- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #18.361
Onunla kapanmamış,yarım kalan bir hesabımız var bonusumNapacan zebrayı hacı de hele?
Tabiki hayırzepra yi mi özledin sadece
Hiç bir fikrim yok şuan
Hissizlestm
Onunla kapanmamış,yarım kalan bir hesabımız var bonusum
Tabiki hayır
Yanlış anlamanı istemem ama, kaç yaş büyük üstelik eşini doğuran büyüten insan, salak demek ağır değil mi? Sende anne olacaksın. Çok kötü şeyler yaşatmış olabilir bilmiyorum ama ne olursa olsun böyle tabirler hoş değil
o dönemde 45 kilo evlenmeyeni dovuyolar kuzu
bizde 40 kilo bile olmayanlar var meselasadece 45 olsa iyi
Kizim yeni dogdugu zamanlar hep eve tikilmaktan sklip kahvaltiya gittim bebek arabasnda cock ama ordakj personeller guya seviyo gelip gidip bisi demeler doknmaya calstilarmi hatirlamiyorym ama zaten lohusalikta basta bela he bide o gunler mugede bi hurdaci adamin 3.5 yasndaki sabiiyr yaptiklari gundemde kahvaltimi yarida birakip bi hisimla kasaya para birakip cikmistim nasi tuhaf sinirlenmstm anlatamam cok var da bu ilkiydi .offf insan nasıl korkmasın. En iyisini yapmışsın. Ben 1 yaşındaki kızıma bile dışarıda bakanlardan rahatsız oluyorum elimde değil, neler gördük neler okuduk. Allah fırsat vermesin öyle pisliklere.
Ben temizliğimi yaptım da geldim sonunda
Napayım şamdanım, bi gözüm kalk yatalım diyor diğeri b.k yeme otur diyor. Film izlemek ister bu nefis, istediği saatte uyumak uyanmak lakin çoookk zorrryuppiiii
napiyosun bakalim :)
ben gün içinde yetişemiyorum size
muhabbet akiyor ben sadece okumaya çalışıyorumoğlan sagolsun hep gözüm kulağım aklim onda oluyo
Kizim yeni dogdugu zamanlar hep eve tikilmaktan sklip kahvaltiya gittim bebek arabasnda cock ama ordakj personeller guya seviyo gelip gidip bisi demeler doknmaya calstilarmi hatirlamiyorym ama zaten lohusalikta basta bela he bide o gunler mugede bi hurdaci adamin 3.5 yasndaki sabiiyr yaptiklari gundemde kahvaltimi yarida birakip bi hisimla kasaya para birakip cikmistim nasi tuhaf sinirlenmstm anlatamam cok var da bu ilkiydi .
Amiin .... param yoktu olayi dmi ayy ellerim uyustu inanki ben dusun yeni dogm yaptigim donemdi hala daha mugeyi pek izleyemiyorum hep o aklima geliyo ama annemde yanmdaydi o donem bana destek olmak icin birlikte hergun izledik onu iyice bilmekte bazen zor oluyor Allah im evlatlarimizi korusun cumlemizjn cumle yavrucaklari korusun boylr zihnitei pis tiyneti bozuk insanlarla karsilastirmasinO olayı hiç unutamıyorum
Allah cezasını versin o pisliğin
Bi de o iğrenç zihniyetiyle kendisini savunuyordu
Müge nin sabrına hayranım iyi boğazına yapışmadı o pisliğin
Amiin .... param yoktu olayi dmi ayy ellerim uyustu inanki ben dusun yeni dogm yaptigim donemdi hala daha mugeyi pek izleyemiyorum hep o aklima geliyo ama annemde yanmdaydi o donem bana destek olmak icin birlikte hergun izledik onu iyice bilmekte bazen zor oluyor Allah im evlatlarimizi korusun cumlemizjn cumle yavrucaklari korusun boylr zihnitei pis tiyneti bozuk insanlarla karsilastirmasin
Kertenkelelerim ben geldim ama çok yorgunum bir selam edip yemek yemeye gideceğim sonra dinleneyim akşam üstü falan gelirim
Kertenkelelerim aramızdaki samimiyete ve bana kırılmayacağınıza güvenerek izninizle 1-2 uyarı yapmak istiyorum.
Burada yeri geliyor hüzünleniyoruz yeri geliyor gülüyoruz yeri geliyor sapıtıyoruz ama sınırlara dikkat etmenizi rica ediyorum. Dün atılan görseller ciddi manada rahatsız edici geldi bana hatta incelemeden direkt geçtim.
Topikte biz bize değiliz. Yazan kadar yazmayan üye var sırf okuyup eğlenmek amaçlı giren üye sayısı yazanlardan çok. Kimisi msj atıyor topiğiniz çok komik yazmıyorum ama okuyup eğlenmek için giriyorum diye, msj atmayan kadarını da her girdiğimde görüyorum topikte çevirimiçi diye zaten. Dost var, daha az dost olan var. Topikle ilgili herhangi bir uyarı almak istemiyorum ya da herhangi bir üyemin rahatsız hissetmesini istemiyorum ya da herhangi bir üyenin burada yaptığı paylaşım nedeniyle şikayet edilmesini istemiyorum. O yüzden sınırlara dikkat ederek geyik yapalım. Sınırlara dikkat ettiğimiz müddetçe birbirimizden zaten gizlimiz, saklımız, çekincemiz yok. Biz bir aileyiz. Ama rahatsız edici tavır, görsel, üslup vb topikte istemediğimi belirtmek zorundayım. Kişisel değil tamamen bu güzel ortamın ve havanın bozulmaması ve tüm kertenkeleleri korumak adına. Şimdilik böyle ortaya uyarı yapıyorum devam ederse kişisel msj atarım daha da devam ederse onu o zaman konuşuruz, gergin bir topik sahibiyim ben
Umarım anlaşılmışımdır, topik kurucusu olarak yaptığım uyarılar hepimizin iyiliği içindir. Hepinizi çok seviyorum. Bu yorgunluk ile ölmez de sağ kalmayı başarırsam 1 2 saate gelirim. Gelmezsem selamı @RosSsS okusun
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
C Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@6 ustu 1 anne
AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@successful woman
Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
@BenSero
@baby0101
I inessa armand
Ayyy geldim geldim özledim valla seniYoulost16 çabuk uyuduğun belli. Az gel be
Amiiinnn, iyi gecelerİyi geceler hepinize ❤
Gece duası bırakayım duaya çok ihtiyaç var...
Ya rabbi burdaki arkadaşlarımın ve benim bütün sıkıntılarımıza ferahlık ver...
Eki Görüntüle 2307307
İlla bişey mi yapması lazımNapacan zebrayı hacı de hele?
Evettttzepra yi mi özledin sadece
Hep bir subliminal msjlar. Geleceksen dümdüz gel,direk gelAyyy geldim geldim özledim valla senibak senden başka kimse de özlememiş zaten beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?