- 11 Nisan 2007
- 88.083
- 518.317
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #18.321
İyi akşamlar arizona 🕶
Bu gece dolunay var bi planımız varmıydı topikçe dönüşüm gibi falan?
@Brunello Cicinelli anamızında ellerinden öperim.
@Brunello Cicinelli
@Negohatun
negommm
mesajlarin arasına giremedim
seni çok seviyorum ben
Allah sana ferahlık kapılarını acsin inşallah.
herşey yoluna gireceksen harika bi insansin. bunun karşılığını da alicaksin tez zamanda. bunu tüm kalbimle söylüyorum öylesine değil
Çocuklara anlatmak mesele zaten. O masum bilinçaltlarını kirletmeden, kendilerine gelebilecek iğrençliklerden korunmaları gerektiğini anlatırken utanıyorum ve 40 takla atıyorum.Aynı durumdayım nefret efiyorum artık yaşlı amca görmekten.
Aşırı huylanıyorum çocuklarıda darlıyorum.
Banada bakıldığına denk geldim hiç utanmadan bakıyolarda.
Mügeyi izlemiyorum hiç hoşlanmıyorum o programdan ama bir kere duymam yetti zaten diken üstünde olmama.
İyi akşamlar arizona 🕶
Bu gece dolunay var bi planımız varmıydı topikçe dönüşüm gibi falan?
@Brunello Cicinelli anamızında ellerinden öperim.
@Brunello Cicinelli
Çocuklara anlatmak mesele zaten. O masum bilinçaltlarını kirletmeden, kendilerine gelebilecek iğrençliklerden korunmaları gerektiğini anlatırken utanıyorum ve 40 takla atıyorum.
Huylanıyorum, antipati duyuyorum, nefret ediyorum pis gözlülerden.
ben dönüşebilirim
su an planlayabiliriz bonusum
Allah korusun hepsini. Var gücümüzle, korumak görevimiz.Ya öyle masumlarki parkta aynı anda sallandığı çocuğa bizr gelsene diyo anında güveniyo
Allah korusun hepsini. Var gücümüzle, korumak görevimiz.
Amin, Allah a emanet olsunlar. Diken üstündeyim ben de. Aynı durumdayım. Gak dese, gözlerim kararıyor. Klasik belki ama çok bozuldu herşeyElimden gelenin fazlasını yapıyorum allah hayırlı insanlar çıkarsın karşılarına.
Oğlan bu hafta çok yorgun geldi eve daha alışma haftası desekte garip karşıladık babasıyla huzursuz olduk okulda bişeymi oldu diye.
Öyle kötü şeyler oluyoki o yaş grubunda allaha emanetler.
Kitaplarım da bitti okuyacak evde kendımı temizliğe adadım resmen takıntılı olcam yakındaBugün ne kadar da sessizsiniz
Hava gri olunca hepiniz kitap kahve ikilisine mi sardınız nedir
Bende çok severim yanlız kalıp müzik dinlemeyi benım koca saat 8 de yatınca tvdede dogru düzgün bişey yokKızları yatırıp kulaklığımı takacağım duygusallaşmak niyetindeyim.
İlk Hüsnü Arkan açacağım.
Bende çok severim yanlız kalıp müzik dinlemeyi benım koca saat 8 de yatınca tvdede dogru düzgün bişey yok
Bende fazla izlemiyorum ama evde tek olunca ses olsun diye açıyorum tv alışkanlıgım yok dizilerde iyice saçma oldu hep aynı şeyleri tekrar ediyorlar örgü yapıyordum ondan bile skldımTv 1 saatten fazla bakamıyorum koltuk batıyo sanki
Amin, Allah a emanet olsunlar. Diken üstündeyim ben de. Aynı durumdayım. Gak dese, gözlerim kararıyor. Klasik belki ama çok bozuldu herşey
Oha kizz ayy insan karısıni alır bi otele gider rahat rahat şey eder hahahahAnnem babam gidiyordu evden
AhahahahOha kizz ayy insan karısıni alır bi otele gider rahat rahat şey eder hahahahbaba evinde insan konsantre de olamaz ahaha
Bol bol dua, Allah bizi de çocuklarımızı da iyi ve hayırlı kullarıyla karşılaştırsın. Hepinizden özür diliyorum ama, yaşını başını almış dedem yaşındaki adamların, yoldan geçen kadınları gözleriyle yemek suretiyle nasıl süzüm süzüm süzdüklerine daha bir takılır oldum. Ve dahası bunlar birilerinin dedesi,amcası,dayısı,kocası,babası.
İğrenç bir anımdır.Okul dönüşü, önünden geçtiğimiz orta yaşlı bir adam aniden oğlumun yanağından makas alıp, elini tutup ,1 lira sıkıştırıp ben onun dedesiyim ya alsın dedi. Kendi çaldı kendi oynadı. Karakol dibimde, çek elini çoçuğun yüzünden elini bırak dedikçe çekiştiriyor daha da. Zıvanadan çıktım adamı parçalıycam, birkaç polis geldi. Görmüşler zaten olanı biteni, günde 40 defa ordan geçiyoruz zaten tanıyorlar.
Tanıyorsun sandık dediler hayır dedim. Adamı elimden almaya çalışıyorlar. Sesimle nasıl inlettiysem yeri göğü sesim kısıldı. Aldılar kenara adamı konuşmak için. Yaşlı başlı ama iğrendim. Haberiniz var yok bilmiyorum. Köpeğe,ata, ota, bebeğe,çocuğa dinlemeden zarar verenleri var. Sosyal medyada az gezin, kusmuk kusmuk yorumlarına denk gelebilirsiniz. Yaşlı diye,niyetini bilmediğim tanımadığım bir insanın çocuklarıma veya herhangi bir çocuğa dokunmasından iğreniyorum. Polisler biz burdayız, tekrarlanması durumunda gözyaşına acımayız dediler ona. Adamı aldılar karakola, gbtsine bakmaya, daha önce benzer vukuatları var mı diye. Varsa söylencekti bana. Bırakmam bu işin peşini dedim, numaramı da almışlardı. Sordum bişey yok demişlerdi. Tüm bu anlattıklarım dakikalar içinde oldu. Mügeyi izlememin nedeni kalbini katranla kaplayan insanlar hakkında az çok bilgi sahibi olmak istemem. Ama adı paranoya mı olur bilmiyorum.
Kitaplarım da bitti okuyacak evde kendımı temizliğe adadım resmen takıntılı olcam yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?