- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #18.501
Ban yersem arkamdan bunu dinleyinAman gitme eyleme mahpuslara.
Ortmenim wallah her firsatta tenhaya sıkıstiryom adam dermansiz adam bitapDüşünme bile bence direk icraat
Bir de şey var ya uzun yıllardır birlikteler diye mutlaka evlenmek isteyenler evlenince "ama bekarken hiç böyle değildi" diyor ya ben orda iptal. Adam sana sinyali vermiş ama nasıl bir evlilik aşkıysa gözü hiç bir şey görmemiş hatunun.
Ayy sen degil miydin kase firlattim diye yorum yaptiktan sonra biton siddete hayir propagandasi yapilan degilsen de olsun hediyen hala gecerli
Eeeee porselen fabriklarida para kazansin dimi amahahahahah yok ben değilim
Benden bir tane daha varmış demek sevindim ben kendimi çok kotu hissediyordum
Aynen. Bizimki de inanılmaz agresif biriydi. Nişanlıyken evlerine gittim annesiyle kardeşiyle bir tartıştı şoka girdim. Bu şekilde seninle evlenmem ben dedim. Zamanla dediğin gibi törpüledi. 4 yıllık evliliğimizde çok nadir sesi yükselmiştir. O şekilde devam etseydi nişanı atardımevet nadirdir aslında bir anda değişen, dönen
Simdi ben eşimin kıskançlık huyunu biliyordum mesela, nişanlıyken kendisini törpülemeseydi evlenmezdim
Ya da evlenince devam etseydi sürpriz olmazdı benim için
Ha kötü sürprizleri de oldu ama atlatıyoruz inşallah.
Huy anlamında farklı birşey görmedim ben hiç.
Eeeee porselen fabriklarida para kazansin dimi ama
Op walla iyiler iyi insan hem dowesi hem sewesi gelyo wallaKiz benimki ilgilidir aslinda da adam karadenizli pek hircin ama pamuk gibide kalbi varr ayyy adami gidip opesim geldi simdi dusununce iyiymis be benim herif sozum geri
Bak ona uzuldum simdibenimki hediyelik eşyaydı canım ya, süslü kaseler oluyor ya onlardan
Hem de rahmetli annemin hediyesiydi, yanarım yanarım ona yanarım
Sakinlestikten sonra eşim de demişti zaten bari annemin aldığı kaseyi atmasaydın diye :)
Bir kere televizyona yöneldim. Adam kalp krizi geçiriyordubenimki hediyelik eşyaydı canım ya, süslü kaseler oluyor ya onlardan
Hem de rahmetli annemin hediyesiydi, yanarım yanarım ona yanarım
Sakinlestikten sonra eşim de demişti zaten bari annemin aldığı kaseyi atmasaydın diye :)
Adam bisey yapmasa da benim hep dovesim var niyeyseOp walla iyiler iyi insan hem dowesi hem sewesi gelyo walla
Bak ona uzuldum simdikusura bakma kuzucum hatirlatmak icin soylememistim ki
Bir kere televizyona yöneldim. Adam kalp krizi geçiriyordutabak kesmedi beni
Yerim seniyok canım ne kusuru, olur mu öyle şey
bizim televizyon duvara monte allahtan
Oturma odamızda sadece koltuk ve televizyon var, biz hep salonda ederiz kavgaları nedense, demek ki orada biblo filan daha çok diye
Hep destek tam destek haklisin bacimAdam bisey yapmasa da benim hep dovesim var niyeyseAllah var isten geliriz yemek yapar etrafi temizler ben bulasiklari hallederim koseye oturur aksam gazini alirim uyur oyle kotu seyleri yok ama yine de bazen oturmasi bile batiyo bana
Erkege siddete hayirryok canım ne kusuru, olur mu öyle şey
bizim televizyon duvara monte allahtan
Oturma odamızda sadece koltuk ve televizyon var, biz hep salonda ederiz kavgaları nedense, demek ki orada biblo filan daha çok diye
Belli bi sure kavga etmeyince insani bi durtuyo huzurHep destek tam destek haklisin bacimElini korkak alistirma bende oyleyim walla yapar eder ama bazen bulasirim ama olmasa tadi tuzu olmuyo ewliligin dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?