Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onunla kapanmamış,yarım kalan bir hesabımız var bonusum

Tabiki hayır

yuppiiii

napiyosun bakalim :)
ben gün içinde yetişemiyorum size
muhabbet akiyor ben sadece okumaya çalışıyorum oğlan sagolsun hep gözüm kulağım aklim onda oluyo

Yaşattığı şeyleri inan tahmin bile edemezsiniz :))
Ben acımasız insanlara acımam. Hayata duruşum budur. Bana sevgi göstermeyene saygı gösteremem. Hoş yinede yüzüne birşey demedim asla. Tabirimden gocunmuyorum :))

Ayrıca eğer öylesine acımasız bir anne ve kayınvalide olursam banada desinler. :))

Kizim yeni dogdugu zamanlar hep eve tikilmaktan sklip kahvaltiya gittim bebek arabasnda cock ama ordakj personeller guya seviyo gelip gidip bisi demeler doknmaya calstilarmi hatirlamiyorym ama zaten lohusalikta basta bela he bide o gunler mugede bi hurdaci adamin 3.5 yasndaki sabiiyr yaptiklari gundemde kahvaltimi yarida birakip bi hisimla kasaya para birakip cikmistim nasi tuhaf sinirlenmstm anlatamam cok var da bu ilkiydi .

yuppiiii

napiyosun bakalim :)
ben gün içinde yetişemiyorum size
muhabbet akiyor ben sadece okumaya çalışıyorum oğlan sagolsun hep gözüm kulağım aklim onda oluyo
Napayım şamdanım, bi gözüm kalk yatalım diyor diğeri b.k yeme otur diyor. Film izlemek ister bu nefis, istediği saatte uyumak uyanmak lakin çoookk zorrr

O olayı hiç unutamıyorum
Allah cezasını versin o pisliğin
Bi de o iğrenç zihniyetiyle kendisini savunuyordu
Müge nin sabrına hayranım iyi boğazına yapışmadı o pisliğin

O olayı hiç unutamıyorum
Allah cezasını versin o pisliğin
Bi de o iğrenç zihniyetiyle kendisini savunuyordu
Müge nin sabrına hayranım iyi boğazına yapışmadı o pisliğin
Amiin .... param yoktu olayi dmi ayy ellerim uyustu inanki ben dusun yeni dogm yaptigim donemdi hala daha mugeyi pek izleyemiyorum hep o aklima geliyo ama annemde yanmdaydi o donem bana destek olmak icin birlikte hergun izledik onu iyice bilmekte bazen zor oluyor Allah im evlatlarimizi korusun cumlemizjn cumle yavrucaklari korusun boylr zihnitei pis tiyneti bozuk insanlarla karsilastirmasin

aminnnn
Ben de denk geldikçe bakıyorum

İyi geceler tatliş kertenkeleler
Ben bi rahata kavustum sükür biraz muzik bi kupa bitki cayi sefammm olsun... Begene begene okuyarak geldim sona okudukca mutlu da oldum yorumlari bazilarinda icime öküzde oturdu Hayat ne kötü insanlarla dolu keşke hep çocuk masumiyetinde kalsa o kotu vicdanlilar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…