Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çocuklara anlatmak mesele zaten. O masum bilinçaltlarını kirletmeden, kendilerine gelebilecek iğrençliklerden korunmaları gerektiğini anlatırken utanıyorum ve 40 takla atıyorum.
Huylanıyorum, antipati duyuyorum, nefret ediyorum pis gözlülerden.

İyi akşamlar arizona 🕶

Bu gece dolunay var bi planımız varmıydı topikçe dönüşüm gibi falan?

@Brunello Cicinelli anamızında ellerinden öperim.

@Brunello Cicinelli

ben dönüşebilirim

su an planlayabiliriz bonusum

Ya öyle masumlarki parkta aynı anda sallandığı çocuğa bize gelsene diyo anında güveniyo

Allah korusun hepsini. Var gücümüzle, korumak görevimiz.

Elimden gelenin fazlasını yapıyorum allah hayırlı insanlar çıkarsın karşılarına.

Oğlan bu hafta çok yorgun geldi eve daha alışma haftası desekte garip karşıladık babasıyla huzursuz olduk okulda bişeymi oldu diye.

Öyle kötü şeyler oluyoki o yaş grubunda allaha emanetler.

Amin, Allah a emanet olsunlar. Diken üstündeyim ben de. Aynı durumdayım. Gak dese, gözlerim kararıyor. Klasik belki ama çok bozuldu herşey

Amin, Allah a emanet olsunlar. Diken üstündeyim ben de. Aynı durumdayım. Gak dese, gözlerim kararıyor. Klasik belki ama çok bozuldu herşey

kesinlikle haklısınız kızlar.
ben bazen kalabalık parklara bile sokmuyorum
kimsenin çocuğuna yanındaki gözeten kisiden izin almadan dokunmuyorum oynamiyorum bisey vermiyorum. ilgilenmiyorum yalniz savunmasiz gormedikce.

benim de dedesi tarafından yillarca istismar edilip intihar eden genç geliyo sürekli
onu atamıyorum aklimdan

offf insan nasıl korkmasın. En iyisini yapmışsın. Ben 1 yaşındaki kızıma bile dışarıda bakanlardan rahatsız oluyorum elimde değil, neler gördük neler okuduk. Allah fırsat vermesin öyle pisliklere.

Kitaplarım da bitti okuyacak evde kendımı temizliğe adadım resmen takıntılı olcam yakında

Ben temizliğimi yaptım da geldim sonunda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…