Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

evet nadirdir aslında bir anda değişen, dönen
Simdi ben eşimin kıskançlık huyunu biliyordum mesela, nişanlıyken kendisini törpülemeseydi evlenmezdim
Ya da evlenince devam etseydi sürpriz olmazdı benim için
Ha kötü sürprizleri de oldu ama atlatıyoruz inşallah.
Huy anlamında farklı birşey görmedim ben hiç.

Ayy sen degil miydin kase firlattim diye yorum yaptiktan sonra biton siddete hayir propagandasi yapilan degilsen de olsun hediyen hala gecerli

hahahahah yok ben değilim
Benden bir tane daha varmış demek sevindim ben kendimi çok kotu hissediyordum

Aynen. Bizimki de inanılmaz agresif biriydi. Nişanlıyken evlerine gittim annesiyle kardeşiyle bir tartıştı şoka girdim. Bu şekilde seninle evlenmem ben dedim. Zamanla dediğin gibi törpüledi. 4 yıllık evliliğimizde çok nadir sesi yükselmiştir. O şekilde devam etseydi nişanı atardım

Eeeee porselen fabriklarida para kazansin dimi ama

benimki hediyelik eşyaydı canım ya, süslü kaseler oluyor ya onlardan
Hem de rahmetli annemin hediyesiydi, yanarım yanarım ona yanarım
Sakinlestikten sonra eşim de demişti zaten bari annemin aldığı kaseyi atmasaydın diye :)

Bak ona uzuldum simdi kusura bakma kuzucum hatirlatmak icin soylememistim ki

Bir kere televizyona yöneldim. Adam kalp krizi geçiriyordu tabak kesmedi beni

Op walla iyiler iyi insan hem dowesi hem sewesi gelyo walla
Adam bisey yapmasa da benim hep dovesim var niyeyse Allah var isten geliriz yemek yapar etrafi temizler ben bulasiklari hallederim koseye oturur aksam gazini alirim uyur oyle kotu seyleri yok ama yine de bazen oturmasi bile batiyo bana

Bak ona uzuldum simdi kusura bakma kuzucum hatirlatmak icin soylememistim ki

yok canım ne kusuru, olur mu öyle şey

Bir kere televizyona yöneldim. Adam kalp krizi geçiriyordu tabak kesmedi beni

bizim televizyon duvara monte allahtan
Oturma odamızda sadece koltuk ve televizyon var, biz hep salonda ederiz kavgaları nedense, demek ki orada biblo filan daha çok diye

Adam bisey yapmasa da benim hep dovesim var niyeyse Allah var isten geliriz yemek yapar etrafi temizler ben bulasiklari hallederim koseye oturur aksam gazini alirim uyur oyle kotu seyleri yok ama yine de bazen oturmasi bile batiyo bana
Hep destek tam destek haklisin bacim Elini korkak alistirma bende oyleyim walla yapar eder ama bazen bulasirim ama olmasa tadi tuzu olmuyo ewliligin dimi ama

Simdi bide cocuk istiyo benimki ikna etmeye calisiyo 3 gundur daha bi iyi 3 gun once agzima geleni saydim sesini yukseltti diye evden gidicektim artik sonra namaza basladi ani bi kararla bana sabretmek icin heralde benden cok bilgisi var adamin yataktan kalkma hemen wc ye gitme hemen dedim ne alaka bilmiyo musun diyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…