Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiz iyi dediğini ediyorsa cocuk varmiydi senin kaçırmış olabilirim.

yok canım ne kusuru, olur mu öyle şey

bizim televizyon duvara monte allahtan
Oturma odamızda sadece koltuk ve televizyon var, biz hep salonda ederiz kavgaları nedense, demek ki orada biblo filan daha çok diye
Çovuktan sonra tartışma yok şükür o frenledi

Bizim kavgadan sonra nasil bi hengameye gelyosa tatliya baglamadan uyumuyo öküz kocam sonra ben prenses edasiyla 32 dis siritiyorum sinir falan kalmiyo kandiriliyorum bi sekilde
Benimkide uyumaz yiyosa uyusun ben uyuyamiyosam uyuyamaz zaten benimki ben aglayinca dayanamiyo agliyo o yuzden gecen hafta 2 gun uyumadan ise gitti

Buralarda mi senin
sayılır bura baska arkadasimin topigi burdada takiliyom arada yogunluk burdaya konusak diye dedim.
Yok be anacim ama cocuk istiyo ben nasil yapicami bile bilmiyorum neye dikkat etmem gerekiyor yani zor benim cocuk yapmam
Kuzum kendiliğinden oluşan bisi hemde güzelcecik de annelik olursun kimse bilmiyorki dogal birşey o duygu.

Benimkide uyumaz yiyosa uyusun ben uyuyamiyosam uyuyamaz zaten benimki ben aglayinca dayanamiyo agliyo o yuzden gecen hafta 2 gun uyumadan ise gitti
Ay yaaa ne tatlisiniz siz hemen bebik yapin
Adamcagiz agzini gozluyo boswer arada olur oyle elektiriklesme

sayılır bura baska arkadasimin topigi burdada takiliyom arada yogunluk burdaya konusak diye dedim.

Kuzum kendiliğinden oluşan bisi hemde güzelcecik de annelik olursun kimse bilmiyorki dogal birşey o duygu.
Kocam benden bilgili totisin altina yastik konulcak sen yat kalkma bugun wc ye gittim bagiriyo kapidaa eee ne anlami kaldi yaptigim seyin diye o duygu kucagima gelince olusucak sanirim ne biliyim cocuk fikrine isinmaya basladim aslinda ama buradaki sorunlari okuyunca ya benimde olmazsa diyorum bide pimpirikliyim ki sorma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…