Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

özledik seni

Kiz patron babam hahahahha nasil kufur edeyim Allah seni napsin guldurdun beni

Hah tamam güldün sonunda....hadi kalk kendine içecek bir şeyler hazırla...madem patronun kızisin
Haahhahhah ovulasyon testi yapicam 1 saat daha sivi tuketmemem lazimmis oyle okudum yanlis mi bilmiyorum ama ilk kez yapicam bugun baslicam saat 3te sivi aldim en son

Amecey "Along with the gods" izledim. Film 2 seri halinde. Kore filmi. Çok etkilendim. Netflix'de var. Konusuna gelince, ölen bir kişiyi 7 mahkemede sorguluyorlar. Bu mahkemeler 7 büyük günahı temsil ediyor. eğer bütün mahkemelerden aklanırsa yeniden doğup dünyaya gitme şansları oluyor.
Etiketi görmedin sanırım

Şimdi gördüm, bazen bildirimlerden hata veriyor site Sayfa yenileyince de gözümden kaçıyor. Mutlaka bakıcam

Valla bizimkilerin de sonu öyle kesin
Zaten bunyeleri hassas onlarn

Eylülü ortalamadan hastalığı bulduk iyi mi bari Ekim'de Kasım'da olsaydık
Sanırım genel durum bu. Sınıfa girdi, sıraya oturdu hadi geçmiş olsun. Büyüdükçe azalıyor çok şükür.
2 ile 4 yaş arası faciaydı. Şişe şişe antibiyotikler, iğneler, ağrı kesici ateş düşürücüler bilimum kimyasallarla anca toparlanırdı. Hoopp 2 hafta sonra tekrar. Yazın hasta olmadılar bu yıl çok şükür, nasıl güzeldi

Yaa özledin mi benii
oglan uyuyunca ben de uyudum kafam yerine oturmuş gibi hissediyorum
bugün hep kamu spotu yapcam

uyku iyidir uyuyun uyutun
Ya bide kocana kiziyodun
Öyle samdanimm,bi uğrayıp çıktim, arada yazdıysam anca işte. eşim evdeydi kızıyor tlfnu bırak diye o varken pek elime almamaya çalışıyorum da ondan özledin mi beni

Ya keşke benim ki de bu gece gitseydi nöbete

Benm büyük oğlan 9 aylıkken beri hep hasta ne zaman krese gitti bağışıklık sistemi kendine geldi hayret ettim her ay antibiyotik kullanıyorduk bizde medet gelmişti bana

Şu iki senedir iyi
İyi de diyemiyorum ertesi gün yine hasta oluyor

seni ozlemeyen taş olur taş
kız benim oğlan gece araliksiz iki üç saat uyusa ben gündüz yatmam ki

adam yatak odasında yayıla yayıla uyuyo. ben oğlanla odasında nasil yattığım belli degil sürekli uyanarak sabah ediyorum

tabi kızarım ona

eşin istemiyosa o varken gelme zaten beybi sen kocansiz yapamazsin zati aranizi bozmayak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…