Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esinle araniz iyiyse sorun yoksa geciktirme kuzum pisman olma erkenken olsun derman bulunur yas gectikce kafa çekilmez kuzum.

Esinle araniz iyiyse sorun yoksa geciktirme kuzum pisman olma erkenken olsun derman bulunur yas gectikce kafa çekilmez kuzum.
Valla 27 yasima giricem 3 gun sonra hatta 2 de kalmis olabilir hamile kaldim dogdu zaten 28 bide 2 cocuk istiyorum o yuzden mantikli buldum biraz cocuk fikrini ama ne biliyim yaa daha evimizi almaya calisiyoruz kiradayiz urkuyorum acikcasi

Valla 27 yasima giricem 3 gun sonra hatta 2 de kalmis olabilir hamile kaldim dogdu zaten 28 bide 2 cocuk istiyorum o yuzden mantikli buldum biraz cocuk fikrini ama ne biliyim yaa daha evimizi almaya calisiyoruz kiradayiz urkuyorum acikcasi
cocuk bereketle gelir ev için araba mal icin bekletme onlar gelir gecer olur.

İste onlara kafam takilmisti ama mantikli olan bekletmemek galiba insallah olur esim cok istiyo cunku
Benim arkadaşım 2 cocugu var 22 yaşında esiyle biriktirdi az masraf az koseye at yardim eden oldu 2 cocuk ev sahibi oldu masallah suan yine biriktiriyor ve giderleride cok eside çabalıyor masallah olduksan sonra olur.

Benim arkadaşım 2 cocugu var 22 yaşında esiyle biriktirdi az masraf az koseye at yardim eden oldu 2 cocuk ev sahibi oldu masallah suan yine biriktiriyor ve giderleride cok eside çabalıyor masallah olduksan sonra olur.
Dugun takilarina dokunmadim gramlar haric aslinda biz hem ev hem araba ayni anda alalim diyoruz zaten araba cocuk olduktan sonra sart bence bakalim Allahim hayirlisini versin insallah

Dugun takilarina dokunmadim gramlar haric aslinda biz hem ev hem araba ayni anda alalim diyoruz zaten araba cocuk olduktan sonra sart bence bakalim Allahim hayirlisini versin insallah ☺
Insallah hepside olur ama geciktirme derim ben.

Insallah hepside olur ama geciktirme derim ben.
Tesekkur ederim balim icimi rahatlatiyosun yazdiklarinla Allah razi olsun bu aksam basladik calismalara aslinda yani ne zaman olur bilmiyorum ozellikle dikkat etmem gereken seyleri de bilmiyorum o yuzden zaman neyi gosterir yasiyacaz ve gorucez Allah izin verirse

Kuzum dikkat etmen derken ne gibi canim cocuk yapma konusundami.

Kuzum dikkat etmen derken ne gibi canim cocuk yapma konusundami.
Evet bitanem bugun bikac bisey okudum yeme icme bile etkiliyomus sanirim cocuk isini bide adet duzensizligim var doktora gittim ultrasonla bakti yumurtaliklarda sorun yok dedi hormonlara bakalim dedi test icin sira verdi kan alimina indim 10.30 sondu yarin gel dedi ee calisiyorum islerim yogun bende evin ordaki aile hekimime gittim onlarda hormon testi yapamiyomus bikac test yapti ama hala adet duzensizligimin sebebini bilmiyorum o yuzden nelere dikkat etmem gerektigini de bilmiyorum maalesef

Bunlara takma plcak olcukduktan sonra hersey olur 9 ay boyunca yemeyip.kusan var dogum yapan sen duzenli ye yinede saglikli gelsin dunyaya kusman falan olcak zaten bebege zarar degil doktor bilgi verir ben bile 3 düşük bir kaybim var olcak her türlü seneye düşünüyorm yine nasip ederse rabbim.

İnsallah Allahim kucagini bos birakmazda istedigin zaman saglikli bir evladin olur bitanemm

Oyy Allah razı olsun canım çok sağol, sende öylesin, seviyorum seni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…