Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ByNkoaLa bebisim bünyen zayıf mi düştü ki?cook gcmis olsun,iyice tutulmadan atlatırsın inşallah hemen kocişinin iyi bakması laziimm sana
Evet kuzum smdi zil çaldı baktm gelmiş bnde biseyler hazırlamaya kalkmistm çekil çekil bn hazirlardm dedi yolladı içeri beni :)

Dedm tam zamanında geldin

Bünyem çok zayıf zaten kuzum

Evet kuzum smdi zil çaldı baktm gelmiş bnde biseyler hazırlamaya kalkmistm çekil çekil bn hazirlardm dedi yolladı içeri beni :)

Hey maşallah senin kocaya o zaman ross dinlen kesinlikle is güç yapmaya kalkma canım daha kötü olursun bak,boll limonlu şehriye çorbası ayağa kaldırır seni bence, söyle corba yapsin sana

Hicbirsey yiyemedm daha
Sanki bir kere kusarsam.hep kusacak gbiyim

Hicbirsey de icemiyorm geçsin koca da bıraktı gitti işleri varmış kaçta gelir Allah bilir

Dün den beri yatiom valla
Yat kuzum en iyisi yatmak....demek bulantilarin arttı....Hamileligimde su ve çay icememistim ben de...en çok neyi seversen ondan tiksiniyorsun. Çubuk kraker tuzlu tuzlu iyi gelmişti canın çekerse bir ye istersen. Bir de ekşi meyveler bulantiyi azaltıyor. Allah yardımcın olsun.

adam akros değil artık

ilan ediyorum
akrep kral

iyi olmuş ya valla sevindim :) :)
afiyet olsun

Gece 3.30-4 te yat sabah kalk ise gel arizona kertenkelesi boyle olmamali beceremiyorum kertenkeleligi kertemeyenkele oldum ben gidiyorum bu topikten
Kertemeyenkele olsan da gitme ...evde canın sıkılıyor belli dışarı çık canın biraz da orada sıkılsın. uykusuzluktan keyfin yok..fırsat bulur bulmaz biraz kestir...

Saol abla
İlklerde çok daha kötüydum
Bu daha hafif geçiyor
Kraker almıştık bitti
Benmle beraber iki canavar daha var onlar bndem hevesli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…