- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #18.541
Esinle araniz iyiyse sorun yoksa geciktirme kuzum pisman olma erkenken olsun derman bulunur yas gectikce kafa çekilmez kuzum.Kocam benden bilgili totisin altina yastik konulcak sen yat kalkma bugun wc ye gittim bagiriyo kapidaa eee ne anlami kaldi yaptigim seyin diyeo duygu kucagima gelince olusucak sanirim ne biliyim cocuk fikrine isinmaya basladim aslinda ama buradaki sorunlari okuyunca ya benimde olmazsa diyorum bide pimpirikliyim ki sorma
Olsun oda guzel iste masallah sizeBizimki elektriklesme olsa iyi masallah tırafo
Valla 27 yasima giricem 3 gun sonra hatta 2 de kalmis olabilir hamile kaldim dogdu zaten 28 bide 2 cocuk istiyorum o yuzden mantikli buldum biraz cocuk fikrini ama ne biliyim yaa daha evimizi almaya calisiyoruz kiradayiz urkuyorum acikcasiEsinle araniz iyiyse sorun yoksa geciktirme kuzum pisman olma erkenken olsun derman bulunur yas gectikce kafa çekilmez kuzum.
Yerim seni ben yaaa nasil da minnos iki gozumun ciceeeeegiOlsun oda guzel iste masallah size
Sulu kocamannn opucekkkkk sana sende cok tatlisin wallaYerim seni ben yaaa nasil da minnos iki gozumun ciceeeeegi
Sende cok tatlisin kiii iyi geceler misil misil uyu yarin guzel bi gun olsun senin icinSulu kocamannn opucekkkkk sana sende cok tatlisin walla
cocuk bereketle gelir ev için araba mal icin bekletme onlar gelir gecer olur.Valla 27 yasima giricem 3 gun sonra hatta 2 de kalmis olabilir hamile kaldim dogdu zaten 28 bide 2 cocuk istiyorum o yuzden mantikli buldum biraz cocuk fikrini ama ne biliyim yaa daha evimizi almaya calisiyoruz kiradayiz urkuyorum acikcasi
Sagol tatlim benim hepimiz icin insallah gorusuruz sna da tatlis uykularSende cok tatlisin kiii iyi geceler misil misil uyu yarin guzel bi gun olsun senin icin
İste onlara kafam takilmisti ama mantikli olan bekletmemek galiba insallah olur esim cok istiyo cunkucocuk bereketle gelir ev için araba mal icin bekletme onlar gelir gecer olur.
Benim arkadaşım 2 cocugu var 22 yaşında esiyle biriktirdi az masraf az koseye at yardim eden oldu 2 cocuk ev sahibi oldu masallah suan yine biriktiriyor ve giderleride cok eside çabalıyor masallah olduksan sonra olur.İste onlara kafam takilmisti ama mantikli olan bekletmemek galiba insallah olur esim cok istiyo cunku
Dugun takilarina dokunmadim gramlar haric aslinda biz hem ev hem araba ayni anda alalim diyoruz zaten araba cocuk olduktan sonra sart bence bakalim Allahim hayirlisini versin insallahBenim arkadaşım 2 cocugu var 22 yaşında esiyle biriktirdi az masraf az koseye at yardim eden oldu 2 cocuk ev sahibi oldu masallah suan yine biriktiriyor ve giderleride cok eside çabalıyor masallah olduksan sonra olur.
Insallah hepside olur ama geciktirme derim ben.Dugun takilarina dokunmadim gramlar haric aslinda biz hem ev hem araba ayni anda alalim diyoruz zaten araba cocuk olduktan sonra sart bence bakalim Allahim hayirlisini versin insallah ☺
Tesekkur ederim balim icimi rahatlatiyosun yazdiklarinla Allah razi olsun bu aksam basladik calismalara aslinda yani ne zaman olur bilmiyorum ozellikle dikkat etmem gereken seyleri de bilmiyorum o yuzden zaman neyi gosterir yasiyacaz ve gorucez Allah izin verirseInsallah hepside olur ama geciktirme derim ben.
Kuzum dikkat etmen derken ne gibi canim cocuk yapma konusundami.Tesekkur ederim balim icimi rahatlatiyosun yazdiklarinla Allah razi olsun bu aksam basladik calismalara aslinda yani ne zaman olur bilmiyorum ozellikle dikkat etmem gereken seyleri de bilmiyorum o yuzden zaman neyi gosterir yasiyacaz ve gorucez Allah izin verirse
Evet bitanem bugun bikac bisey okudum yeme icme bile etkiliyomus sanirim cocuk isini bide adet duzensizligim var doktora gittim ultrasonla bakti yumurtaliklarda sorun yok dedi hormonlara bakalim dedi test icin sira verdi kan alimina indim 10.30 sondu yarin gel dedi ee calisiyorum islerim yogun bende evin ordaki aile hekimime gittim onlarda hormon testi yapamiyomus bikac test yapti ama hala adet duzensizligimin sebebini bilmiyorum o yuzden nelere dikkat etmem gerektigini de bilmiyorum maalesefKuzum dikkat etmen derken ne gibi canim cocuk yapma konusundami.
Bunlara takma plcak olcukduktan sonra hersey olur 9 ay boyunca yemeyip.kusan var dogum yapan sen duzenli ye yinede saglikli gelsin dunyaya kusman falan olcak zaten bebege zarar degil doktor bilgi verir ben bile 3 düşük bir kaybim var olcak her türlü seneye düşünüyorm yine nasip ederse rabbim.Evet bitanem bugun bikac bisey okudum yeme icme bile etkiliyomus sanirim cocuk isini bide adet duzensizligim var doktora gittim ultrasonla bakti yumurtaliklarda sorun yok dedi hormonlara bakalim dedi test icin sira verdi kan alimina indim 10.30 sondu yarin gel dedi ee calisiyorum islerim yogun bende evin ordaki aile hekimime gittim onlarda hormon testi yapamiyomus bikac test yapti ama hala adet duzensizligimin sebebini bilmiyorum o yuzden nelere dikkat etmem gerektigini de bilmiyorum maalesef
İnsallah Allahim kucagini bos birakmazda istedigin zaman saglikli bir evladin olur bitanemmBunlara takma plcak olcukduktan sonra hersey olur 9 ay boyunca yemeyip.kusan var dogum yapan sen duzenli ye yinede saglikli gelsin dunyaya kusman falan olcak zaten bebege zarar degil doktor bilgi verir ben bile 3 düşük bir kaybim var olcak her türlü seneye düşünüyorm yine nasip ederse rabbim.
Aminn kuzum amin seni niye uyku tutmuyir kuzum.İnsallah Allahim kucagini bos birakmazda istedigin zaman saglikli bir evladin olur bitanemm ♥
Oyy Allah razı olsun canım çok sağol, sende öylesin, seviyorum seniNego
negommm
mesajlarin arasına giremedim
seni çok seviyorum ben
Allah sana ferahlık kapılarını acsin inşallah.
herşey yoluna gireceksen harika bi insansin. bunun karşılığını da alicaksin tez zamanda. bunu tüm kalbimle söylüyorum öylesine değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?