- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #18.521
Kiz iyi dediğini ediyorsa cocuk varmiydi senin kaçırmış olabilirim.Simdi bide cocuk istiyo benimki ikna etmeye calisiyo 3 gundur daha bi iyi 3 gun once agzima geleni saydim sesini yukseltti diye evden gidicektim artik sonra namaza basladi ani bi kararla bana sabretmek icin heraldebenden cok bilgisi var adamin yataktan kalkma hemen wc ye gitme hemen dedim ne alaka bilmiyo musun diyo
Erkege siddete hayirr
Peşimden sizide surukleeyim dedim yalniz kalmayinKiz basim dondu :)))
Buralarda mi senin
Yok be anacim ama cocuk istiyo ben nasil yapicami bile bilmiyorum neye dikkat etmem gerekiyor yani zor benim cocuk yapmamKiz iyi dediğini ediyorsa cocuk varmiydi senin kaçırmış olabilirim.
Çovuktan sonra tartışma yok şüküryok canım ne kusuru, olur mu öyle şey
bizim televizyon duvara monte allahtan
Oturma odamızda sadece koltuk ve televizyon var, biz hep salonda ederiz kavgaları nedense, demek ki orada biblo filan daha çok diye
Bizim kavgadan sonra nasil bi hengameye gelyosa tatliya baglamadan uyumuyo öküz kocam sonra ben prenses edasiyla 32 dis siritiyorum sinir falan kalmiyo kandiriliyorum bi sekildeBelli bi sure kavga etmeyince insani bi durtuyo huzur
Çovuktan sonra tartışma yok şüküro frenledi
Elleme gozumun cicegi elimizin altinda durtup dowcemiz bi kocamiz war fazla hasar werme az dowahhh daha neleri haketti de bakma sen
Benimkide uyumaz yiyosa uyusun ben uyuyamiyosam uyuyamaz zaten benimki ben aglayinca dayanamiyo agliyo o yuzden gecen hafta 2 gun uyumadan ise gittiBizim kavgadan sonra nasil bi hengameye gelyosa tatliya baglamadan uyumuyo öküz kocam sonra ben prenses edasiyla 32 dis siritiyorum sinir falan kalmiyo kandiriliyorum bi sekilde
Elleme gozumun cicegi elimizin altinda durtup dowcemiz bi kocamiz war fazla hasar werme az dow
sayılır bura baska arkadasimin topigi burdada takiliyom aradaBuralarda mi senin
Kuzum kendiliğinden oluşan bisi hemde güzelcecik de annelik olursun kimse bilmiyorki dogal birşey o duygu.Yok be anacim ama cocuk istiyo ben nasil yapicami bile bilmiyorum neye dikkat etmem gerekiyor yani zor benim cocuk yapmam
Ay yaaa ne tatlisiniz siz hemen bebik yapinBenimkide uyumaz yiyosa uyusun ben uyuyamiyosam uyuyamaz zaten benimki ben aglayinca dayanamiyo agliyo o yuzden gecen hafta 2 gun uyumadan ise gitti
İiyi geceler canim ben kopamadim walla gozlerim elweda diyo ellerim bildirimlerdeHepinize iyi geceler❤❤ Behlül kaçar. ..
Kocam benden bilgili totisin altina yastik konulcak sen yat kalkma bugun wc ye gittim bagiriyo kapidaa eee ne anlami kaldi yaptigim seyin diyesayılır bura baska arkadasimin topigi burdada takiliyom aradayogunluk burdaya konusak diye dedim.
Kuzum kendiliğinden oluşan bisi hemde güzelcecik de annelik olursun kimse bilmiyorki dogal birşey o duygu.
Bizimki elektriklesme olsa iyi masallah tırafoAy yaaa ne tatlisiniz siz hemen bebik yapin
Adamcagiz agzini gozluyo boswer arada olur oyle elektiriklesme
Olsun sen hakederse dowdayakçı kadın ilan ettin beni ya dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?