Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allahtan benim kaynana az salak ve çabuk unutuyor canını okuyorum her lafı söylüyorum 1 saat sonra yüzsüzce geliyo eşim fikirsiz diyo cuk diye oturuyor o tanım ona
Yanlış anlamanı istemem ama, kaç yaş büyük üstelik eşini doğuran büyüten insan, salak demek ağır değil mi? Sende anne olacaksın. Çok kötü şeyler yaşatmış olabilir bilmiyorum ama ne olursa olsun böyle tabirler hoş değil

Bdv den çık da az temizlik yap sen çekirge

canım şaka maka bunların kavgası yüzünden panik atak geçiriyorum. Ben çok korkarım yuksek sesle bağrışmadan, kavgadan.
Simdi yasli adam beni goturun evime, kavga etmenize gerek yok dedi.
Çok üzüldüm
Çarpıntım oldu resmen korkudan

Bilmiyorum yaa akrabalarımın hepsi 45 kilo evlenmişler ne hikmetse ama +90 kilolar çözemedim bu 45 in sırrını

o dönemde 45 kilo evlenmeyeni dovuyolar kuzu
bizde 40 kilo bile olmayanlar var mesela sadece 45 olsa iyi

Kız ben ikisinde de 52 ile hamile kal 68 le doğurdum sonra 55 e düşmüştüm

Smdi kesn duba olucam :)

59 la hamile kaldim 75 le doguma girdim 52 ye düştüm ilk 16 kiloyu iki ayda verdim.

belli olmaz rosss belki alamazsin bile kilo

Çok üzücü ya biz ne olucaz acaba yaşlanırsak, Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Sakin ol canım , kv ne mi gitsen sende biraz?

Kafadan kontaksalar demek

Yaşlı amcaya çok çok üzüldüm
10 kardeşler hepsi birbirine atiyor
Ne kızlar ne oğlanlar bakmıyor
Kimseyi kınamak istemem belki kendilerince haklılardır ama ben babamin yanında boyle kardeşimle kavga etmek istemezdim.
Adamın düştüğü duruma bak

Çok üzücü ya biz ne olucaz acaba yaşlanırsak, Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Sakin ol canım , kv ne mi gitsen sende biraz?

o kadar isim var ki kendimi toplayıp birşeyler yapmak istiyorum müzik acayim seslerini duymayayım en iyisi

59 la hamile kaldim 75 le doguma girdim 52 ye düştüm ilk 16 kiloyu iki ayda verdim.

belli olmaz rosss belki alamazsin bile kilo
Ay hadi ins

Sanki şimdiden yayildim gitti gbi

Eşim diyor çocuklar kendinize gece mukayyet olun anneniz sizi bile yiyebilir
Yavrum çocuklar saskn saskn bakıyorlar hahahah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…