- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #18.381
Uyudu canm o
Uyudu canm o
Geçtiğimiz Nisan ayında gelmisti gidecektiksenin akrep kocisin görmesin bunu
bugün geysasi mi evdeydi onun?
Bu kadar da boslanmaz ki canım topic bi geyşa için
Geçtiğimiz Nisan ayında gelmisti gidecektik
Ama olmadı o gün işimiz çıktı :)
Bir dahakine söz verdo goturecekmis öyle dedi
Artık o da aştı gbi heralde
Hatta ilk böyle çekine çekine sordum direk Biletix e bakmış bn şok olmuştum ama o ay denklestiremedik gidememistik sanirm öyle biseyler oldu gene gelir giderz dedioh iyi bari, ben de şebnem ferah konserine gittiğimiz bi gün bi dahakine teomana gidelim demistim de, hee hee oldu gülüm demişti
Hatta ilk böyle çekine çekine sordum direk Biletix e bakmış bn şok olmuştum ama o ay denklestiremedik gidememistik sanirm öyle biseyler oldu gene gelir giderz dedi
Konser alanin dışında canlı dinlemistiko da güzeldi
Sonra konser bitti herkes gidiyordu saat 12 gbi tır yanaştı dedm kesn içinde içine gidecek durun bı bakayım dedm arabyla basıp gittiler
Ahahahhah
Bende anlamadmhahahahah eşin nasıl müsaade etti bunlara
Bizim hatun hamile ya artuk komser falan ohhh enişte gul bebek bakar hatununa 4duncu yolda..Hatta ilk böyle çekine çekine sordum direk Biletix e bakmış bn şok olmuştum ama o ay denklestiremedik gidememistik sanirm öyle biseyler oldu gene gelir giderz dedi
Konser alanin dışında canlı dinlemistiko da güzeldi
Sonra konser bitti herkes gidiyordu saat 12 gbi tır yanaştı dedm kesn içinde içine gidecek durun bı bakayım dedm arabyla basıp gittiler
Ahahahhah
Nasilsiniz can kuslar.hoşgeldin
Bende anlamadm
Tıra yanas dedm o kdr değil artık ben varım bari yanmda yapma dedi
Heralde onu seçip iki çocuk dogurdufum için emin olmuştur sevgimden hahahahaah
Ne dördüncüsü kızım ne DionBizim hatun hamile ya artuk komser falan ohhh enişte gul bebek bakar hatununa 4duncu yolda..
Düz geldim direk kalbineHep bir subliminal msjlar. Geleceksen dümdüz gel,direk gel
Nasilsiniz can kuslar.
Biliyorsun onlar emin olamiyorlar hep onu sevelim istiyorlaraaa yetmez belki 2 3 tane daha doğurup çocukları evlendirince emin olur kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?