- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #18.421
Konusmasamda senle hicc yorumlarini okudukca ictenn icten yazmadi bugun demedim desem yalan olurNapayım baktım ameceyden başka beni özleyen olmamış Bnde uzaktan izliyorum sadece
Ahahaha napalım ya huyumuz kurusun
Sende fena şekilde seviliyorsun bil istedim♥
Yeter 3 yoksa senin degisinle biz böyle gidersen misir patlagi gibi heryerden bi cocuk firliycak etrafimizdaHahahahah
Yok uzun süre tasimicam bu lafın üzerine
HosgeldinSelam ben son Arizona kertenkelesi
Ayyyy bu bana yazılmış en güzel mj olabilir ya cok duygulandım hatta eşime okudumKonusmasamda senle hicc yorumlarini okudukca ictenn icten yazmadi bugun demedim desem yalan olur
Not. Bir gizli hayran
Bence o senin tatlılıgının bana bulaşmış halinin vuku bulmuş halitüm akrepler gibi çok datlısın❤
Yaaaa deme öyle hemen utanirimmmmAyyyy bu bana yazılmış en güzel mj olabilir ya cok duygulandım hatta eşime okudum
Kaleyi içten fethettin vallahi
Hısgeldin canımHosbuldumm cicis hatunlar napiyosunuz bakalim
Ayyyy bu bana yazılmış en güzel mj olabilir ya cok duygulandım hatta eşime okudum
Kaleyi içten fethettin vallahi
Hosbuldum balimmmHısgeldin canım
Utanma kız utanma sen utanacagına kocam utansın ahahahYaaaa deme öyle hemen utanirimmmm
Amecey "Along with the gods" izledim. Film 2 seri halinde. Kore filmi. Çok etkilendim. Netflix'de var.
Konusuna gelince, ölen bir kişiyi 7 mahkemede sorguluyorlar. Bu mahkemeler 7 büyük günahı temsil ediyor. eğer bütün mahkemelerden aklanırsa yeniden doğup dünyaya gitme şansları oluyor.
Nasılsın kertenkeleHosbuldum balimmm
Patlaycaz gerçekten mısır patlagi gibi en iyisi bir ev alıp oturmak böyle olmayacak bu iş çok riskliYeter 3 yoksa senin degisinle biz böyle gidersen misir patlagi gibi heryerden bi cocuk firliycak etrafimizda
Ben ikiyle deli olyom 3lesem nolur bilmek katiyen zinharrrr istemiyorumdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?