- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #18.221
Yanlış anlamanı istemem ama, kaç yaş büyük üstelik eşini doğuran büyüten insan, salak demek ağır değil mi? Sende anne olacaksın. Çok kötü şeyler yaşatmış olabilir bilmiyorum ama ne olursa olsun böyle tabirler hoş değilAllahtan benim kaynana az salak ve çabuk unutuyorcanını okuyorum her lafı söylüyorum 1 saat sonra yüzsüzce geliyo eşim fikirsiz diyo cuk diye oturuyor o tanım ona
Benim dünyamda da sadece o yok ama kocamsiz yine de aslaa roossAhahahahahah
Napim kız dünya ondn ibaret değil yani bnm dünyamda sadece o yok
Bdv den çık da az temizlik yap sen çekirgeKız bugün neredeyse yiyordum yine banı zaten. Ben bu cenemi ne yapsam bilmiyorum
Kk da çok nadir olan bir durumdayım. Kv iyi anlaşırız severiz birbirimizi. Tabi ki bu duruma gelmek kolay olmadı. Kan, vahşet, gözyaşıBende ilk gelinim ama elleri kolları boş gelin
Bdv den çık da az temizlik yap sen çekirge
Bilmiyorum yaa akrabalarımın hepsi 45 kilo evlenmişler ne hikmetse ama +90 kilolarçözemedim bu 45 in sırrını
Kafadan kontaksalar demekAaaa ben şok oldum iyice
12 saattir küfür kavga kıyamet eden insanlar simdi kahkaha atıp gülüyorlar
Biz çok ayrı kaldık belki ondan olabilirBenim dünyamda da sadece o yok ama kocamsiz yine de aslaa rooss
Kız ben ikisinde de 52 ile hamile kal 68 le doğurdum sonra 55 e düşmüştüm
Smdi kesn duba olucam :)
Çok üzücü yacanım şaka maka bunların kavgası yüzünden panik atak geçiriyorum. Ben çok korkarım yuksek sesle bağrışmadan, kavgadan.
Simdi yasli adam beni goturun evime, kavga etmenize gerek yok dedi.
Çok üzüldüm
Çarpıntım oldu resmen korkudan
Kaç yıllık evlisinKk da çok nadir olan bir durumdayım. Kv iyi anlaşırız severiz birbirimizi. Tabi ki bu duruma gelmek kolay olmadı. Kan, vahşet, gözyaşı
Kafadan kontaksalar demek
Çok üzücü yabiz ne olucaz acaba yaşlanırsak, Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Sakin ol canım , kv ne mi gitsen sende biraz?
Ay hadi ins59 la hamile kaldim 75 le doguma girdim 52 ye düştümilk 16 kiloyu iki ayda verdim.
belli olmaz rosssbelki alamazsin bile kilo
Kizz senin bu hemencecik kocayi gözden çıkarma coolluğun beni benden aliyor
Aa siz niye ayrı kaldiniz ki canimBiz çok ayrı kaldık belki ondan olabilir
Benden bir tane dahakoca koca dediğin nedir ki gülüm
Bende kız bendeBende ilk gelinim ama elleri kolları boş gelin
Bosuyordum falan diyormusumAa siz niye ayrı kaldiniz ki canim
Bende kız bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?