- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #18.621
HHahajaadam akros değil artık
ilan ediyorum
akrep kral
iyi olmuş ya valla sevindim :) :)
afiyet olsun
HHahaja
Artık bnde ole ilan ediyorm
Belirli tezgahlardan alıyorum. Heö taze hem uygun oluyor. Öğleden sonra çok kalabalık oluyor geriliyorumcumartesi pazarları hep daha sempatik gelmiştir bana
biz burda aksam üzeri gidiyoruz bu saatte pazar yenikm kurulmuş ge çoğu şey etiketsiz ne tuttururlarsa fiyatina satılıyo
İs yerindeyim canim nasil gezeyim uyuyayim bide pazara cikicam bugun ay gidi ben ay gidiKertemeyenkele olsan da gitme ...evde canın sıkılıyor belli dışarı çık canın biraz da orada sıkılsın.uykusuzluktan keyfin yok..fırsat bulur bulmaz biraz kestir...
7.5 aylık hamileyim. Aylardan ağustos. Grip olmuşum yatıyorum. Eşime nolur bir şeyler yap diyorum nerden bileyim çorba yapmayı diyor. Dışarıdan söylemekte aklına gelmiyor. Velhasıl açlıktan ve hastalıktan bitap düşünce kalktım çorba yaptım. Eşim de geldi benim çorbamdan içtisuyun içine limon dilimle de iç o zaman rosss. ac susuz olmaz ki kuzum ya. hamile kalmadıkları için basite aliyolar bazen kocalar
çorba da mi icemezsinya da meyve yesen. akros kurupasta galeta falan alsa.
7.5 aylık hamileyim. Aylardan ağustos. Grip olmuşum yatıyorum. Eşime nolur bir şeyler yap diyorum nerden bileyim çorba yapmayı diyor. Dışarıdan söylemekte aklına gelmiyor. Velhasıl açlıktan ve hastalıktan bitap düşünce kalktım çorba yaptım. Eşim de geldi benim çorbamdan içtibazen düşüncesiz olabiliyorlar. Hala der ki ben neden aç bıraktım seni?
Benmle sürekli dalga geçiyor önceden iki ekmek alıyor smdi dört oldu masallahin var diyor sus ya diyorm iyisin iyi diyoradamada söyle de azcik gaza gelsin hevesi varkene
Belirli tezgahlardan alıyorum. Heö taze hem uygun oluyor. Öğleden sonra çok kalabalık oluyor geriliyorum
Doğurdum benSenin gebelik takvimin nerde?
Hay aksi başka çözüm bulalım o zaman....patrona kufredelim istersen....stresin geçer mi acepİs yerindeyim canim nasil gezeyim uyuyayim bide pazara cikicam bugun ay gidi ben ay gidi
Doğurdum ben23 aylık oğlum var
Canlar selam napıyosunuz? Bi bakmaya geldimyeni gelen arkadaşlar olmuş,hosgelmis sefa gelmiş hepiciğide bu arada B Brunello Cicinelli iki gözümün çiçeği nerelerdeysen gel artık, bitsin bu hasretlik burnumuzda tütüyosun gııı
B Brunello Cicinelli nerdesin be fuat ille el ele tutuşup 3 kere adınımı diyelim
I inessa armand balım sende etiketlemişsin.K Kendinisevenbirii
yavruuuuuuuubu ara denk gelmiyoz nerdesin seeeeennnnn
Limonsuzzcay daha eve gitmedin mi sen
Youlost16 kiz beybi sen nerelere uctun
B Brunello Cicinelli sarışın goç geyşan gitcek mi demi bugun ise :)
Benmle sürekli dalga geçiyor önceden iki ekmek alıyor smdi dört oldu masallahin var diyor sus ya diyorm iyisin iyi diyorbeni sonra mutfağa çağırdı bende o sıra biayeler aç bunun için mi geldin diyo ahahahahahahahahah bnde senin yüzünden kilo alcam dedi
I inessa armand balım sende etiketlemişsin.
Kuzularım bu gece seksü geyşa gece nöbetinde olacak. Sünnet cemiyeti var akrabanın oraya gideceğim hazırlanıyorum, insana benzemeye çalışıyorum işim çok zor. Sünnetten sonra akşam ve gece sizinim Kavuşacağız, çok özledim sizi ya
Aa aynıymışbenimki de 22 aylık oldu :) :)
ne yapar bey oğlumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?