- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #18.641
I inessa armand balım sende etiketlemişsin.
Kuzularım bu gece seksü geyşa gece nöbetinde olacak. Sünnet cemiyeti var akrabanın oraya gideceğim hazırlanıyorum, insana benzemeye çalışıyorum işim çok zor. Sünnetten sonra akşam ve gece sizinim Kavuşacağız, çok özledim sizi ya
Kiz patron babam hahahahha nasil kufur edeyimHay aksi başka çözüm bulalım o zaman....patrona kufredelim istersen....stresin geçer mi acep
Bak pazarda kendine yeni bir cici al....o üzerine çamaşır suyu damlayan çok sevdiğin thsirt at artık....kız az kaldı işte sabret....akşama şurada ne kaldı
Canım çoook geçmiş olsun, Rabbim şifa versinSaol guzelm.bnm çok teskkur ederim
Minige de geçmiş olsun
Kiyamam
Benim dostum elma ve ayvaydı hamileyken, bulantı içinSaol abla
İlklerde çok daha kötüydum
Bu daha hafif geçiyor
Kraker almıştık bitti
Benmle beraber iki canavar daha var onlar bndem hevesli
Ayva goruk suyu kahve çok içmiştim yemistim bndeBenim dostum elma ve ayvaydı hamileyken, bulantı için
Hah tamam güldün sonunda....Kiz patron babam hahahahha nasil kufur edeyimAllah seni napsin guldurdun beni
Haahhahhah ovulasyon testi yapicam 1 saat daha sivi tuketmemem lazimmis oyle okudum yanlis mi bilmiyorum ama ilk kez yapicam bugun baslicam saat 3te sivi aldim en sonHah tamam güldün sonunda....hadi kalk kendine içecek bir şeyler hazırla...madem patronun kızisin
Kışın kokusunu aldık, okula da başladık anında salya sümük öksürük. Geçer inşallahSaol guzelm.bnm çok teskkur ederim
Minige de geçmiş olsun
Kiyamam
Şimdi gördüm, bazen bildirimlerden hata veriyor siteAmecey "Along with the gods" izledim. Film 2 seri halinde. Kore filmi. Çok etkilendim. Netflix'de var. Konusuna gelince, ölen bir kişiyi 7 mahkemede sorguluyorlar. Bu mahkemeler 7 büyük günahı temsil ediyor. eğer bütün mahkemelerden aklanırsa yeniden doğup dünyaya gitme şansları oluyor.
Etiketi görmedin sanırım
Valla bizimkilerin de sonu öyle kesinKışın kokusunu aldık, okula da başladık anında salya sümük öksürük. Geçer inşallah
Sanırım genel durum bu. Sınıfa girdi, sıraya oturdu hadi geçmiş olsun. Büyüdükçe azalıyor çok şükür.Valla bizimkilerin de sonu öyle kesin
Zaten bunyeleri hassas onlarn
Eylülü ortalamadan hastalığı bulduk iyi mi bari Ekim'de Kasım'da olsaydık
Yaa özledin mi benii
Ya bide kocana kiziyodunoglan uyuyunca ben de uyudumkafam yerine oturmuş gibi hissediyorum
bugün hep kamu spotu yapcam
uyku iyidir uyuyun uyutun
Öyle samdanimm,bi uğrayıp çıktim, arada yazdıysam anca işte. eşim evdeydi kızıyor tlfnu bırak diye o varken pek elime almamaya çalışıyorum da ondanK Kendinisevenbirii
yavruuuuuuuubu ara denk gelmiyoz nerdesin seeeeennnnn
@Limonsuzzcay daha eve gitmedin mi sen
@Kutsal_zebra kiz beybi sen nerelere uctun
B Brunello Cicinelli sarışın goç geyşan gitcek mi demi bugun ise :)
Ya keşke benim ki de bu gece gitseydi nöbeteI inessa armand balım sende etiketlemişsin.
Kuzularım bu gece seksü geyşa gece nöbetinde olacak. Sünnet cemiyeti var akrabanın oraya gideceğim hazırlanıyorum, insana benzemeye çalışıyorum işim çok zor. Sünnetten sonra akşam ve gece sizinim Kavuşacağız, çok özledim sizi ya
Benm büyük oğlan 9 aylıkken beri hep hasta ne zaman krese gitti bağışıklık sistemi kendine geldi hayret ettim her ay antibiyotik kullanıyorduk bizde medet gelmişti banaSanırım genel durum bu. Sınıfa girdi, sıraya oturdu hadi geçmiş olsun. Büyüdükçe azalıyor çok şükür.
2 ile 4 yaş arası faciaydı. Şişe şişe antibiyotikler, iğneler, ağrı kesici ateş düşürücüler bilimum kimyasallarla anca toparlanırdı. Hoopp 2 hafta sonra tekrar. Yazın hasta olmadılar bu yıl çok şükür, nasıl güzeldi
Seninki nöbetten mi geldiYa keşke benim ki de bu gece gitseydi nöbete
Yaa özledin mi benii
Ya bide kocana kiziyodun
Öyle samdanimm,bi uğrayıp çıktim, arada yazdıysam anca işte. eşim evdeydi kızıyor tlfnu bırak diye o varken pek elime almamaya çalışıyorum da ondanözledin mi beni
Yok yaa yarın gece gidecek nöbeteSeninki nöbetten mi geldi
Yok yaa yarın gece gidecek nöbetebugun sabah gitti,akşam 9 gibi gelecek
Benmki de nöbetten çıktı kahvaltıyı etttik uyudu smdi
Yok yaa yarın gece gidecek nöbetebugun sabah gitti,akşam 9 gibi gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?