- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #18.601
Evet kuzum smdi zil çaldı baktm gelmiş bnde biseyler hazırlamaya kalkmistm çekil çekil bn hazirlardm dedi yolladı içeri beni :)ByNkoaLa bebisim bünyen zayıf mi düştü ki?cook gcmis olsun,iyice tutulmadan atlatırsın inşallah hemen kocişinin iyi bakması laziimm sana
İleri görüşünü sevdiğimtahmin etmiştim
İns canmhemen iyileş inşallah canım
Hey maşallah senin kocaya o zaman rossEvet kuzum smdi zil çaldı baktm gelmiş bnde biseyler hazırlamaya kalkmistm çekil çekil bn hazirlardm dedi yolladı içeri beni :)
Dedm tam zamanında geldin
Bünyem çok zayıf zaten kuzum
Eveeet, benim oğlanlar çok seviyor, başlayınca beni de çağırıyorlar anne gel başladı diyeYaaaaa
Yok artık ciddi misin
napiyosunuz kızlar
Yaşasın yemek yimek
Yat kuzum en iyisi yatmak....demek bulantilarin arttı....Hamileligimde su ve çay icememistim ben de...en çok neyi seversen ondan tiksiniyorsun. Çubuk kraker tuzlu tuzlu iyi gelmişti canın çekerse bir ye istersen. Bir de ekşi meyveler bulantiyi azaltıyor. Allah yardımcın olsun.Hicbirsey yiyemedm daha
Sanki bir kere kusarsam.hep kusacak gbiyim
Hicbirsey de icemiyorm geçsin koca da bıraktı gitti işleri varmış kaçta gelir Allah bilir
Dün den beri yatiom valla
Ayne başım dönüyor zaten kalknca canmHey maşallah senin kocaya o zaman rossdinlen kesinlikle is güç yapmaya kalkma canım daha kötü olursun bak,boll limonlu şehriye çorbası ayağa kaldırır seni bence, söyle corba yapsin sana
Benimkiler de.oyle vallaEveeet, benim oğlanlar çok seviyor, başlayınca beni de çağırıyorlar anne gel başladı diye
Evet kuzum smdi zil çaldı baktm gelmiş bnde biseyler hazırlamaya kalkmistm çekil çekil bn hazirlardm dedi yolladı içeri beni :)
Dedm tam zamanında geldin
Bünyem çok zayıf zaten kuzum
Saol guzelm.bnm çok teskkur ederimByNkoaLa salgın var canım. Benim oğlum dökülüyor, kaptı şifayı. Evde alarm verdim.
C vitaminini eksik etme, ultra dikkat et mercimeklim
Kertemeyenkele olsan da gitme ...evde canın sıkılıyor belli dışarı çık canın biraz da orada sıkılsın.Gece 3.30-4 te yat sabah kalk ise gel arizona kertenkelesi boyle olmamalibeceremiyorum kertenkeleligi kertemeyenkele oldum ben gidiyorum bu topikten
Saol ablaYat kuzum en iyisi yatmak....demek bulantilarin arttı....Hamileligimde su ve çay icememistim ben de...en çok neyi seversen ondan tiksiniyorsun. Çubuk kraker tuzlu tuzlu iyi gelmişti canın çekerse bir ye istersen. Bir de ekşi meyveler bulantiyi azaltıyor. Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?