinim ama elleri kolları boş gelinBaya sağlam bir şeydibenim eşim tek erkek ondan da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?